Sevgilinizin başka birisine gördüğüm en güzel kızsın yazması aldatmak mı

Kızlar konuyu dağıtmak istemiyorum ama 1-2 kişi de bana yorum yazabilir mi? Erkek arkadaşım instagramda hesabı açık bir kızı takip etmiş. Kızın biraz açık fotoğrafları var. Kız da bunu geri takip etmiş. (Erkek arkadaşımın hesabı kilitli) yani erkek arkadaşım isteği onaylamış. Ben bunu bi şekilde gördüğümde bana dürüstçe mast yaparken eklemiştim o anlık nefsi bişeydi diyip engelledi kızı. Kafam inanılmaz karışık. Ayrılık muhabbeti yaptım. Kıza yazmadım etmedim o anlık bişeydi seni seviyorum böyle bişeyden kestirip ayrılmak istemiyorum diyor. Çok yalvardı kafam çok karışık. Ne yapmalıyım? (Kızlar bu arada ben de seviyorum)

CiRiLLA CiRiLLA
R Rosalind Franklin

Kabul edilebilir birsey degil bu
Bunlari nasil hazmedebiliyor unsanlar anlamiyorum

3 yıllık sevgilim benle konusurken aramız da gayet iyiyken sosyal medyada gördüğü bi kıza yorum olarak bunu yazmış.durmadan aklıma bi kıza böyle bişey yazdığı geliyor sürekli ağlıyorum özgüvenim kendime saygım değerim kalmadı onunla konusmayı bıraktım ama çok da özlüyorum her şeyi bırakıp yazsam mı
Elbette yazın lütfen özgüveninizin kendinize saygınızın kalmadığını kendiniz zaten yazmışsınız .
Sizce neden yazdı?
Kızı mutlu etmek için mi?
Zannettiğiniz gibi bir erkek değilmiş demek ki sevgiliniz ikincisi ise sizinle aynı duygularda değilmiş demek ki bu adam ne ruhu uygun size ne sadakati.
Vaz geçmek kolay değil sancısı olacak yeni doğuşlar için bu acıyı çekip atın kurtulun sonra yine üzüleceksiniz zaten affettiğiniz için çok da kıymetli kendini seven bi kadın olmayacaksınız onun gözünde .
Yani her türlü nokta zamanı ilişkinin ama siz kendinizi bitirmeye değil affetmeye odaklamışsınız .

3 yıllık sevgilim benle konusurken aramız da gayet iyiyken sosyal medyada gördüğü bi kıza yorum olarak bunu yazmış.durmadan aklıma bi kıza böyle bişey yazdığı geliyor sürekli ağlıyorum özgüvenim kendime saygım değerim kalmadı onunla konusmayı bıraktım ama çok da özlüyorum her şeyi bırakıp yazsam mı
Özgüvenim saygım degerim kalmadi demişsin peki konuşunca öbürleri ne olacak merak ettim

Ağlamak yerine sevgiline o yorumu okuduğunu, kırıldığını ve ondan soğuduğunum söylesen 🤦🏻‍♀️

Şu erkeklerin kafalarının içinde daimi bir halay merasimi var galiba. O yüzden sağlıklı düşünemiyorlar.

Kızlar konuyu dağıtmak istemiyorum ama 1-2 kişi de bana yorum yazabilir mi? Erkek arkadaşım instagramda hesabı açık bir kızı takip etmiş. Kızın biraz açık fotoğrafları var. Kız da bunu geri takip etmiş. (Erkek arkadaşımın hesabı kilitli) yani erkek arkadaşım isteği onaylamış. Ben bunu bi şekilde gördüğümde bana dürüstçe mast yaparken eklemiştim o anlık nefsi bişeydi diyip engelledi kızı. Kafam inanılmaz karışık. Ayrılık muhabbeti yaptım. Kıza yazmadım etmedim o anlık bişeydi seni seviyorum böyle bişeyden kestirip ayrılmak istemiyorum diyor. Çok yalvardı kafam çok karışık. Ne yapmalıyım? (Kızlar bu arada ben de seviyorum)

CiRiLLA CiRiLLA
R Rosalind Franklin
Oha bunu mu söyledi.
Insanlar kafayı yemiş.
Bare yanlışlıkla olmuş falan deseydi

CiRiLLA CiRiLLA
R Rosalind Franklin
Kepaze herif açık açık bunu mu söyledi? Seviyorum diyip mideniz alırsa pes.

aldatma sayilip sayilmamasi onemli mi ki?
Sonuç olarak baska bir kadini dunyanin en guzel kadını ilan etmiş kendince.

Onurlu ol

Ooo yürümüş resmen ne mesaj atması ya sürünsün siz yazsanız ne düşünürdü acaba yüzüne bile bakılmaz bana göre. Kadın yüz verse direkt sevgilisini bırakır bu tipler.

CiRiLLA CiRiLLA
R Rosalind Franklin
O öyle bi anlık "nefs" konusu değil.
Kızı takip etmiş, kız kimbilir ne zaman görüp geri takip atmış, sevgiliniz kimbilir kaç saat sonra görüp kabul etmiş falan filan. Saatler sürebilir bunlar. Bir anlık bir şey değil bu.

Ayrıca öyle "bir anlıktı" diyen adamlara da inanmayın. Erkekler de insan, hayvan değilller ve kendilerini işlerine gelince gayet de güzel kontrol edebiliyorlar. Lütfen bu sazan avlamalara gelmeyin, kendi kıymetinizi bilin.

Back
X