Sevgilinizin ailesinden sizi kimler biliyor tanıyor?

Onun bütün ailesi benim de bütün ailem biliyor. Mezuniyet törenimde bütün sülalemle tanışmıştı resmen ben de onun sülalesinden herkesi tanıyorum. :9:

ne önemi var ki????
Tanışsan ailesiyle,sana gelin kızım deseler.Sevgilin devamlı annesinin seni ne kadar beğendiğini söylese mesela,ve gerçek de bu olsa...
İnan hiiiiiiç bişey farketmez! Ailesi sana bayılsa bile etiğiniz kavgalar oğluna-haliyle eve yansıyınca soğur senden,biricik çocuklarını üzdüğünü görünce düşman kesilirler...
Yaptığım gözlemlerin neredeyse tamamı böyle.
Yine de soruna cevap vereyim
Eski sevgilimin annesiyle de teyzesiyle de tanışmıştım mezuniyet zamanı,2 gün geçirmiştim hatta.Ama bunlar onu terketmeme engel olmadı.Onu kendi ailemle tanıştırsaydım da terketmeme engel olmazdı...
Asla seni kastetmiyorum ama etrafımdaki kızlar 'beni ailesiyle tanıştırdı' cümlesine kanmıyorlar,gelinlik hayaliyle sevgilileri ne derse yapmıyorlar mı,uyuzzz oluyorum!!!
:)

Ailem, ailesi akrabalarımız herkes biliyo :61:

ben eşimle 1,5 senelik normal arkadaşlıktan sonra , 5 sene çıktım ve ailesi beni istemeye gelmelerinden biraz önce öğrendi, benim ailemde eşimi istemeye gelmek istediklerinde :60:

Ya arkadaşlar bizim erkek arkadaşımla 5 yıldır birlikteliğimiz var..ben geçen yıl annesiyle kuzenleriyle falan tanıştım...Hepsi çok sıcak davranıyor,teyzeleri telefonda ısrarla evlerine davet edip tanışmak istiyorlar..Annesi canım kızım,annem gibi kelimeler kullanarak konuşuyor...Ve ilk gördüklerinde de çok hanım bulmuşlardı beğenmişlerdi vs. ,,,,,Ama bi sorun var bende bu psikoloji beni deli ediyor...Çünkü ben diğer kız arkadaşlarım gibi erkek arkadaşımın ailesiyle tanışıp mutlu olamadım,herşey yolunda çok sıcaklar ama ben duruma toz pembe bakamıyorum...Sanki ilerde sorunlar olcakmış,mesafe koymam gerekiyormuş gibi geliyo....Of bu durum erkek arkadaşımı çok üzüyo,o üzülünce bende üzülüyorum.Sanırım bu durumun nedeni etrafımda mutlu evlilik görmeyişimden oluyor(kendi ailemde dahil) ..Ben bu psikolojiden nasıl kurtulcam ya :(

Bilmiyorum bir hafta sonra aynı şehirde olucaz tekrardan okullar dolayısıyla.Ben ayrılmayı düşünüyorum bu aralar.Benim annem de onu istemiyor ve çok kıskanç beni çok boğuyor her şeyi batıyor artık.:27:

uuvvv... sanırım bu ilişkide birbirini isteyen, beğenen kimse yok :27: hayırlısı neyse haklarınızda o olsun :)
çok batıyorsa haklısın çıkartmak lazım :52:

uuvvv... sanırım bu ilişkide birbirini isteyen, beğenen kimse yok :27: hayırlısı neyse haklarınızda o olsun :)
çok batıyorsa haklısın çıkartmak lazım :52:

Benim tüm arkadaşlarım da ondan nefret ediyor.Onun tüm eski arkadaşları da benden nefret ediyor:27: Umarım hakkımızda hayırlısı olur gerçekten.Bir yanım ayrılmak istiyor bir yanım da onsuz yapamaz gibi çok dertliyim:18: İlişkimize destek veren de kimse yok.

Onun bütün ailesi biliyor dayısı teyzesi anneannesi dedesi benimde öyle...

Onun annesi, babası, abisi, yengesi, bütün kuzenleri biliyor.
Benimde kuzenlerim ve annem biliyor.:31:

ne önemi var ki????
Tanışsan ailesiyle,sana gelin kızım deseler.Sevgilin devamlı annesinin seni ne kadar beğendiğini söylese mesela,ve gerçek de bu olsa...
İnan hiiiiiiç bişey farketmez! Ailesi sana bayılsa bile etiğiniz kavgalar oğluna-haliyle eve yansıyınca soğur senden,biricik çocuklarını üzdüğünü görünce düşman kesilirler...
Yaptığım gözlemlerin neredeyse tamamı böyle.
Yine de soruna cevap vereyim
Eski sevgilimin annesiyle de teyzesiyle de tanışmıştım mezuniyet zamanı,2 gün geçirmiştim hatta.Ama bunlar onu terketmeme engel olmadı.Onu kendi ailemle tanıştırsaydım da terketmeme engel olmazdı...
Asla seni kastetmiyorum ama etrafımdaki kızlar 'beni ailesiyle tanıştırdı' cümlesine kanmıyorlar,gelinlik hayaliyle sevgilileri ne derse yapmıyorlar mı,uyuzzz oluyorum!!!
:)

Biz mesela 4 yıldır birlikteyiz 3 yıldır da ailesini tanıyorum. Bu zamana kadar tartıştığımız hiç bir konuyu ne o ailesie ne de ben aileme anlatmadım onlar bizim aramızda olan şeyler. Ailesiyle de gayet resmi bir ilişkimiz var sadece bayramlarda giderim özel günlerde annesini ararım bir tek onun dışında kanka gibi sohbet filan etmiyoruz bir zararını görmedim şimdiye kadar.

Annesi, abisi bütün kardesleri ( toplamda 10 kardesler)
Bı iki tane kuzeni teyzesi, kiz kardeşlerinin esleri enişteleri

Çoğu beni tanıyor biliyor.Annesi,babası,ablası zaten biliyorlar da kuzenlerinden amcalarından da bilenler var.Fakat ailesi tarafından pek sevilmiyorum.Ben de zaten onları sevmiyorum.Annesi beni hiç sevmiyor zaten,ne zaman evlerine gitsem imalı imalı evi dağıtmayın diyor.Tam bir terbiyesiz ve fesat:47:Babası da bir keresinde onun odasında tütsü yakmıştık kokusunu esrar kokusu sanmış o günden beri bana ön yargılı:27: bir tane kuzeni de ben ne zaman sevgilimle aşırı şekilde kavga ediyor olsam sevgilimin yanında oluyor o da beni kronik deli filan sanıyor.Sevgilime sürekli bir gün bari huzurlu olun kavga etmeyin diyormuş.
canım seni tebrik ediyorum bu kadar olaya rağmen devam ediyorsunuz helal olsun annesinin evi dağıtma demesine şaşırmıştım taaa ki babasının sana esrarcı gözüyle bakmasına kadar sonra annenin şaşkınlığı gitti :52:kronik deli de ayrı bir alem Allah mutluluğunuzu daim etsin :16:

onun ailesi akrabaları herkes falan biliyor gidiyorum geliyorum gayet iyiyiz benimde teyzem kuzenlerim annem kardeşlerim anneannem bir iki akraba biliyor babam henüz bilmiyor :)

Son düzenleme:
Back
X