• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinizin ablası ilk tanışmada bunu dese?

• Konu Sahibi Konu Sahibi gdsn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
annesi “X’i sevdin mi” dedi. Ama tatlı bir heyecanla soruyor yani anlıyorsunuz onu. Ablası “bunu söylemek için çok erken değil mi sence 😒” dedi. Tam da bu emojideki ifadeyle.
ay o da benim ablam gibi sosyopat heralde😅
benim nisan+kina baska sehirde oldu ablam hic gelmek istemiyordu aile baskisiyla son saniyede geldi.
annem kendi organize etti herseyi,cok ugrasti yemegi müzisyeni organizasyonu... bitince esim, sehir dışından gelen dostlarım, ablam, annem hepimiz salondayiz, kritigini yapiyoruz. iste herkes cok guzeldi, su da guzeldi, bu da guzeldi falan diyor, ablam da telefonda birseylere bakiyor. annem onun adiyla seslenip "cok guzel gecti di mi?" dedi ablam da "bilmem, ben düğün sevmiyorum" dedi, sendekinin ayni emojiyle
😂😂😂
bazi insanlar "şey"dir biraz.
cok takilma, he de gec.
ben hic canimi sıkmadım, hatta sonra hem annemle hem benim kizlarla dalgasini gecip güldük, eglence oldu.
esim de onun asık suratini hic kisisel almadi hatta fotolarda, dugun videosunda surati asikkken gorunce "ablan yine cok mutlu" diye espri yapti. hic gönül koymadı, hala ablami da dugunumuze gelmeyen enistemi de cok seviyor

Eklentiler

• 1000124634.webp
    1000124634.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 26
Peşin yargılı gibi konuştum ama ablalar yapmacık davranıyor gibi geliyor. Umarım ben yanılıyorumdur. Nişanlımı asla “ya ben ya onlar” gibi bir durumun içine sokmak istemem. Zaten kendisi bu bahsi geçen ablanın agresif, nerede ne söyleneceğini bilmeyen birisi olduğunun farkında. O yüzden benim bir şey söylememe bile gerek yok. Bakalım zamanla göreceğiz artık.

Umarım bana da bundan olur ya. Değişmesini hiç istemem. Şuradaki yorumlara bakınca çoğunluk karamsar. Böyle güzel bir şeyi okumak mutlu etti.
Ya onlar ya ben olmamalı zaten.Bizler de evlat sahibiyiz ilerde böyle bir taraf tutmasını istemeyiz.Aynen zamana bırakın..

Biz olsak heee sevdik sevdik deriz millette ne cümleler var 😂

Back
X