sevgilinizi nasıl cezalandırırsınız??

• Konu Sahibi Konu Sahibi miracle
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ben de artık küsmüyorum aynını yapıyorum.Gayet sakin serin davranıyorum ama suratı asık değil ,öylesine bir tavır.Hani biraz da kanlarına dokunuyor takılmamak.Sohbet açmak için birşey söylediğinde hı öyle mi deyip tvye bakıyorum.Küsmekten beter oluyor.Evde hem kavga, hem küslük yok; hem de her zaman onu mıncıklayan, şebeklikler yapan, öpüp şımartan , bıcır bıcır konuşan karısı da yok.Bundan iyi ceza mı olur.
Çünkü küsünce o da sinirlenebiliyor.Haklıyken haksız duruma düşüyorsun.

Şaka yapmıyor:1shok:

dizimin üstüne yatırır kıçına vururum:roflol::roflol:

ben konuşmuyorum eğer çok sinirlendiysem uzun bi zaman konuşmuyorum ve peşimde barışmak için dolanmasına bile aldırış etmiyorum..

gerek yok bole gerılımlere bence kalbımı kırdında sunu yaptın ve bu benı kırdı hıc hosuma gıtmedı amacın ne olursa olsun benı bu sekılde uzmemelısın dıorum sadece ve herseyı olagan seyrıne bırakıorum ne cok soğuk ne vıcık vıcık davranıorum bı kac gun soora haklılığımı anlıo ve bı sekılde bana unutturuo hatasını surat asıp neyın var dedıınde yok bısıy dıınce kacıo dıosunus soora bıras yapıcı olamasmısınıs

çok kızdırdıysa ne yaparsa yapsın, ne söylerse söylesin asla ve asla konuşmam, mesajlarına cevap vermem :dilcikar:

ama çok kızmadıysam konuşurum ama kısa cevaplar veririm, soğuk konuşurum...
bazen nedenini bal gibi bilir de bilmezmiş gibi sorar ya " canım ne oldu niye benimle böyle konuşuyorsun yoksa konuşmak istemiyor musun?"diye

o zaman da hiçbir şey olmamış gibi "bir şey yok hayatım sana öyle geldi herhalde" deyip aynı soğuklukta devam edince o hiçbirşey bilmeyen adam "ben biliyorum sen şuna kızdın" diye kendi kendine bulmuş ve özür dileyivermiş a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…