Sevgilinizin adını dövme yaptırır mısınız ?

bunu begendim cok acik sözlüsün

es in ismi hadi neysede sevgilinin ismini dövme olarak yaptirmayi hayir

yanii sürekli dövme yaptırıp sildiremem ya canımı yolda bulmadım

valla ben kocadan bile emin olamam tepemin tası atar bigün teraziyim ben çok dengeliyimdir napcağım belli olmaz

dövmeli birine abdest gecmedigini ögrendim ben yaptirmam o yüzden sözlümünde sol elinde serce parmaginin yan kisminda A harfi var sadece askerde yaptirdi cok hosuma gitti :76:

bende kocamda ıstıoruz ama hep ben engel oluom aslında IYI OLABILIR HERKEZ GORSUN BIR SEVDICEGI VAR DIEEOY YERIM BEN TOCAMI

hayatmn anlamı bırıcık kocam zaten dovme yapıyor onda br suru war bıde benım ısmımı yaptrdı ama japonca banada kucuck bas harfını yaptı ama gorunmeyen bır yerde bende ıstıyorum ama yapmıyo kıı :S

ne bileyim arada düşünüyorum...
ama sevgilimin adını değil....

küçük bir resim...
ama abdest geçirmiyor ...:18:
bu sebeple; yaptırmıyorum

Biran olsun tereddüt etmeden geçen sene sevgilimin ve benim adımın baş harflerini bilegime dövme yaptırdım,ona dogum günü hediyesi süpriz oldu

Sevgilimin değil de sözlümün,nişanlımın ve ya eşimin, yani ciddi ciddi bir yola girdiğim adamın ismini yaptırırım..

Misal sözlümün adını yazdırırım seve seve, kocaman harflerle TOLGA diye

ben şıpsevdi olduğumdan yaptıramam heraldee
ama omzuma gül resmi yaptırdım adımın simgesi bileğimede babam yazdırıcam
sevgili eş farketmez dünya hali bu ayrılınca bide dövmeyle uğraş dur

Asla!!! Bilmem kaç yıllık aşklar, birliktelikler bitiyor ve geride iğrenç bir acı bırakırken! Asla....

benim ve eşimin sağ kollarında isimlerimiz yazılı..eşim çok istedi nişanlı iken yaptırdık İzmirde..
çookk seviyoruzz dövmelerimizii

kesinlikle aşkımın adını döğme yaptırırdımkalbime kazınmış zaten vucuduma kazımaktan da gurur duyarım

Sevgilim beraber yaptıralım demişti ama ben istememiştim ayrılık falan olur diye halada öyle düşünüyorum ne olcağı belli olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…