- Konu Sahibi hayallperestt
-
Ben olsam ben de istemezdim. Ama bunu sadece sen mi istiyorsun anlamadım? Erkek arkadaşın isteseydi çoktan sildirirdi.. Sen onun annesine karışamazsın ama o kendi annesine karışır.. Şimdiye kadarda müdahale etmemiş erkek arkadaşın ilginç..
koskaca kadına karışmam mümkünmü. ki daha evli değilken.
en önemlisi de kadın kızın annesiyle arkadaş. aralarında dostluk var. benim arkadaşımn kızıysa şahsen bende silmem. hemde oğlumun kız arkadaşı istedi diye. hele o arkadaşımla çok iyiysem,yılların dostluğu varsa,neden onu üzeyim kızını çıkarıp. aram bozulsun istemem asla..
bu yolda devam et, sevgiline ve annesine yapacağın en büyük iyiliği yapıyosun yakında bu iş biter
sevgilinizde anacım çıkmadık kız bırakmamış.sağda solda kapıda bacada
eğer burada yazdıklarınız gibi sevgilinize ve annesine davranıyorsanız, evet sizinde sevgilinizin eskiler klubune adınızı yazacaktır.
bende böyle bir durumu yaşasam, çok sıkıntı duyardım.
o kızın aileden birileriyle hala iletişimde olması sinirimi bozardı..
fakat madem anneleri arkadaş, apartmanda bir komşu..
o zaman bir süre kendimi yemekle yetinirdim :)
madem niyetiniz ciddi, bunlar küçük ayrıntılar..
kız eğer komşu kızı olmasaydı hoş olmazdı ama şu an komşuluk ilişkisi eklemesine neden olmuştur diye düşünüyorum.
boştan yere aslında kendinize ilişkinize zarar vermeyin.
gün gelir siz gelin olarak o aileye dahil olursunuz,
saçma bir sosyal paylaşım sitesinde ekli olmaktansa gerçek olarak aileye girmek daha iyi olacaktır
artık o komşu kızı da sizin aile saadeti fotoğraflarına bakıp beğenmekle yetinir : )
anlıyor üzülüyor ama yine de boş vermenizi diliyorum.
ben olsam sevgilimin annesine karışamam tabiki yani hiçbirşey diyemem, ama bozulurdum. Bozuldugumu da sevgilime söylerdim
sevgiline söyledin sildirtecek öylemi, ne kadar buyurgan bi tavır bu böyle, inşallah anneside uysal davranıp siler, sen söylemesende orta zekalı her insan gibi senin talimatın doğrultusunda bu işe girişildiğini anlayacak ve seni antipatik bulacak, beni yönetmeye çalışıyo diyecek
Evey aynen öyle sildirtcek..
pardon ama siz erkek arkadasinizin bile FB listesindeki isimlere karisamazsiniz
kaldiki annesinin asla
bu ne cüret bu nasil bir kafa
benzer bir olayla karakolluk olduk biz
komiserin dedigi su " facebook gibi seyler insanlarin özel alanidir "
insanlara biraz saygi lütfen
saygi size saygi kazandirir
e iyi o zaman bizim ne yazmamızı bekliyosun bakarmısınız demişsin baktık
sevgiline söyledin sildirtecek öylemi, ne kadar buyurgan bi tavır bu böyle, inşallah anneside uysal davranıp siler, sen söylemesende orta zekalı her insan gibi senin talimatın doğrultusunda bu işe girişildiğini anlayacak ve seni antipatik bulacak, beni yönetmeye çalışıyo diyecek
sevgilinin annesinin listesinde geçmişte ciddi ilişki yaşanmamış bi kızın ekli olması seni niye tedirgin ediyo ben anlamadım, kızın hala sevgilinde gözü var diyemi düşünüyosun, velev ki öyle adama güveniyosan sıkıntı yok, dediğim gibi sen sildirtirim diyosun belki kadın siler ama senin talimat verdiğini anlar içinde sana karşı hoş olmayan duygular yeşerir,kızı sildirtirsin belki ama sevgiline annesini sildirtemezsin
Sevgilime güveniyorum, kızın gözü ver ya da yok onun hakkında da bir fikrim yok ama
benim düşüncelerime göre o kızın facede durması doğru değil, ortada sevgilimin annesini
silecek ya da silmeyecek gibi bir durum yok sadece kızı faceden sildirtcek okadar yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?