Sevgilinizi kız arkadaşlarınızla tanıştırır mısınız?

Ama bi erkek arkadasımı sınıf arakadasımla tanıstırmıtım,benleyken kız teklıf etmış,öğrenmiştim,sonrada bıraktım zaten onu.

Şu olayın benzerı lısede basıma gelmıstı,
ben bır cocuktan hoslanıyordum samımıyet kurdum bu sırada yakın kız arkadasım da yanımdaydı ben samımılesırken, sonra kız cocuga ondan hoslandıgını soyluyor cıkısta dolasalım mı vs dıyor benım haberım yokken ve sonra cıkıyorlar, cocuk benım hoslandıgımı ogrenemıyor,
benım kıza durduk yerde potansıyel sevgılıyı kaptrıyorum, kızı bırakmısmıydım hayır cocuk kızla ayrıldıktan sonra gelıp bana teklıf etmıstı (kız cocuga asıl kolonya senden hoslanıyordu ben senı tavlamak ıstedım demıs) ama tabı cocugun teklıfını ben kabul etmemıstım, kız da cok samımı kankimdı cok sevıyordum o yuzden bırakmadım dogrusu... Cocuk benım sevgılım olmus olsaydı iş degısırdı belkı CADIARZU belkı de yıne affederdım kızı sevıyordum cok :ecrin_bebek: kız da kendi gücünü göstermek ıcın bır hata yapmıstı.. o yuzden affetmıstım. hihoyyyt

Ben de cevap vereyim

Eğer kız arkadaşımı iyi tanıyorsam,geçmişinde diğer kız arkadaşlarımızın sevgililerine asılma gibi durumu olmamışsa,güven veriyorsa,oturmasını,kalmasını bilen ,haddini bilen,karakteri oturmuş biriyse,vicdanının sesini dinleyen biriyse tanıştırırım...Bu özelliklere sahip değilse mecbur kalmadıkça tanıştırmam...

ben bu konuya hic kimsenin yorumunu okumadan cevap yazdim..
kimsenin pesinden filan gittigim yok..:1no2:
bana cok mantiksiz geliyor bu soru.. ben altinda müthis bir kiskanclik görüyorum
bu sorunun... bu yüzden sinir oldum acikcasi ve böyle bir cevap yazmak istedim..
az önce bazi cevaplari okudum..
eger söyleyse, eger böyleyse, suyu buyu söyleyse tanistiririm diyenlerde var ..
demekki bir mantiksizlik var, bana göre tabiki..:1closedeyes:

1 tane dostum vardır onunla zaten arkadastılar lise zamanımda hep beraber
onun haricinde kız arkadaslarım vardır ama
tanıstırmıslıgım yoktur biz kendimize anca vakit ayırıyoz

cok samimi oldugum insanla tanıstırırım... digerlerine gerek yok benim icin degerli olan bi arkadasım erkek arkadasımı tanısın digerleri tanısa nolcak

tanıştırmıştım cok güvendiğim biriydi,ama aptallık bende ilk başlar erkek arkadaşımdan cekindiğim için 3lü takıldık bi süre sonra hoşuma gitmedi aklım başıma geldi olaylar oldu falan şimdi konuşmuyoruz tanımıyoruz 6 yıllık arkadaşlığımızı..

mutlaka tetikte olamam olmak ta istemem de ama yine samimiyette biraz sınır olmalı diye düşünüyorum sonuçta ben onun arkadaşlarıyla arkadaş olamam o da aynı şekilde ................

arkadaşım katılıyorum sana ben evlneceğim adamın yakınımda olsa!!! şapur şupur öpmesini istemem. bazıları bunu normal karşılayabilir herkesin kendi fikri, kendi algılayış biçimi. kimse kimseyi yargılayamaz düşünce ve kararlarından dolayı, katılanda olur katılmayanda.

çok samimi arkadaşlarımla tanıştırdım. nazik bir şekilde tokalaşıp, hal hatır sordu. ben de onun arkadaşlarına öyle davranıyorum..

daha önce öyle bır durumu olmamıssa gelecekte de olmayacak manasına mı gelıyor?
kız ya sevgılını cok begenır tarz degıstırırse naniknanik

kimlerle tanıştırcağımı iyi biliyorum :) ama bnde tutuluyorm bazn öpmesinee,gülmesinee bilmem nee abuk subuk şeylerr gerçekten güvenemdğm kmseyle hayatta yan yana bile tutmammm

elbette tanıştırırım.

kız arkadaşlarım da,erkek arkadaşım da o mesafeyi koruyabilecek insanlar olur zaten.
arkadaşlarımı iyi seçmeye özen gösteriyorum.

böyle bir şey de düşünürsem(arkadaşımla veya sevgilimle ilgili olarak) kendimden utanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…