- 19 Aralık 2011
- 1.742
- 34
- 113
- 33
- Konu Sahibi hayallperestt
-
Aynen katılıyorum..
Ben olsam böyle birşey isteyemezdim, istemezdim zaten. Benim o kızdan bir eksiğim mi var kusurum mu var imajı yaratır. Ayrıca annesine, sözleneceğiniz adama karşı güvenmediğinizi gösterir.
Bir de buradan değerlendirmek elbette saçma sizi tanımıyorum ama yazdıklarınız çok dominant bir karakter olduğunuz izlenimi yarattı bende. Eğer 2013ten önce açmış olsaydınız bu konuyu en itici kk üyeleri başlığında oyumu size vermiş olurdum.
Sevgilinizin annesi sevgilinizin eski çıktığıyla facede arkadaş olsa buna karışırmısınız?
Not: Sevgilinizin annesiyle kızın annesi arkadaş + çıkma derken çok uzun süren bişey
değil sadece bikaç gün telefonda konuşulmuş + aynı binada oturuyorlar
bence komsusunun arkadasının kızı abartılacak bırsey yok cıddı bır ılıskılerıde olmamıs bence cok takılmayın:S
Gülücükle yumuşatmaya çalışmadım zaten gerçekten yumuşak yazdım hatta sevgilin
faceden silsin habersiz kız sildi sanıp ona uyuz olur yazmış arkadaş hoşuma gitti yorumu
size bişey denmeden siz neden karıştınız birden acaba ?? Bu arada önce sizli bizli konuşulması
gerektiğini öğrenin beni hiç tanımadığınız halde sen diye hitap edemezsiniz..
Konu básligi bakar mísiniz âma bakmaz olaydik!! Az önce evli adama Ásik olup,evleneck olana bile sakinligimi kỏrudum âma sen de bâmbska bíey vảr.Bu nÁsil bi kảrakterdir ya,sildirtecek,yaptiracak,aedecek vs vs.Oldum olasi en sinir oldugum kÍsilik özelliklrindne bỉidir,neymis sözleniomus.Hahahha siz evlenince de tÁsmayi gecirrisin ảrtik ẻmrenin boynuna.
Rahatsiz olmani anliorum da Úslubun tavrin cok cỉrkin,senin gibiler zaten hep bu olacak,yapack,sildirecm,ảyrilack,otur otur kalk kalk.ÂMa bi süre sỏnra göreceksin ki öyle bỉ ẻmre dahi yok,hâyat tecrübelri belki bu kảrakterini törpüler o zâman. ẺMre ye de yazik!Senin gibi bỈrisyle beraber,neler cekiordur elinden Allah bilir.
evet ciddi bişey olmamış ama ben yine de istemiyorum böyle konularda rahat davranamıyorum..
söz, nişan. Evlılık bunları yasadıkca daha buyuk sorunlar gordukce bu gıbı seyler ıcın kendınızı bosa uzdugunuzu goruceksınız gercekten bukadar buyutulecekı bır konu degıl kaldı ters tepme ıhtımalıde yuksek annesının sıze karsı ama tabı sızın tavrınız bızım dusuncelerımız busekılde.. Evlı bayanların, bu sıtedekı olgun ınsanların tecrubelerıne guvenın lutfen.
Benim üslubum, kişilik özelliğim ya da başka herhangi bişey sizi ilgilendirmez
cevap vereceğiniz tek şey konumda belirtilmiş durumda zaten, siz hakaret ederek
seviyenizi gösterdiniz ben de size hakaret ederek seviyenize inmeyeceğim :)
Sevgilinizin annesi sevgilinizin eski çıktığıyla facede arkadaş olsa buna karışırmısınız?
Not: Sevgilinizin annesiyle kızın annesi arkadaş + çıkma derken çok uzun süren bişey
değil sadece bikaç gün telefonda konuşulmuş + aynı binada oturuyorlar
1.si kadın biliyor 2.si ben söylemicem sevgilim söyleyecek silmesini 3.sü dediğim gibi biz
yakın zamanda sözlenmeyi düşünürken o kızı o facede durdurtmam kesinlikle bende böyleyim :)
Bari sevgilin sildirirken x böyle istiyor demesin.
Sil anne ben rahatsız hissederim lütfen desin..
Kadın silse de sana uyuz olur söyliyim:26:
Size ne ki kadın istediğiyle arkadaş olur. Hem de komşusuymuş. Büyütecek bir şey yok bence.
Bu konu hakkinda son yorumum. siz siz olun bỦrda kk kadinlarina èfelendiginiz gibi sevgilinizin annesine de èfelenmeyin,(gẻrci o potansiyel vảr bence.)Yoksa o kizla Ảrkadasligi sânl alemden daha ileriye tásinir,hatta kadin inat olsun diye,onlari bảistirmaya bile calisabilir.Bu Ảrada annesinin sizden ve iliskinizin boyutundan haberi vảr mi ỏrasi da ảyri bỉ konu![/B]
Benim sorunum kadınla arkadaş olması değil ki zaten o kızın facede olması
[/B]
[/B]
Facebook artık kayınvalide-gelin ilişkilerinide mi bozuyor..yetmedi onca ailenin saçma sapan bir site yüzünden dağıldığı..Gerçekten zor bir durum silse bi dert silmese bir dert..ama siliceğini zannetmiyorum..O zaman daha çok sinirleniceksiniz..Kadın eminim şu an kızla normal hayatta belli bir mesafe koymuştur ama lönk diye facede arkadaşlıktan çıkarması pek olmaz gibi..ha keşke olsa , ama olmaz..makul değil..
Annelerin facesi olmamalı ayrıca..
Eğer çok geriyorsa sizi , kayınvalidenizle facebooktan arkadaş olun , aile üyelerini 'anne' olarak ekleyin..bırakın komşu kız çatlasın..
Siz ondan on adım öndesiniz , kıskançlık her kadında olur muhakkak ama haklıyken haksız yere düşmeyin..(=
Evli değilim ama erkekler için anne faktörü çok önemli..erkek arkadaşınıza bunun sizi üzdüğünü söyleyin , sildiriceksin demeyin , o gereken bir şey varsa yapar zaten..(=
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?