Sevgilinizi,nişanlınızı hatta eşinizi eski sevgililerinizle kıyaslıyor musunuz???

inFlamess

Nirvana
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2009
1.444
2.224
658
bunu okuyan arkadaslar direkt öyle sey olur mu demeyin yani bunu dile getirmeseniz bile beyin olarak olmuyor mu sizce???Sevgilinizi yada eşinizi cok seviyor olabilirsiniz ama ahh ahhh X olcaktı bu durumda şöyle yapardı dediniz bişey olmuyor mu belki eski sevgiliniz çok kötüydü ama tek bi huyu için bile onu hatırladıgınız olmuyor mu....

Bende genelde kıyaslamıyorum. Ama bazen beni çok sinir edince diyorum ki o olsaydı böyle yapmazdı.. Ama yine de sevgilim herşeyim o benim opuyorumnanaktan
Onunla olmaktan son derece mutluyum. Eskilerden hiç kimse onun tırnağı bile etmez edemez lmaz:

eğer yeni bir ilişkiye başlamışsanız ister istemez ilk başlarda akla gelecektir öyle şeyler ama zaman geçtikçe ve sevginiz artıp güveniniz oturdukça kesinlikle aklınızın ucudan bile geçmez lmaz:

gecmıse mazı derler.. bıten bı ılıskının ardından kısıler nıye yad edılır kı.. :sm_confused: hemde evlıyken esınle kıyaslıycaksın.. :sinifsinif: bılmıyorum bana ters geldı.. hıc yasamadım bole bısı .. :lepi: yasayacagımı da zannetmıyorum.. :umursamaz: gecmıse baglı yasanmaz kı.. bı defa aklına geldıyse emınım onun arkası da gelır.. a.s her olayda her olumsuzlukda eslerı daha oncekılerle kıyaslamaya kalaksak oo.. CADIARZU evlı sayısında cok buyuk bı patlama olur herhalde.. :gitme: eksılerek.. :sinifsinif:

ben sevgilimi cok üzüom umarım o da sizler gibi kıyaslamıodr inşallh onu cok seviom ama cok üsüom da ...nerden nişanlandm bu huysuz kızla diip eskileri düşünr mü diee ha bu nerden aklıma geldi cünkü ben nişanlımdan önceki sevgililerm arasnda hep kıyaslama yaptgımı hatrlıorm..

yok zaten maalesef o denli uzun ilişki olmadı,..özellikle tartısınca takındıkları tavırları kıyaslarım

üff ben de yapıyorum maalesef!!halbuki hiç de umrumda değil hayatıma önceden girenler,deli gibi seviyorum..ama bazen ona da yansıtıyorum genelleyerek falan ''zaten hep öyle olur,sen de mi şöyle olunca anlayacaksın'' falan diye,o da sinirleniyo haklı olarak.Ama benim otomatik gibi bişeydi,hayatıma topu topu 1-2 erkek girmişti,bu erkek arkadaşımla da 2aydır beraberken askere gitti haliyle biraz kendiliğinden oldu.çok kötü bişey aslında....zaten o huyumdan kurtulmaya başladım çok şüküüürrr kaydirigubbakcemile3
(e 1 seneye yaklaşıyoruz,mümkünse yola geleyim dimi heheh)

ben sevgilimi hep eski nişanlımla kıyaslıyorum eski nişanlım üstüme titrerdi çoook severdi beni gözünden bile kıskanırdı... ayrıldım adanayı terketti ayak basmıyor adanaya... bana hersey seni hatırlatıyor orda duramam yapamam artık diyor ben hayatıma birini sokabildim ama o kimseyle yapamıyor kendini içkiye verdi derbeder oldu permeperişan bana geri dönersin diye beklicem sen evlenmeden asla evlenmicem diyor :sinifsinif: keşke böyle olmasaydı da ayrılmasaydık beni de kendini de mahvetti işte kıskançlıklarıyla... şimdiki sevgilim beni onun kadar sevmiyor onun kadar kıskanmıyor ama kafam daha rahat... kısmet değilmiş... çoook ağladım sevgilimin yanında gizli gizli... sevgilim bişeye bozulduysa burnunu kaldırır küser trip atar ağirdir eski nişanlım bana hiçç küsmezdi...haksızsam bile o özür dilerdi küs kalamazdı ama sevgilim öyle değil kendini ağirdan satar beyefendi.. bi de eski nişanlıma daha yakın hissediyodum kendimi onla daha iyi anlaşirdik şimdiki sevgilim daha titiz daha kuralcı daha otoriter mümkün mü şimdi naz yapmam trip yapmam ama önceden her türlü nazımı çekerdi eski nişanlım... gene de tartıya koyduğumda simdiki sevgilim ağir basıyor çünkü yaşi daha büyük ve çok daha olgun neyseeee moral bozmaya gerek yok herseyde vardır bir hayır...

beynen aldatma gibi gelir bana...

asla aklımdan geçirmiyorum. yaşadığım adamı bir bütün olarak seviyorum iyisiyle kötüsüyle... ahh x ahh demek hayatımdaki adama yaptığım büyük yanlış olur benim için.

Ben kıyaslıyorum ve şukredıyorum oh be dıyorum ıyıkı aşkım var yoksa eskılerle asla bukadar mutlu olamazdım
gecmıste ben sana layık degılım dıyenler benı uzenler meger cok haklılarmıs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…