Sevgilinizin arkadaşınıza ilgisi olduğundan şüphelenseniz?

Bu konuyla ilgili daha kaç tane konu açacaksın acaba :işsiz: nasıl bir cevap duyarsan tatmin olacaksın merak ettim? Ortada net bi şey yok, seni soruyormus kıza. Eğer rahatsız oluyorsan kız arkadaşına söyle çocuğu engellesin. Bakalım çocuk fark edip soracak mi. Sorarsa ben istedim ne gerek var hoşlanmıyorum de. Doğrusu bu çünkü

Şaka mısınız?
Başka nasıl bir sorun arıyorsunuz ki?
Sevgilinizin arkadaşınıza ilgisi var, sevgilinizin arkadaşınıza ilgisi var. :işsiz:

Biraz bayatlamış bi espiri olsada devamında müge anlı misali "beni çıldırtmakmı istiyosun, sevgilinizin arkadaşınıza ilgisi var" demenizi bekledim. :olamaz::KK48:

Bu konuyla ilgili daha kaç tane konu açacaksın acaba :işsiz: nasıl bir cevap duyarsan tatmin olacaksın merak ettim? Ortada net bi şey yok, seni soruyormus kıza. Eğer rahatsız oluyorsan kız arkadaşına söyle çocuğu engellesin. Bakalım çocuk fark edip soracak mi. Sorarsa ben istedim ne gerek var hoşlanmıyorum de. Doğrusu bu çünkü
Kiz numarasini sildi zaten sevgilsii kızdığı icin. Benimki de sormadı hic niye sildi falan. Anlamistir illa ki bence.

Sevgiliniz olcak o adamı terketmek daha iyi bir fikir değil mi ? Sizi böyle küçük düşüren adamla ne işiniz var mesela

Yav durun sevgilini terk et demiş herkes sevgilisinin arkadaşına ilgisi falan yok konu sahibinin kuruntusu hepsi.

Konu sahibi yeter daa. Eliften hoşlansa sana mı sorar ya azıcık mantık. Sözlü kızı napsin sevgilin. Böyle devam edersen kuruntularin yüzünden terk edilirsin bak kendine çeki düzen ver. Adamın suçu yok sen güvensizsin. Bundan ayrılsan başka iliskinde de aynı olursun. O yüzden kendi sorununu çöz.

Yok ben normalim sadece bu adama güvenmiyorum diyorsan da ayrıl güvenmedigin adamı ne yapacaksin

Back
X