• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinizin ablası ilk tanışmada bunu dese?

• Konu Sahibi Konu Sahibi gdsn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben o günkü tavrından dolayı demedim ki. Nişan sürecinde de sonrasında da hem benimle hem annemle olan iletişimi gayet iyiydi, samimiydi kadının. Niye bu kadar karamsarsınız? “Annesi benden hiç hazmetmiyor, gördüğü yerde kırbaçlıyor” deseydim çok mutlu olacağınızdan şüphem yok.
Ablacım bana ne senin kayınvalidenden de kırbaçtan da senden de. Konu açmışsınız cevap verdim... 10. ayınızda nişanlanmışsınız, 10 ayda kimse kimsenin sevgisinden gram şüphe etmeyeceği bir ilişki yaşayamaz. Hiçbir kayınvalide oğlunu seviyor diye size tapmaz. Maksimum oğlum seviyor, saygı/sevgi duyayım kalp kırmiyim der, benimser. Daha fazlasına da gerek yok zaten, herkesin öz annesi kendine.

Klasik dobra geçinen patavatsızlardan işte evet sevdim de geç, laf olsun beri gelsin, sanki orda gerçekten arkadaşını sevdiğin gibi sevgi kast ediliyor tövbe tövbe. Kız da alt tarafı kaynanam beni sever demiş, ay canını verir bana hasta asla kaynanalık yapmaz dememiş ki. Hiç mi hayatınızda birinin lafı geçince laf olsun diye “severim” dediğiniz olmadı? Her öyle dediğinize hasta mısınız? Analiz işini azaltın kızlar ya.
Bu abla biri mi… sen süpersin ya kalp yolluyorum sana 🫂

Özet olmuş, iyi olmuş bu cevap.

Sadece 1 ablası iyi desem. Diğerini de yukarıda bir yerde yazdım gelin alma için ne dediğini. Ablasın yani den. Nişanda da erken kalktılar. Sadece anne ve babası kaldı nişan sonuna kadar. Gidecekleri mesafe 2.5 saat falan. Seni önemsemiyoruz demenin bir göstergesi işte.
O zaman işin iş..Neyseki mesafe varmış ama yine de iyi düşün..

O zaman işin iş..Neyseki mesafe varmış ama yine de iyi düşün..
Bu cevap özelinde herkese sormuş olayım: sizce ablalar bu kadar önemli mi? Bunları bertaraf etmenin yolu yok mu? Yani mesafe koyacağız zaten o kesin. Görmediğim sıcaklığı vermem kimseye. Annesini söyleme sebebim kadın tatlı biri. Dediğim gibi sonra ne olur bilemem. Annesine gayet sıcak davranırım, samimi olurum, olduğum gibi davranırım yani ama ablalar çok mesafeli ve soğuktu. Yapıları böyleyse bilemem ama yine de itici bir davranış.

nasıl gidiyor peki görümcelerle 😂
Hepsini birbirinden çok severım
Ben 3 çocuk annesiyim daha kv evi süpürmedim yıllar yıllardır , müsade etmez kızlarım varken sana düşmez die . Gorumcelerım de yemeğe bile gittiğimizde bulaşığa el attırmaz . Beraber yedik desem de yaptırtmazlar ben zorla yanaşırım içim rahat etmiyor beraber kaldıralım sofrayı die .

Gerçi benım kayınvalide benım evımde bile eşime uzatır bardağını oğlum çay getir die ya da kendi alır 🤣🤣

Bu cevap özelinde herkese sormuş olayım: sizce ablalar bu kadar önemli mi? Bunları bertaraf etmenin yolu yok mu? Yani mesafe koyacağız zaten o kesin. Görmediğim sıcaklığı vermem kimseye. Annesini söyleme sebebim kadın tatlı biri. Dediğim gibi sonra ne olur bilemem. Annesine gayet sıcak davranırım, samimi olurum, olduğum gibi davranırım yani ama ablalar çok mesafeli ve soğuktu. Yapıları böyleyse bilemem ama yine de itici bir davranış.
Yani hayatınızdaki kişinin yaklaşımına bağlı.Sizin yanınızda sizi destekliyorsa onlar evinde siz evinizdesiniz ama sizin yanınızda durmayıp sizi destekleyecek şekilde davranmazsa çok sıkıntı yaşarsınız.Biraz daha tanıyın birbirinizi hemen karar vermeyin.Belki de o süreçte görümcelerle kaynaşırsınız..

Aman nazar değmesin maşallah diyim. Orange vardı o da çok severdi doğuma kadar sürdü sevgisi acaba nerde ne yapıyordur
Amin amin . 3 çocuk var elimde daha severim herhalde artık değişmez düşüncem 🙈🙈

Kızlar kv için bir şey diyemem. Sizinkiler değişti diye benimki de değişecek diye bir şey yok ama olur da değişirse bile napabilirim ki? Geleceği göremiyorum yani. Değiştiğinde bakarız. Şimdiden değişirse diye tavır mı alayım kadına? Mesafemi koruyorum herkese karşı.
Yakın arkadaşım 9 yıllık evli , kv ilk günden beri dünya tatlısı bir kadın. Bazen hep birlikte bir araya geldiğimizde diğer arkadaşlarımız bizim payımıza senin gibi kaynana düşmedi der şakalaşırlar. Verdiği cevap " oğlunu seven gelininide sever sayar " Umarım sizinkide hiç değişmez hep böyle kalır.

