- 22 Mart 2020
- 357
- 76
- 18
- 28
- Konu Sahibi Meralmeryemm
Sevgilinizin arkadaşıniza ilgisi olduğunu anlasaniz arkadaşınızdan uzaklaşmak fikrini nasil bulursunuz? Ben uzaklasip soğurdum o kisi aklima gelmesin diye? Bunu yapmak sacma mi olur?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgiliden uzaklama seçeneği yok mu? Mantıklı olan bu seçenek de çünküSevgilinizin arkadaşıniza ilgisi olduğunu anlasaniz arkadaşınızdan uzaklaşmak fikrini nasil bulursunuz? Ben uzaklasip soğurdum o kisi aklima gelmesin diye? Bunu yapmak sacma mi olur?
Anladim yani arkadaştan uzaklaşmak sacma mi olur, ondan mi cekilmem gerekiyor? Peki sence geri cekilmem gereken bir konu mu? Onun disinda bir sorunumuz yok çünküSevgiliden uzaklama seçeneği yok mu? Mantıklı olan bu seçenek de çünkü
Var gibiBundan arkadaşınızın haberi varmı?
Sevgilinizin arkadaşıniza ilgisi olduğunu anlasaniz arkadaşınızdan uzaklaşmak fikrini nasil bulursunuz? Ben uzaklasip soğurdum o kisi aklima gelmesin diye? Bunu yapmak sacma mi olur?
Onun dışında bir ton sorun sayabilirim. Hangi normal ilişkiye sahip biri sevgilisinden bu konu hakkında şüphelenir ki?Anladim yani arkadaştan uzaklaşmak sacma mi olur, ondan mi cekilmem gerekiyor? Peki sence geri cekilmem gereken bir konu mu? Onun disinda bir sorunumuz yok çünkü
Hoşlandığı kisileri çıkarınca sorun olmaz diye düşünen var sanirim. Ben ikisini de çıkartırım.Şahane bulurum. Erkek arkadaşınızın hoşlanabileceği herkesi hayatınızdan çıkarın yeter ki sevgiliniz yanınızda olsun. Arkadaşları çıkarın, kuzenleri, kız kardeşleri, ananızı filan ne olur ne olmaz.
Sizce kuruntu mu bu konuyla ilgili iki konu daha açtım bakar misiniz ona göre bana yöntem verebilirsinizOnun dışında bir ton sorun sayabilirim. Hangi normal ilişkiye sahip biri sevgilisinden bu konu hakkında şüphelenir ki?
Ortada su götürmez bir şüphe varsa ayrılın durduğunuz kabahat. Kendi kuruntunuz ise de sorun sizde demektir.
Hoşlandığı kisileri çıkarınca sorun olmaz diye düşünen var sanirim. Ben ikisini de çıkartırım.
Şaka mısınız?Anladim yani arkadaştan uzaklaşmak sacma mi olur, ondan mi cekilmem gerekiyor? Peki sence geri cekilmem gereken bir konu mu? Onun disinda bir sorunumuz yok çünkü
Kızın ne suçu var sevgilin yav....lık yapıyorsa hayatından çıkarman gereken kişi aslında sevgilin olamayan sevgilinVar gibi
Yani konuyla ilgili iki konu daha açtıysanız ya ciddi şüpheleriniz vardır ya da siz erkek arkadaşınızı herkesten kıskanacak seviyede birisiniz.Sizce kuruntu mu bu konuyla ilgili iki konu daha açtım bakar misiniz ona göre bana yöntem verebilirsiniz![]()
Ilgisi var demiyorum. Sizce varmi anlattigima gore kuruntumu yapıyorum. Olursa hani diyorumŞaka mısınız?
Başka nasıl bir sorun arıyorsunuz ki?
Sevgilinizin arkadaşınıza ilgisi var, sevgilinizin arkadaşınıza ilgisi var.![]()
Bi bakar misiniz lütfenYani konuyla ilgili iki konu daha açtıysanız ya ciddi şüpheleriniz vardır ya da siz erkek arkadaşınızı herkesten kıskanacak seviyede birisiniz.
Diğer açtığım konuya da bakar misin sacma miÇıkartın bence de, tüm kadınları ne olur ne olmaz uzak tutun. İş arkadaşlarını da kontrol edin onları da çıkarın. Erkek arkadaş böyle zapt edilir ilişkilerde çünkü, sağlıklı olan elbette budur. Erkekler hoşlanabilir normaldir onlara belli olmaz, siz tüm kadınları ayıklayın, görüşmeyin-görüştürmeyin yeter ki sevgiliniz yanınızda olsun. Herkes böyle yapıyor.
Diğer açtığım konuya da bakar misin sacma mi
Sevgilimin en yakin arkadasimiin hatrini sormasini çok kafaya takıyorum bundan nasil kurtulurum? Hatta bu yüzden arkadaşımdan uzaklasmaya başlıyorum.
1. Sevgilim en yakin arkadasimi tanıyor, benimle konuşurken bazen elif ne yapıyor diyor, en son görüşüyor musunuz napiyo evde sıkılıyor mu dedi, ne bilim dedim geçtim?
2. Ama sadece ona özgü deil baska arkadasimi da sorar nadiren ama o kisiyi daha yakindan tanıdığı icin onu soruyor sorarsa sürekli değil ama sorar.
3.sizce bir ilgisi falan varmi ben yazarken bile inanmıyorum cok cok sacma kiz sözlü çünkü ve benim yanlis anlamam sevgilimi sinirlendirir. Bir keresinden yanlis anlama sacmalama dedi.
4. Bikere de numarasini almaya çalıştı ben vermedim sacmalama dedi neden dedim zorlayınca söyledi sana supriz yapcaktim yardım isticektim falan gerçekten de oyle oldu hediye almak icin yardim istedi.
5.10 aydir sevgiliyiz sizce bisey olsaydi çoktan çıkmaz miydi ortaya
6. Ve bisey hissetse ayrilinca ben ondan daha geri gelir miydi peşimden geldi ve o kiza dediki konus seviyorum onu barissin lütfen pişmanım falan demisti bisry hissetse oyle demezdi bence.
Sizce?