- 4 Mart 2010
- 139
- 123
- 628
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elbette yazın lütfen özgüveninizin kendinize saygınızın kalmadığını kendiniz zaten yazmışsınız .3 yıllık sevgilim benle konusurken aramız da gayet iyiyken sosyal medyada gördüğü bi kıza yorum olarak bunu yazmış.durmadan aklıma bi kıza böyle bişey yazdığı geliyor sürekli ağlıyorum özgüvenim kendime saygım değerim kalmadı onunla konusmayı bıraktım ama çok da özlüyorum her şeyi bırakıp yazsam mı
Özgüvenim saygım degerim kalmadi demişsin peki konuşunca öbürleri ne olacak merak ettim3 yıllık sevgilim benle konusurken aramız da gayet iyiyken sosyal medyada gördüğü bi kıza yorum olarak bunu yazmış.durmadan aklıma bi kıza böyle bişey yazdığı geliyor sürekli ağlıyorum özgüvenim kendime saygım değerim kalmadı onunla konusmayı bıraktım ama çok da özlüyorum her şeyi bırakıp yazsam mı
Ağlamak yerine sevgiline o yorumu okuduğunu, kırıldığını ve ondan soğuduğunum söylesen3 yıllık sevgilim benle konusurken aramız da gayet iyiyken sosyal medyada gördüğü bi kıza yorum olarak bunu yazmış.durmadan aklıma bi kıza böyle bişey yazdığı geliyor sürekli ağlıyorum özgüvenim kendime saygım değerim kalmadı onunla konusmayı bıraktım ama çok da özlüyorum her şeyi bırakıp yazsam mı
Ben arada Henry Cavil’e aşk dolu bir sürü şey yazıyorum ama görmüyorKime yazdı? Bir ünlüye falan mı? Yoksa çevreden bir kıza mı? Yani Henry Cavil için sevgilim varken yazsam sorun olmaz ama gidipte sıradan birine yazarsam sıkıntı.
Hahahah ama şimdi o da yazılmayacak gibi değilBen arada Henry Cavil’e aşk dolu bir sürü şey yazıyorum ama görmüyor![]()
Oha bunu mu söyledi.Kızlar konuyu dağıtmak istemiyorum ama 1-2 kişi de bana yorum yazabilir mi? Erkek arkadaşım instagramda hesabı açık bir kızı takip etmiş. Kızın biraz açık fotoğrafları var. Kız da bunu geri takip etmiş. (Erkek arkadaşımın hesabı kilitli) yani erkek arkadaşım isteği onaylamış. Ben bunu bi şekilde gördüğümde bana dürüstçe mast yaparken eklemiştim o anlık nefsi bişeydi diyip engelledi kızı. Kafam inanılmaz karışık. Ayrılık muhabbeti yaptım. Kıza yazmadım etmedim o anlık bişeydi seni seviyorum böyle bişeyden kestirip ayrılmak istemiyorum diyor. Çok yalvardı kafam çok karışık. Ne yapmalıyım? (Kızlar bu arada ben de seviyorum)
CiRiLLA
R Rosalind Franklin
Evet direk doğruyu söylüyorum sana dedi. Kafam çok karışık yardımcı olur musunuzOha bunu mu söyledi.
Insanlar kafayı yemiş.
Bare yanlışlıkla olmuş falan deseydi
Terbiyesiz bir adamla hala görüşmeyi mi düşünüyorsun kusura bakma da biraz kendinize saygınız olsun.Evet direk doğruyu söylüyorum sana dedi. Kafam çok karışık yardımcı olur musunuz![]()
Kepaze herif açık açık bunu mu söyledi? Seviyorum diyip mideniz alırsa pes.Kızlar konuyu dağıtmak istemiyorum ama 1-2 kişi de bana yorum yazabilir mi? Erkek arkadaşım instagramda hesabı açık bir kızı takip etmiş. Kızın biraz açık fotoğrafları var. Kız da bunu geri takip etmiş. (Erkek arkadaşımın hesabı kilitli) yani erkek arkadaşım isteği onaylamış. Ben bunu bi şekilde gördüğümde bana dürüstçe mast yaparken eklemiştim o anlık nefsi bişeydi diyip engelledi kızı. Kafam inanılmaz karışık. Ayrılık muhabbeti yaptım. Kıza yazmadım etmedim o anlık bişeydi seni seviyorum böyle bişeyden kestirip ayrılmak istemiyorum diyor. Çok yalvardı kafam çok karışık. Ne yapmalıyım? (Kızlar bu arada ben de seviyorum)
CiRiLLA
R Rosalind Franklin
Onurlu ol3 yıllık sevgilim benle konusurken aramız da gayet iyiyken sosyal medyada gördüğü bi kıza yorum olarak bunu yazmış.durmadan aklıma bi kıza böyle bişey yazdığı geliyor sürekli ağlıyorum özgüvenim kendime saygım değerim kalmadı onunla konusmayı bıraktım ama çok da özlüyorum her şeyi bırakıp yazsam mı
O öyle bi anlık "nefs" konusu değil.Kızlar konuyu dağıtmak istemiyorum ama 1-2 kişi de bana yorum yazabilir mi? Erkek arkadaşım instagramda hesabı açık bir kızı takip etmiş. Kızın biraz açık fotoğrafları var. Kız da bunu geri takip etmiş. (Erkek arkadaşımın hesabı kilitli) yani erkek arkadaşım isteği onaylamış. Ben bunu bi şekilde gördüğümde bana dürüstçe mast yaparken eklemiştim o anlık nefsi bişeydi diyip engelledi kızı. Kafam inanılmaz karışık. Ayrılık muhabbeti yaptım. Kıza yazmadım etmedim o anlık bişeydi seni seviyorum böyle bişeyden kestirip ayrılmak istemiyorum diyor. Çok yalvardı kafam çok karışık. Ne yapmalıyım? (Kızlar bu arada ben de seviyorum)
CiRiLLA
R Rosalind Franklin