Hepiciğini ayrı ayrı severim ♥️
Gorumcelerım de inşallah anneleri gibi kaynanaya düşsün kendileri gibi gorumcelerı olsun amin 🤲 🌺
Ay içim ısındı ya harikasınız ne güzel😍 maşallah süphanallah 🧿

Yani hayatınızdaki kişinin yaklaşımına bağlı.Sizin yanınızda sizi destekliyorsa onlar evinde siz evinizdesiniz ama sizin yanınızda durmayıp sizi destekleyecek şekilde davranmazsa çok sıkıntı yaşarsınız.Biraz daha tanıyın birbirinizi hemen karar vermeyin.Belki de o süreçte görümcelerle kaynaşırsınız..
Peşin yargılı gibi konuştum ama ablalar yapmacık davranıyor gibi geliyor. Umarım ben yanılıyorumdur. Nişanlımı asla “ya ben ya onlar” gibi bir durumun içine sokmak istemem. Zaten kendisi bu bahsi geçen ablanın agresif, nerede ne söyleneceğini bilmeyen birisi olduğunun farkında. O yüzden benim bir şey söylememe bile gerek yok. Bakalım zamanla göreceğiz artık.
Yakın arkadaşım 9 yıllık evli , kv ilk günden beri dünya tatlısı bir kadın. Bazen hep birlikte bir araya geldiğimizde diğer arkadaşlarımız bizim payımıza senin gibi kaynana düşmedi der şakalaşırlar. Verdiği cevap " oğlunu seven gelininide sever sayar " Umarım sizinkide hiç değişmez hep böyle kalır.
Umarım bana da bundan olur ya. Değişmesini hiç istemem. Şuradaki yorumlara bakınca çoğunluk karamsar. Böyle güzel bir şeyi okumak mutlu etti.

Mesafeli olun merhaba merhaba olun siz de.Ben de bir görümceyim 2 3 haftada bir telefonlasırız kendi görümcemle de öyle ayni sehirde olduğumuz icin ara sıra kahveye gideriz birbirimize ya da dısarıda bulusuruz o kadar tabii ki seversin sayarsın muhabbet edersin ama mıç mıc olup her seyini anlatıp canım cicim olayına hic gerek yok o kadar yüz göz olunca suyu cıkar zaten.

Konuyu okurken tüylerim diken diken oldu travmalarım tetiklendi:D Böyle hayırlı işlere bu kadar çok kadın karışıyorsa maalesef sonu hayırlı olmuyor. Dilerim ki inşallah sizinki farklı olur, çok mutlu olursunuz. Ama 3 görümce + 1 sempatik kaynana gönlü eylemek çok zor mesele. İşler sarpa sarınca istediğin kadar mesafe koyarım bana bulaşmaz desen de mutlaka bulaşıyorlar.

Ya zaten ablasından beni kucağına alıp saçlarımı okşasın gibi bir beklentim yok sjdkfkakd hediye de vermesin aman lanet olsun hediyeye. Sadece sıcak bir karşılama yani bu.

O gün yemekte geçen daha başka şeyler de vardı. İşte mesela annesi “X’e ekmek uzattın mı” dedi ablaya. O da “yoo X’i aç göndereceğiz buradan 😒😒” dedi aynı bu emojiyle bak. Gel de sinir olma sjdksldl
birazcık kıskançlık da var gibi annesini de senden kıskanıyor olabilir. kayınvalidenin sana karşı olan ilgisinden ötürü hani daha şimdiden tepemize çıkarmayın kafası var bence

Görümceler biraz şeydir, şeydir işte. Daha ne saçmalıklar duyacaksın bunların yanında hiç kalacak. Benim görümcem de patavatsız hiç umursamam. Umursadığım kafamı takıp üzüldüğüm biri değil. KV kp iyi olduktan sonra görümce kim ki mesafeni koy kendi kendine konuşsun dursun.
Ben de görümce olacam. Biraz şey olmam ben yaa

birazcık kıskançlık da var gibi annesini de senden kıskanıyor olabilir. kayınvalidenin sana karşı olan ilgisinden ötürü hani daha şimdiden tepemize çıkarmayın kafası var bence
abla 40 yaşında ya. Umarım kıskanmıyordur. Kıskanıyorsa dert edeceğimiz daha büyük sorunlar var bence 😂 ama son kısımda haklısınız. Şimdiden şımartmayalım diye düşünüyor olabilir. Annesi reçel seviyorum diye reçel yolluyor sevgilimle veya kargoyla. Veya sevgilim bana geleceği zaman börek sarıyor sevdiklerimden. Bu benim gözümde şımartmaktan ziyade oğlunu sevdiği için onun sevdiği insana yapılan küçük jestler bence. Tabii ablalar ne düşünüyordur bilemem.

seni kıskanmış bariz

boş ver canım seven sevmiş görümce sevse ne sevmese ne

Back
X