Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sevgilinizin arkadaşınıza ilgisi olduğundan şüphelenseniz?
Bu konuyla ilgili daha kaç tane konu açacaksın acaba nasıl bir cevap duyarsan tatmin olacaksın merak ettim? Ortada net bi şey yok, seni soruyormus kıza. Eğer rahatsız oluyorsan kız arkadaşına söyle çocuğu engellesin. Bakalım çocuk fark edip soracak mi. Sorarsa ben istedim ne gerek var hoşlanmıyorum de. Doğrusu bu çünkü
Sevgilinizin arkadaşıniza ilgisi olduğunu anlasaniz arkadaşınızdan uzaklaşmak fikrini nasil bulursunuz? Ben uzaklasip soğurdum o kisi aklima gelmesin diye? Bunu yapmak sacma mi olur?
Bu konuyla ilgili daha kaç tane konu açacaksın acaba nasıl bir cevap duyarsan tatmin olacaksın merak ettim? Ortada net bi şey yok, seni soruyormus kıza. Eğer rahatsız oluyorsan kız arkadaşına söyle çocuğu engellesin. Bakalım çocuk fark edip soracak mi. Sorarsa ben istedim ne gerek var hoşlanmıyorum de. Doğrusu bu çünkü
Yav durun sevgilini terk et demiş herkes sevgilisinin arkadaşına ilgisi falan yok konu sahibinin kuruntusu hepsi.
Konu sahibi yeter daa. Eliften hoşlansa sana mı sorar ya azıcık mantık. Sözlü kızı napsin sevgilin. Böyle devam edersen kuruntularin yüzünden terk edilirsin bak kendine çeki düzen ver. Adamın suçu yok sen güvensizsin. Bundan ayrılsan başka iliskinde de aynı olursun. O yüzden kendi sorununu çöz.
Yok ben normalim sadece bu adama güvenmiyorum diyorsan da ayrıl güvenmedigin adamı ne yapacaksin