Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu olaydan sonra affedip hala konusmaya devam etmiştim zaten ama sürekli bunun konusunu açığ kavga etmekten başka bişey yapmıyoduk en sonunda kendimş tutucam yazmicam bi daha dedim 4 gündür yazmıyorum ama sankş 4 ay geçmiş gibi çok zor kolay değilBu çok onur kırıcı kesinlikle affı yok peki ne diyor bildiğini biliyormu senin kesin kuzenim yazmış demiştir
Bu ilk adimi, simdi yazar bir kac ay sonrada gordugu o en guzel kizla aldatir. Bunu istiyorsan baris derim.3 yıllık sevgilim benle konusurken aramız da gayet iyiyken sosyal medyada gördüğü bi kıza yorum olarak bunu yazmış.durmadan aklıma bi kıza böyle bişey yazdığı geliyor sürekli ağlıyorum özgüvenim kendime saygım değerim kalmadı onunla konusmayı bıraktım ama çok da özlüyorum her şeyi bırakıp yazsam
O yazio mu? Af dileyen var mi ortada?Bu olaydan sonra affedip hala konusmaya devam etmiştim zaten ama sürekli bunun konusunu açığ kavga etmekten başka bişey yapmıyoduk en sonunda kendimş tutucam yazmicam bi daha dedim 4 gündür yazmıyorum ama sankş 4 ay geçmiş gibi çok zor kolay değil
Bence bu biriyle yatmaktan daha kötü. Ezik bi kere, sülük gibi ezik ezik dolanio ortada yapabildigi de bisey yok beceriksiz yüz karasi :)Aldatmak illa yatmakla olmuyor aldatmış basbaya
Ya içinden düşünebilir sonuçta düşüncelerimizi hakim olamıyoruz evet belki çok güzel bir kız da olabilir ama bunu yazıya dökmesi kıza bunu yazması belirtmesi kesinlikle aldatmaktırBu olaydan sonra affedip hala konusmaya devam etmiştim zaten ama sürekli bunun konusunu açığ kavga etmekten başka bişey yapmıyoduk en sonunda kendimş tutucam yazmicam bi daha dedim 4 gündür yazmıyorum ama sankş 4 ay geçmiş gibi çok zor kolay değil
Bir Esra ezmeci sözü der ki iletişim varsa aldatmak vardır3 yıllık sevgilim benle konusurken aramız da gayet iyiyken sosyal medyada gördüğü bi kıza yorum olarak bunu yazmış.durmadan aklıma bi kıza böyle bişey yazdığı geliyor sürekli ağlıyorum özgüvenim kendime saygım değerim kalmadı onunla konusmayı bıraktım ama çok da özlüyorum her şeyi bırakıp yazsam mı
Cok aci cekiyo olman normal uc sene diyosun ama bu cocuk uc sene icinde bu tur davranislari oldu mu hic yoksa ilk kez boyle bisey yapiyosa bence biseyler bitmis onda3 yıllık sevgilim benle konusurken aramız da gayet iyiyken sosyal medyada gördüğü bi kıza yorum olarak bunu yazmış.durmadan aklıma bi kıza böyle bişey yazdığı geliyor sürekli ağlıyorum özgüvenim kendime saygım değerim kalmadı onunla konusmayı bıraktım ama çok da özlüyorum her şeyi bırakıp yazsam mı
Evet aldatmak3 yıllık sevgilim benle konusurken aramız da gayet iyiyken sosyal medyada gördüğü bi kıza yorum olarak bunu yazmış.durmadan aklıma bi kıza böyle bişey yazdığı geliyor sürekli ağlıyorum özgüvenim kendime saygım değerim kalmadı onunla konusmayı bıraktım ama çok da özlüyorum her şeyi bırakıp yazsam mı
Biraz acı olacak ama ayrıl gitsin.Gozlerini oyman lazim3 yıllık sevgilim benle konusurken aramız da gayet iyiyken sosyal medyada gördüğü bi kıza yorum olarak bunu yazmış.durmadan aklıma bi kıza böyle bişey yazdığı geliyor sürekli ağlıyorum özgüvenim kendime saygım değerim kalmadı onunla konusmayı bıraktım ama çok da özlüyorum her şeyi bırakıp yazsam mı