Sevgilinizin annesi sevgilinizin eski çıktığıyla facede arkadaş olsa...

Kusura bakmayın yeni açtığım için artık siz yeniden açın o başlığı oyunuzu da bana verin

Son düzenleme:

bence komsusunun arkadasının kızı abartılacak bırsey yok cıddı bır ılıskılerıde olmamıs bence cok takılmayın:S

Konu básligi bakar mísiniz âma bakmaz olaydik!! Az önce evli adama Ásik olup,evleneck olana bile sakinligimi kỏrudum âma sen de bâmbska bíey vảr.Bu nÁsil bi kảrakterdir ya,sildirtecek,yaptiracak,aedecek vs vs.Oldum olasi en sinir oldugum kÍsilik özelliklrindne bỉidir,neymis sözleniomus.Hahahha siz evlenince de tÁsmayi gecirrisin ảrtik ẻmrenin boynuna.

Rahatsiz olmani anliorum da Úslubun tavrin cok cỉrkin,senin gibiler zaten hep bu olacak,yapack,sildirecm,ảyrilack,otur otur kalk kalk.ÂMa bi süre sỏnra göreceksin ki öyle bỉ ẻmre dahi yok,hâyat tecrübelri belki bu kảrakterini törpüler o zâman. ẺMre ye de yazik!Senin gibi bỈrisyle beraber,neler cekiordur elinden Allah bilir.

Benim üslubum, kişilik özelliğim ya da başka herhangi bişey sizi ilgilendirmez
cevap vereceğiniz tek şey konumda belirtilmiş durumda zaten, siz hakaret ederek
seviyenizi gösterdiniz ben de size hakaret ederek seviyenize inmeyeceğim :)

evet ciddi bişey olmamış ama ben yine de istemiyorum böyle konularda rahat davranamıyorum..

söz, nişan. Evlılık bunları yasadıkca daha buyuk sorunlar gordukce bu gıbı seyler ıcın kendınızı bosa uzdugunuzu goruceksınız gercekten bukadar buyutulecekı bır konu degıl kaldı ters tepme ıhtımalıde yuksek annesının sıze karsı ama tabı sızın tavrınız bızım dusuncelerımız busekılde.. Evlı bayanların, bu sıtedekı olgun ınsanların tecrubelerıne guvenın lutfen.

Sizin düşünceleriniz için teşekkür ederim bazıları sizin gibi doğru düzgün konuşmadığı için
sonra benim tepkilerimi sert buluyorlar karşımdaki nasıl yazarsa bende öle yazarım sonucta..

Hakaret degil ki,hakaret görmemisin anlasilan sen,neyse hadi siz diyim ben. GẺrcekler bunlar,ben bunlari size diorum ve bence sizde kendi dủumunuzun farkina vảirsiniz,ben sizi tanimam etmem,bânane sỏununzdan âma ínsan kendini düzeltebilir,gelistirebilir,siz de pekala farkindasinizdir.YA gẺrcek hâytta da böylesniz ya da bi anlik sinirle böyle yazdiniz.Konu yanlis anlasilmasin,siz kÍMniz básit bỉr sevgili gibisinden degil düsündüklerim,sözlenebilirsniz,nísanlanadblirsiniz,evlenirsiniz de.SỎrun bủrda diil,evli olup bu konuyu ácaydiniz tepkim yine ayni olurdu.
ÂMa sunu da biliyorum ki,siz ásla kaynanazdan dolayi üzülüp konu acmayacksiniz,ya da görümcenizden,ya da eltinizden vs,báskin olunca hẻrsey bitior sanirim,bu dönemde de böyleleri revacta zaten.Neyse ảrtik,sizin bilecegniz sey gẻrisi.

karışmam, umrumda da olmazdı. Ayrıca komsu kızı sonucta buyutmeye gerek yok bence.

1.si kadın biliyor 2.si ben söylemicem sevgilim söyleyecek silmesini 3.sü dediğim gibi biz
yakın zamanda sözlenmeyi düşünürken o kızı o facede durdurtmam kesinlikle bende böyleyim :)

Bari sevgilin sildirirken x böyle istiyor demesin.
Sil anne ben rahatsız hissederim lütfen desin..
Kadın silse de sana uyuz olur söyliyim:26:

Size ne ki kadın istediğiyle arkadaş olur. Hem de komşusuymuş. Büyütecek bir şey yok bence.

[/B]

Benim sorunum kadınla arkadaş olması değil ki zaten o kızın facede olması
Bu konu hakkinda son yorumum. siz siz olun bỦrda kk kadinlarina èfelendiginiz gibi sevgilinizin annesine de èfelenmeyin,(gẻrci o potansiyel vảr bence.)Yoksa o kizla Ảrkadasligi sânl alemden daha ileriye tásinir,hatta kadin inat olsun diye,onlari bảistirmaya bile calisabilir.Bu Ảrada annesinin sizden ve iliskinizin boyutundan haberi vảr mi ỏrasi da ảyri bỉ konu!

Facebook artık kayınvalide-gelin ilişkilerinide mi bozuyor..yetmedi onca ailenin saçma sapan bir site yüzünden dağıldığı..Gerçekten zor bir durum silse bi dert silmese bir dert..ama siliceğini zannetmiyorum..O zaman daha çok sinirleniceksiniz..Kadın eminim şu an kızla normal hayatta belli bir mesafe koymuştur ama lönk diye facede arkadaşlıktan çıkarması pek olmaz gibi..ha keşke olsa , ama olmaz..makul değil..
Annelerin facesi olmamalı ayrıca..
Eğer çok geriyorsa sizi , kayınvalidenizle facebooktan arkadaş olun , aile üyelerini 'anne' olarak ekleyin..bırakın komşu kız çatlasın..
Siz ondan on adım öndesiniz , kıskançlık her kadında olur muhakkak ama haklıyken haksız yere düşmeyin..(=
Evli değilim ama erkekler için anne faktörü çok önemli..erkek arkadaşınıza bunun sizi üzdüğünü söyleyin , sildiriceksin demeyin , o gereken bir şey varsa yapar zaten..(=

arkadaşım diğer kızın bişeyden haberi yok ki, yani emreyle ateşli bi ilişki yaşayıp ayrılmış falan değiller, zamanında telefonla görüşmeleri olmuş anneleride arkadaş zaten, annelerinden yüz bulup denesekmi dediler belki, sonradanda anladılar birbirlerine göre olmadıklarını, ben bi yorumda kızın gözümü var şeklinde bişey sormuştum buna cevap verecek kadar tanımıyo bilmiyo kızı konu sahibi

Canım böyle bir durumda yapacak birşey yok. Benimde eski sevgilimle birlikte olduğumuz zamanlarda annesi sürekli eski sevgilisini eve alıyordu. Kız hiçbir özel günü kaçırmıyor, anneler günü, doğum günü falan hepsinide kutlardı. Çok samimilerdi. Ama benim erkek arkadaşım görüşmediğinden, onun olduğu ortamlarda olmadığından bende çok sorun etmiyordum. Sonrada zaten kız uzaklaştı aileden. Seninki bunun yanında bal börek. Boşver sen ilişkine bak. Sevgiline güveniyorsan bunu sorun etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…