Sevgilinizin başka birisine gördüğüm en güzel kızsın yazması aldatmak mı

kseina

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2023
12
3
1
25
3 yıllık sevgilim benle konusurken aramız da gayet iyiyken sosyal medyada gördüğü bi kıza yorum olarak bunu yazmış.durmadan aklıma bi kıza böyle bişey yazdığı geliyor sürekli ağlıyorum özgüvenim kendime saygım değerim kalmadı onunla konusmayı bıraktım ama çok da özlüyorum her şeyi bırakıp yazsam mı

Son düzenleme:
Şimdi tam olarak konuya göre değişir siz beraberken mi yazdı? Kime yazdı?
Sizden önce birlikte olduğu birine yazmışta onu mu gördünüz?
Detay pek yok yorum için

3 yıllık bi ilişki durmadan aklıma bi kıza böyle bişey yazdığı geliyor sürekli ağlıyorum özgüvenim kendime saygım değerim kalmadı onunla konusmayı bıraktım ama çok da özlüyorum her şeyi bırakıp yazsam mı
İlişki içinde yazdıysa evet aldatmaktır. Ama ilişki öncesi ise aldatmak sayilmaz. Eğer ilişki içinde yazmışsa siz niye kendinizi yıpratıyorsunuz ki. İnsan sevse gözü sevdiğinden baskasini görmez. Karşısındaki insan dünyanın en güzel/yakışıklı insanı olur onun gözünde. Kurtuldugunuza şükredin bence. Ha aldatilmayi sineye çekicem diyorsanız tabiki sizin karariniz ama bu aldatilmanin devamı gelir bilginize.

3 yıllık sevgilim benle konusurken aramız da gayet iyiyken sosyal medyada gördüğü bi kıza yorum olarak bunu yazmış.durmadan aklıma bi kıza böyle bişey yazdığı geliyor sürekli ağlıyorum özgüvenim kendime saygım değerim kalmadı onunla konusmayı bıraktım ama çok da özlüyorum her şeyi bırakıp yazsam mı

Aldatmanin dik alasi. Asla donmeyin, surunsede donmeyin.

Aldatmaya niyet etmek. Kiz yüz verse aldatacak . Niyetli biriyle de birlikte olmayin derim . Daha iyisi çıkar karsiniza sukredersiniz bırakın ayrılın gec olmadan

Yazma.

Evet aldatmak buna niyetlenmektir ayrılırdım

Back
X