• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinizin ablası ilk tanışmada bunu dese?

• Konu Sahibi Konu Sahibi gdsn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkese mesafeli davranın buradaki herkesin kv'si ilk süreçte seviyor oluyor emin olun hemen güvenmeyin fazla yakınlık tez syrılık getirir.

Diğerleri iyiyse bununla mesafeli olursun.Takma kafana.
Sadece 1 ablası iyi desem. Diğerini de yukarıda bir yerde yazdım gelin alma için ne dediğini. Ablasın yani den. Nişanda da erken kalktılar. Sadece anne ve babası kaldı nişan sonuna kadar. Gidecekleri mesafe 2.5 saat falan. Seni önemsemiyoruz demenin bir göstergesi işte.

İlk konusu üstünde çok igreti durmuştu zaten. Ben de 2.konudan sonra kendini bulduğunu, bu konununsa ustalık eseri olduğunu düşünüyorum.
Sjdjdkskdks 2. konu işin dalgasıydı emin olun. Duyduklarımdan etkilenen biriyim sadece.

Sadece adımı biliyorsunuz, hikayemi değil… hahahahd

3 tane ablası, bir tane de üstüne çok düşen aşırı heyecanlı bir annesi olan kişiyle evlenmek üzgünüm ama bile bile ateşe yürümektir hshshsj şimdiden olaylar başlamış

Ya zaten ablasından beni kucağına alıp saçlarımı okşasın gibi bir beklentim yok sjdkfkakd hediye de vermesin aman lanet olsun hediyeye. Sadece sıcak bir karşılama yani bu.

O gün yemekte geçen daha başka şeyler de vardı. İşte mesela annesi “X’e ekmek uzattın mı” dedi ablaya. O da “yoo X’i aç göndereceğiz buradan 😒😒” dedi aynı bu emojiyle bak. Gel de sinir olma sjdksldl
Aman bosver sen de onu gormezden gel haketti

Az önce bir abla sorusu vardı oradan aklıma geldi. Yorumlarınızı okumazsam çatlarım :D

Biraz detay vererek anlatacağım.

Sevgilim ilişkimizin 5. ayında evlenme teklifi etti. İlişkimizin 10. ayında da nişanlandık. Biz zaten ilişkiye ciddi başlamıştık. Evleneceğimimiz belliydi aslında. Tabii bu süreçte ailelerle tanıştık. 3 ablası var. En büyük ablası ben onların evine ilk gittiğimde yemeğe katılmamıştı. İşi var dediler. Daha sonraki gidişlerimden birinde yine yemeğe davet edilmiştim ve o zaman geldi. Annesi çok tatlı bir kadın ve çok heyecanlı. Beni sevdiğinden gram şüphem yok çünkü çok narin, çok hassas davranıyor bana. Oğlunu çok seviyor çünkü. Velhasıl, daha biz ablayla sarıldık ettik oturduk derken annesi “X’i sevdin mi” dedi. Ama tatlı bir heyecanla soruyor yani anlıyorsunuz onu. Ablası “bunu söylemek için çok erken değil mi sence 😒” dedi. Tam da bu emojideki ifadeyle. O an yerin dibine girdim djdjdkskd evet kadın haklı, beni daha tanımıyor yani bunda sıkıntı yok ama siz olsanız o an gelin adayının yanında böyle bir cümle kurar mıydınız? Ben kendimi düşünüyorum, aynı durumda olsaydım yalandan da olsa “evet evet çok tatlı biri” falan der geçerdim dkdldl
Ama haklı
Bunu söylemek için çok erken
Anne öyle ulu orta sorarsa kız da uluorta cevap verir
Ben olsam gülümser gecistirirdim ama bazıları dobradir eleştirecek bısey bulamadim

Az önce bir abla sorusu vardı oradan aklıma geldi. Yorumlarınızı okumazsam çatlarım :D

Biraz detay vererek anlatacağım.

