- 19 Aralık 2011
- 1.742
- 34
- 113
- 33
- Konu Sahibi hayallperestt
-
bilmiyosa kadın boşver.
Olmadı sevgiline söyle o çaktırmadan çıkartsın arkadaşlıktan.Annesi de kız bunu sildi sanar uyuz olur hem :))
ama sen söylersen kadınIN sana uyuz olma ihtimali hayli yüksek,unutma bunu.
Ayrıca eşeğin aklına karpuz kabuğu da düşürme?
Ne biliyorsun onun da kıza yıllardır içten içe alıcı gözüyle bakmadığını??
daha şimdiden işime karışan gelin adayı mı,kırk yıllık komşumun, elimde büyümüş kızı mı??
sen olsan hangisini isterdin??
1.si kadın biliyor 2.si ben söylemicem sevgilim söyleyecek silmesini 3.sü dediğim gibi biz
yakın zamanda sözlenmeyi düşünürken o kızı o facede durdurtmam kesinlikle bende böyleyim :)
Kimse sana bisey demeden bu kadar sert cevaplarini anlayamadim ben. Gülücükle de yumusamiyor. Yukarda yazilana cok katiliyorum. Sildirirsin tabii, kimse sende o güc ve kuvvet yok demiyor. Ama sonrasini da bi düsünmek gerekiyor. Cok antipatik bi hareket bence de.
Gülücükle yumuşatmaya çalışmadım zaten gerçekten yumuşak yazdım hatta sevgilin
faceden silsin habersiz kız sildi sanıp ona uyuz olur yazmış arkadaş hoşuma gitti yorumu
size bişey denmeden siz neden karıştınız birden acaba ?? Bu arada önce sizli bizli konuşulması
gerektiğini öğrenin beni hiç tanımadığınız halde sen diye hitap edemezsiniz..
Sevgilinizin annesi sevgilinizin eski çıktığıyla facede arkadaş olsa buna karışırmısınız?
Not: Sevgilinizin annesiyle kızın annesi arkadaş + çıkma derken çok uzun süren bişey
değil sadece bikaç gün telefonda konuşulmuş + aynı binada oturuyorlar
Bende senli konusmanızın hosuma gitmediğini, beni tanımadığınız için saygı
dolayısıyla sizli konusmanız gerektiğini belirttim ama görüyorum ki işe yaramamış
Sevgilinizin annesi sevgilinizin eski çıktığıyla facede arkadaş olsa buna karışırmısınız?
Not: Sevgilinizin annesiyle kızın annesi arkadaş + çıkma derken çok uzun süren bişey
değil sadece bikaç gün telefonda konuşulmuş + aynı binada oturuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?