Sevgilinizi kız arkadaşlarınızla tanıştırır mısınız?

Tanıştırıp tanıştırmama tabiki kişilerin kendi öz iradesi baglı.
Israr edilmesi tanışmak için insanda kankim dostum olmadıgı için kuşku uyandırıyor.
Herkesin düşüncesi değer yargıları farklıdır.
Kimi insan geniş düşünebilir kimi insan geniş düşünemeyebilir.:1hug:

hadi diyelim
arkadaşlığımda samimi olmadığım bir kız.
tanıştırdım.,kızı pek, tanımıyorum diyelim.

yine tanıştırırım.

zaten içlerinde ,aldatma potansiyeli varsa,görmüş, olurum.
hiç olmazsa erkek arkadaşımı, tanırım.
demek ki,tanıştırdığım bir kıza yan gözle bakacak, kadar adi ve şerefsizse, zaten bu ortaya çıkmış ,olur.
nereye kadar ,erkek arkadaşımı,pamuklara sarıpta saklayacağım etraftan.
böylece ne halt olduğunu öğrenmiş olurdum.
zararının neresinden dönsem kardır,nede olsa...

Son düzenleyen: Moderatör:

erkek arkadaşıma güveniyorum merak etmeyin zaten arkadaşım için dostum da demedim.5 yıl da dostluk kavramı oturyorsa herkesle dostuz...

evet kesınlıkle katılıyorum :CüvCüv:

sana katılıyorum arkadaşım.

bencedee a.s.

başınıza yanlış birşey gelmiş.
ekstrem bir durum bu.
önyargılı olmakta bu yüzden haklı olabilirsiniz.

ama siz bunu yaşadınız diye de her el sıkışıp öpüşen, öptüğünü götürecek değil.
sizin kuzeninizin ve sevgilinizin sütü bozukmuş, ama her birbirini öpenin değil.
ben tanışmak için ısrar ediyorum, el sıkışıp öpüşüyorum -hatta el sıkışmadan direk öptüğüm de olmuş olabilir- sevgiliyi elinden alacak potansiyel kadın değilim.

arkadaşım talep etti artık tanıştır falan dedi tanıştırana kadar içimde hiç bi şüphe art niyet yoktu da ama tavırları hoşuma gitmedi.

Haklısın canım zaten dedim ya tanışmak istemesi hoş değil yani ne olucakmış tanışıpta yani yada tanışıyosanda illaki biraz hareketlerine dikkat et öyle değil mi

erkek arkadaşıma güveniyorum merak etmeyin zaten arkadaşım için dostum da demedim.5 yıl da dostluk kavramı oturyorsa herkesle dostuz...

ben şahsen hiçkimsenin erkek arkadaşına o gözle bakmam arkadaşlarımında bakacağı endişesi taşımam..hadi kız arkadaşım baktı bundanda hiiç gocunmam ben kendime güvenirim sevgilime güvenirim. yanağından öptü diyede tutup kız arkadaşımı namussuz ilan etmem :!!
bence sizin başka kaygılarınız var

bence de ... bir tanışma ben de bu denli huzursuzluk yaratıyorsa döner ilişkilerime bakarım...

Haklısın canım zaten dedim ya tanışmak istemesi hoş değil yani ne olucakmış tanışıpta yani yada tanışıyosanda illaki biraz hareketlerine dikkat et öyle değil mi

öle tabii insan biraz ağır olur daha ilk tanışmışsın mesafeli ol sonra ortam olursa yine görüşürüz ama kız daha uzun uzun sohpet edelim olur mu die tekrar alep ediyorsa düşünürüm ister istemez...

evet buda doğru yani biraz erkeğimizede iş düşüyor burada..

zaten erkek arakadaşım benim kıskanç bi yapım olduğunu bildiği için çok fazla konuşmadı bile kızla,kızla görüşürken de bana baktı,hatta tanıştırmadan önce bana da sordu nasıl olmamı istersin sohpet edeyim mi susup oturayım mı die...

:içelim: :içelim:

Evet mesafe çok önemli tekrar görüşelim konuşalım demesi çok abes yani fazla abartmış arkadaşın olayı bence sen arkadaşınla arana mesafe koy derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…