Sevgilinizin başka birisine gördüğüm en güzel kızsın yazması aldatmak mı

Bu çok onur kırıcı kesinlikle affı yok peki ne diyor bildiğini biliyormu senin kesin kuzenim yazmış demiştir
Bu olaydan sonra affedip hala konusmaya devam etmiştim zaten ama sürekli bunun konusunu açığ kavga etmekten başka bişey yapmıyoduk en sonunda kendimş tutucam yazmicam bi daha dedim 4 gündür yazmıyorum ama sankş 4 ay geçmiş gibi çok zor kolay değil

Bugün gördüğüm en güzel kızsın, yarın en güzel popo sende, sonra göğüsler… sonra bana da nude at demeler….. biz niye sosyal medyada gördüğümüz erkelere bunu yazmıyoruz? Hayatımızdaki insanlarsan daha yakışıklısı yok mu? Var ama niye biz gördüğümüz zaman ağzımızın suyunu akıtmıyoruz?? Sizinki Abaza çünkü

3 yıllık sevgilim benle konusurken aramız da gayet iyiyken sosyal medyada gördüğü bi kıza yorum olarak bunu yazmış.durmadan aklıma bi kıza böyle bişey yazdığı geliyor sürekli ağlıyorum özgüvenim kendime saygım değerim kalmadı onunla konusmayı bıraktım ama çok da özlüyorum her şeyi bırakıp yazsam
Bu ilk adimi, simdi yazar bir kac ay sonrada gordugu o en guzel kizla aldatir. Bunu istiyorsan baris derim.

Bu olaydan sonra affedip hala konusmaya devam etmiştim zaten ama sürekli bunun konusunu açığ kavga etmekten başka bişey yapmıyoduk en sonunda kendimş tutucam yazmicam bi daha dedim 4 gündür yazmıyorum ama sankş 4 ay geçmiş gibi çok zor kolay değil
O yazio mu? Af dileyen var mi ortada?

Ya içinden düşünebilir sonuçta düşüncelerimizi hakim olamıyoruz evet belki çok güzel bir kız da olabilir ama bunu yazıya dökmesi kıza bunu yazması belirtmesi kesinlikle aldatmaktır

Henüz olmasa bile emin adimlarla ilerliyor.
Başkalarına da : "Bana sakız gibi yapıştı,üzmemek için ayrilmiyorum,kendisine birşey yapmasından endişe ediyorum" demiyorsa ben de birşey bilmiyorum.
Umarım ben yaniliyorumdur.
Böyle adamlar yanınızda çok ilgili görünüp arkanızı döndüğünüz vakit sizi başkasına kotulerler.

3 yıllık sevgilim benle konusurken aramız da gayet iyiyken sosyal medyada gördüğü bi kıza yorum olarak bunu yazmış.durmadan aklıma bi kıza böyle bişey yazdığı geliyor sürekli ağlıyorum özgüvenim kendime saygım değerim kalmadı onunla konusmayı bıraktım ama çok da özlüyorum her şeyi bırakıp yazsam mı
Bir Esra ezmeci sözü der ki iletişim varsa aldatmak vardır 🤷🏻‍♀️👌🏻

3 yıllık sevgilim benle konusurken aramız da gayet iyiyken sosyal medyada gördüğü bi kıza yorum olarak bunu yazmış.durmadan aklıma bi kıza böyle bişey yazdığı geliyor sürekli ağlıyorum özgüvenim kendime saygım değerim kalmadı onunla konusmayı bıraktım ama çok da özlüyorum her şeyi bırakıp yazsam mı
Cok aci cekiyo olman normal uc sene diyosun ama bu cocuk uc sene icinde bu tur davranislari oldu mu hic yoksa ilk kez boyle bisey yapiyosa bence biseyler bitmis onda

Evet aldatmak

Biraz acı olacak ama ayrıl gitsin.Gozlerini oyman lazim

Back
X