Sevgilinizin adını dövme yaptırır mısınız ?

sevgilime değil ama evlenince yaptırmak istiyorum güzel duruyor bide çocukların adınıda yazıyolar çok şeker oluyor öle.

ılerde çocuklarımın adını bıleğıme yazdırcam
yaza doğruda kol bıleğıme ömrüm yazdırmayı düşümüyorum, bakalım dayanabılırsem
ama sevgılımın adını yazdırmam o yazdırsın banane hem profesyonel dövme yapıyo kendısı

Ya bende sevgiliminkini yaptırmam ama yarın öbürgün olur da evlenmeye karar verirsem alyans takmak yerine yüzük parmağıma alyans şeklinde ismini yazdırmak istiyorum sevgilimin ama asıl olarak o benim ismimi parmağında taşısın istiyorum hem direk bağlılık simgesi olduğu belli göz çarpan bir şekilde hem de alyans gibi çıkarıp gizleme ihtimali yok :)

Biz 5,5 senedir birlikteyiz ve ikimizde aynı yere tanışma tarihimizi yazdırdık geçen sene . Gayet mutluyuz hiçbir problem yok :) :16:

Bende degil ama sevgilimin kolunda benim ismim yazili. Bende evlenince yaptirmayi düşünüyorum.

yaklaşık 5 yıllık evliyim..10 yılda geçse eşimin adını dövme yaptırmam..ileride ne olacağını hıcbır sekılde bılemeyız..40 yıllık ınsanlar boşanıyor..ama cocugum olursa onun ısmını yaptırabılıırm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…