Sevgilinizin arkadaşınıza ilgisi olduğundan şüphelenseniz?

Meralmeryemm

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2020
357
76
18
28
Sevgilinizin arkadaşıniza ilgisi olduğunu anlasaniz arkadaşınızdan uzaklaşmak fikrini nasil bulursunuz? Ben uzaklasip soğurdum o kisi aklima gelmesin diye? Bunu yapmak sacma mi olur?

Sevgilinizin arkadaşıniza ilgisi olduğunu anlasaniz arkadaşınızdan uzaklaşmak fikrini nasil bulursunuz? Ben uzaklasip soğurdum o kisi aklima gelmesin diye? Bunu yapmak sacma mi olur?
Sevgiliden uzaklama seçeneği yok mu? Mantıklı olan bu seçenek de çünkü

Sevgiliyi şutla tabikide. arkadaşını kıskanmaya başlayacaksan ve aranızda soğuk rüzgarlar esecekse arkadaşını da hiç üzme derim.

Şahane bulurum. Erkek arkadaşınızın hoşlanabileceği herkesi hayatınızdan çıkarın yeter ki sevgiliniz yanınızda olsun. Arkadaşları çıkarın, kuzenleri, kız kardeşleri, ananızı filan ne olur ne olmaz.

Anladim yani arkadaştan uzaklaşmak sacma mi olur, ondan mi cekilmem gerekiyor? Peki sence geri cekilmem gereken bir konu mu? Onun disinda bir sorunumuz yok çünkü
Onun dışında bir ton sorun sayabilirim. Hangi normal ilişkiye sahip biri sevgilisinden bu konu hakkında şüphelenir ki?
Ortada su götürmez bir şüphe varsa ayrılın durduğunuz kabahat. Kendi kuruntunuz ise de sorun sizde demektir.

Şahane bulurum. Erkek arkadaşınızın hoşlanabileceği herkesi hayatınızdan çıkarın yeter ki sevgiliniz yanınızda olsun. Arkadaşları çıkarın, kuzenleri, kız kardeşleri, ananızı filan ne olur ne olmaz.
Hoşlandığı kisileri çıkarınca sorun olmaz diye düşünen var sanirim. Ben ikisini de çıkartırım.

Onun dışında bir ton sorun sayabilirim. Hangi normal ilişkiye sahip biri sevgilisinden bu konu hakkında şüphelenir ki?
Ortada su götürmez bir şüphe varsa ayrılın durduğunuz kabahat. Kendi kuruntunuz ise de sorun sizde demektir.
Sizce kuruntu mu bu konuyla ilgili iki konu daha açtım bakar misiniz ona göre bana yöntem verebilirsiniz 🙌

Hoşlandığı kisileri çıkarınca sorun olmaz diye düşünen var sanirim. Ben ikisini de çıkartırım.

Çıkartın bence de, tüm kadınları ne olur ne olmaz uzak tutun. İş arkadaşlarını da kontrol edin onları da çıkarın. Erkek arkadaş böyle zapt edilir ilişkilerde çünkü, sağlıklı olan elbette budur. Erkekler hoşlanabilir normaldir onlara belli olmaz, siz tüm kadınları ayıklayın, görüşmeyin-görüştürmeyin yeter ki sevgiliniz yanınızda olsun. Herkes böyle yapıyor.

Anladim yani arkadaştan uzaklaşmak sacma mi olur, ondan mi cekilmem gerekiyor? Peki sence geri cekilmem gereken bir konu mu? Onun disinda bir sorunumuz yok çünkü
Şaka mısınız?
Başka nasıl bir sorun arıyorsunuz ki?
Sevgilinizin arkadaşınıza ilgisi var, sevgilinizin arkadaşınıza ilgisi var. :işsiz:

Çıkartın bence de, tüm kadınları ne olur ne olmaz uzak tutun. İş arkadaşlarını da kontrol edin onları da çıkarın. Erkek arkadaş böyle zapt edilir ilişkilerde çünkü, sağlıklı olan elbette budur. Erkekler hoşlanabilir normaldir onlara belli olmaz, siz tüm kadınları ayıklayın, görüşmeyin-görüştürmeyin yeter ki sevgiliniz yanınızda olsun. Herkes böyle yapıyor.
Diğer açtığım konuya da bakar misin sacma mi

Diğer açtığım konuya da bakar misin sacma mi

Buraya getirip koyalım:
Sevgilimin en yakin arkadasimiin hatrini sormasini çok kafaya takıyorum bundan nasil kurtulurum? Hatta bu yüzden arkadaşımdan uzaklasmaya başlıyorum.
1. Sevgilim en yakin arkadasimi tanıyor, benimle konuşurken bazen elif ne yapıyor diyor, en son görüşüyor musunuz napiyo evde sıkılıyor mu dedi, ne bilim dedim geçtim?
2. Ama sadece ona özgü deil baska arkadasimi da sorar nadiren ama o kisiyi daha yakindan tanıdığı icin onu soruyor sorarsa sürekli değil ama sorar.
3.sizce bir ilgisi falan varmi ben yazarken bile inanmıyorum cok cok sacma kiz sözlü çünkü ve benim yanlis anlamam sevgilimi sinirlendirir. Bir keresinden yanlis anlama sacmalama dedi.
4. Bikere de numarasini almaya çalıştı ben vermedim sacmalama dedi neden dedim zorlayınca söyledi sana supriz yapcaktim yardım isticektim falan gerçekten de oyle oldu hediye almak icin yardim istedi.
5.10 aydir sevgiliyiz sizce bisey olsaydi çoktan çıkmaz miydi ortaya 🤣
6. Ve bisey hissetse ayrilinca ben ondan daha geri gelir miydi peşimden geldi ve o kiza dediki konus seviyorum onu barissin lütfen pişmanım falan demisti bisry hissetse oyle demezdi bence.
Sizce?

Ay erkek arkadaşın gitmesin elden aman dikkat ayyy...

Back
X