Sevgilinizin annesi sevgilinizin eski çıktığıyla facede arkadaş olsa...

ben olsam sevgilimin annesine karışamam tabiki yani hiçbirşey diyemem, ama bozulurdum. Bozuldugumu da sevgilime söylerdim

Aynı apartmanda olduklarını söyledin yani koskaca kadına bişey diyemeyiz sen değil sevgilin söylesede bu durum aynı bence doğru değil.

eğer burada yazdıklarınız gibi sevgilinize ve annesine davranıyorsanız, evet sizinde sevgilinizin eskiler klubune adınızı yazacaktır.

Erkek arkadaşımın haberi yok daha bugün söyledim sildircek..

Çokta yakın sayılmazlar kızın annesiyle görüşmesi konuşması beni ilgilendirmez karışmam karışamam da
ama o kız için karışırım, artı aynı durum bende olsaydı sevgilimde istemezdi ve sildirtirdi

Son düzenleme:

Aynen fotoğrafların çekildiği zamanı aynı ortamda olupta göremez
zaten sadece paylaşım sitelerinden görür hatta belki göremez bile
anladığınız için de size teşekkür ediyorum..

ben olsam sevgilimin annesine karışamam tabiki yani hiçbirşey diyemem, ama bozulurdum. Bozuldugumu da sevgilime söylerdim

Normalde başka şeylerine tabi ki karışamam ama bu konuda karışırım
gidip annesine bişey dicek halim de yok ama sevgilime söyledim sildirticek

sevgiline söyledin sildirtecek öylemi, ne kadar buyurgan bi tavır bu böyle, inşallah anneside uysal davranıp siler, sen söylemesende orta zekalı her insan gibi senin talimatın doğrultusunda bu işe girişildiğini anlayacak ve seni antipatik bulacak, beni yönetmeye çalışıyo diyecek

pardon ama siz erkek arkadasinizin bile FB listesindeki isimlere karisamazsiniz
kaldiki annesinin asla
bu ne cüret bu nasil bir kafa

benzer bir olayla karakolluk olduk biz
komiserin dedigi su " facebook gibi seyler insanlarin özel alanidir "

insanlara biraz saygi lütfen
saygi size saygi kazandirir

Evey aynen öyle sildirtcek..

Erkek arkadaşımında Face listesindeki isimlere karışırım ve karışır
aramızdaki yakınlığı yada diyaloğu bilmeden eleştirmeyin..

sevgilinin annesinin listesinde geçmişte ciddi ilişki yaşanmamış bi kızın ekli olması seni niye tedirgin ediyo ben anlamadım, kızın hala sevgilinde gözü var diyemi düşünüyosun, velev ki öyle adama güveniyosan sıkıntı yok, dediğim gibi sen sildirtirim diyosun belki kadın siler ama senin talimat verdiğini anlar içinde sana karşı hoş olmayan duygular yeşerir,kızı sildirtirsin belki ama sevgiline annesini sildirtemezsin

Aynen katılıyorum..
Ben olsam böyle birşey isteyemezdim, istemezdim zaten. Benim o kızdan bir eksiğim mi var kusurum mu var imajı yaratır. Ayrıca annesine, sözleneceğiniz adama karşı güvenmediğinizi gösterir.
Bir de buradan değerlendirmek elbette saçma sizi tanımıyorum ama yazdıklarınız çok dominant bir karakter olduğunuz izlenimi yarattı bende. Eğer 2013ten önce açmış olsaydınız bu konuyu en itici kk üyeleri başlığında oyumu size vermiş olurdum.

Son düzenleme:

Sevgilime güveniyorum, kızın gözü ver ya da yok onun hakkında da bir fikrim yok ama
benim düşüncelerime göre o kızın facede durması doğru değil, ortada sevgilimin annesini
silecek ya da silmeyecek gibi bir durum yok sadece kızı faceden sildirtcek okadar yani..

sildirtecek o kadar!
saygı duyarım reis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…