Sevgilim ilişkimizin 5. ayında evlenme teklifi etti. İlişkimizin 10. ayında da nişanlandık. Biz zaten ilişkiye ciddi başlamıştık. Evleneceğimimiz belliydi aslında. Tabii bu süreçte ailelerle tanıştık. 3 ablası var. En büyük ablası ben onların evine ilk gittiğimde yemeğe katılmamıştı. İşi var dediler. Daha sonraki gidişlerimden birinde yine yemeğe davet edilmiştim ve o zaman geldi. Annesi çok tatlı bir kadın ve çok heyecanlı. Beni sevdiğinden gram şüphem yok çünkü çok narin, çok hassas davranıyor bana. Oğlunu çok seviyor çünkü. Velhasıl, daha biz ablayla sarıldık ettik oturduk derken annesi “X’i sevdin mi” dedi. Ama tatlı bir heyecanla soruyor yani anlıyorsunuz onu. Ablası “bunu söylemek için çok erken değil mi sence 😒” dedi. Tam da bu emojideki ifadeyle. O an yerin dibine girdim djdjdkskd evet kadın haklı, beni daha tanımıyor yani bunda sıkıntı yok ama siz olsanız o an gelin adayının yanında böyle bir cümle kurar mıydınız? Ben kendimi düşünüyorum, aynı durumda olsaydım yalandan da olsa “evet evet çok tatlı biri” falan der geçerdim dkdldl
Zamanla sever sizi belki şimdi kardeşini kıskanıyordur

Ama haklı
Bunu söylemek için çok erken
Anne öyle ulu orta sorarsa kız da uluorta cevap verir
Ben olsam gülümser gecistirirdim ama bazıları dobradir eleştirecek bısey bulamadim
Annem gelin adayımızın yanında böyle bir soru sorsa enayi gibi gülümser evet çok tatlı derdim 😂

Acılara yürüyor korkmuyor 😂
evlendikten sonra başlar acısı şimdi bakış açısı aşağıdaki şekilde abhaj evlilik sonrası her şeyime karışıriyor hep onlara gidelim istiyor her gün aramamı bekliyorsun dönüşecek. çocuk olduktan sonra da çocuğuma karışıyorlar hiç yardım etmiyorlar kızlarına öyle yaptı bana böyle yaptı vb şeyler gelecek. Görümceler zaten her bir ayrı konu başlığına dönüşür. Of çok zor
Annesi çok tatlı bir kadın ve çok heyecanlı. Beni sevdiğinden gram şüphem yok çünkü çok narin, çok hassas davranıyor bana.

Ben olsam şöyle derdim görümceye: “ hiç endişe etme, beni sevmek için önünde bir ömür var”

Der ve gülerdim 😌

Kızlar kv için bir şey diyemem. Sizinkiler değişti diye benimki de değişecek diye bir şey yok ama olur da değişirse bile napabilirim ki? Geleceği göremiyorum yani. Değiştiğinde bakarız. Şimdiden değişirse diye tavır mı alayım kadına? Mesafemi koruyorum herkese karşı.

Paltonun kvsi çok iyi bebeğine çeyizler düşmüş 🧿 Maşallah diyeyim nazar değmesin darısı diğer gelinlerin başına
Aman nazar değmesin maşallah diyim. Orange vardı o da çok severdi doğuma kadar sürdü sevgisi acaba nerde ne yapıyordur

Klasik dobra geçinen patavatsızlardan işte evet sevdim de geç, laf olsun beri gelsin, sanki orda gerçekten arkadaşını sevdiğin gibi sevgi kast ediliyor tövbe tövbe. Kız da alt tarafı kaynanam beni sever demiş, ay canını verir bana hasta asla kaynanalık yapmaz dememiş ki. Hiç mi hayatınızda birinin lafı geçince laf olsun diye “severim” dediğiniz olmadı? Her öyle dediğinize hasta mısınız? Analiz işini azaltın kızlar ya.

Evet katiliyorum mesela su an bana da sorsaniz bende erken derdim, henuz birbirimizin yuzunu gormedik öhö öhö sey zaman gerekli iyice tanimak alismak icin falan deseydin sdfjk 🥴🥴

Back
X