Sevgilinizin/ Eşinizin annesiyle ilk tanışma :)

askinsureti

ya sabir
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2013
530
53
53
iyi aksamlar kızlar
böyle bir konu varsa affedin ben bulamadım varsa lütfen oraya yönlendirin .
Sevgiliniz ya da eşinizin annesiyle ilk karsılasmanız nasıl geçti, neler yaptınız? ne kadar heyecanlandınız?

ben daha henüz tanışmadım bi kısmet olmadı ama çok heycanlanırdım heycanlanınca elim ayagma dolaşır iki lafı 1 araya getiremem :))

Benim beklenmedik bi anda olmustu planli degildi aman Allahim o kadar titremistim ki birden olunca
Lavaboya kostum nasil gozukuyorum diye off yedi saattir calisiyordum o gin ozennemistim cok canim skldi ama karşılıklı iyi seyler hissettik

Benimki cok sacma olmustu
1 aydır birlikteydik arkadasımın abisi evleniyordu dugundeydim nişanlımda geldi
Neyse dugun bitti gece 11bucukta dugunden cıktık
Döncez ama otobüs seferleri bitmiş meger taksiyede ev uzak oldugu icin para yetmez
Mecbur annesini aradı gel bizi al diye

Ben annesiyle tanıscam diye heyecandan titrerken birde baktım arabada babasıda var
2siyle birden o gece tanısmıs oldum

:26: Bir düsüneyim nasil tanismistik :44:

Evet hatirladim Biz Nisanlimla nerdeyse yarim sene beraberdik ve ilk tanismamiz onlarin bize gelmesiyle oldu bizde Kiz kayinvalideyle tanismaya gitmez Damadin ailesi gelir tanismaya Neyse... Augustos ayi idi üzerimdeki giyisileri bile haitirliyorum bugün gibi

Yemek fln hazirlamistik Kayinvalidem ve nisanlim geldiler iceri girince Sema sensin ? demisti heycandan sesim bile cikmadi Öyle tanistik isteeee

sevgilimin annesiyle nasıl tanıştım hmmm güzel soru izmirden istanbula gecenin bir vakti uçakla gittim ve onlarda kaldım öyle tanışmıştık ne delilikmiş bendekide

sevgilimin annesiyle nasıl tanıştım hmmm güzel soru izmirden istanbula gecenin bir vakti uçakla gittim ve onlarda kaldım öyle tanışmıştık ne delilikmiş bendekide

Zaten gidiyormuydun yoksa sadeceeee tanismaya mi gitdinnn?? :44:

Maalesef hastane koridorunda olmuştu...
Kayınpederimin rahatsızlığından ötürü

DAHA18-19 YAŞLARIMDAYDIM
EŞİM ANTEPDE BEN ANKARADA OTURUYORDUM. HERZAMAN eşim ankaraya gelıyordu bende kuzenımın yanına bır yaz izmire gıtcekdım kendı anneme yalan soyleyerek antepe geldım 2gunlugune..eşıme de ozaman calıstıgım ıcın dedımkı bn otelde kalırım sızde kalmam dedm esımde dedıkı yok babam dedıkı o bızım namusumuz olck otelde kaldırmayız dedı .bızde cocuguz ddaha ınandık..
kaynanam anteplı oldugu ıcın bızden farklı geleneklerı goreneklerı vardı acıkcası onun gelın profılıne ben pek uymuyordum
1gun pek bırsey olmadı asıret gıbı 1 anası 4de kızı 5 kısı bırlestı kahvaltı hazırlandı oturuldu benı suzuyorlar esımde ıse gıttı oglene kadar calıscak oglen gezıcez..eşım geelene kadar bu kaynana ve gorumceler kaldık.geldı ve cıktık evden bıran once .
ertesı sabah artık ben ızmıre gıtcem sabah kahvaltı yapcaz evden cıkcaz aksama kadar gezıcez aksam ben bıncm otobuse ızmıre.
eşime dedılerki gitti ekmek al eşim ekmek almya gitti o gelene kadar kaynana yanıma geldı ,
-sen bızım aıleye gore degılsın
-sen kısmetını baska yerde ara
-bız ogluma halasının kızını alcaz
-oglumada bunları soyleme dedı
ben aglamaya basladım
esım geldı neoldu dedı bende dedım boyle boyle o arada sınırlendı elımden tuttu cıkcaz evden zannettılerkı esımde evı terkedıyor
gorumcenın bırı bana vuruyo baba bagırıyo anne bvagırıyo kendımızı zor attık evden dısarı

kızlar benden sıze abla tavsıyesı sakın nısanlanmadan gıtmeyın baska bır kaynanayla tanısmaya asla gun gelıyor bu laflar gerı donuyor sıze.gercı sonra allah yazmıs ayagıyla 2kere geldı benı ıstedı babamdan o ayrı konu hey buyuk allahım ıste sen buyuksun benı begenmeyıp evden kovduydu gerı kapıma muhtac oldu

Benim çok kasıntılıydı( nişanlımın ailesi kapalı hemde çarşaflı falan bende maşallah bir açık bir açık giyinirim:)(büyük konuşmamak lazımmışı) neyse onlar siirtte kalıyor aldım eşarbımı uzun etegimi yaz ortasında uzun kollu gömlek üzendim gitti sonuç :)) beğenmedi kaynananam:)) ama oğlu için bişey dememdi.hiç sohbet etmedi benimle ama anlayıilı olmak lazım onların gözünden bakınca haksızda sayılmazdılar eteğini elliyle yukarı doğru çekerek yürüyen bir gelini bende sevmezdim:)

İlk tanışmam annelerimizin komşu toplantısındaydı.. :))
Sonra sokakta bize salçalı ekmek sürer verirdi, zaman geçti kayınvalidem oldu.. :))
Gayet sıcak bir tanışmaydı yani.

Daha küçücüktüm,o benim komşu annemdi. Zillerine basar "komşu anneee özledin mi beni" derdim sürekli. Çok güzel günlerdi
Yani yıllardır tanıdığım için hiç heyecan olmamıştı,tabi sevgili olduğumuzu açıklarken baya bir yanaklarım pembeleşmişti :)

18 yaşındaydım o zaman planlı değildi tanışmamız...2-3 ay olmuştu daha çıkmaya başlayalı..Bir gün gezerken eşim annemle tanıştırıcam seni dedi pat götürdü evlerine beni...Ben asansörde zangır zangır titriyorum heyecandan.Gidelim sonra tanışırız falan diyorum ama nafile..Annesi kapıyı açtı.Eşim hemen içeri al yoksa bayılacak şimdi heyecandan demişti annesine..Kayınvalidem heyecanlanacak ne var kızım hoşgeldin diye güzelce sarılmıştı.Çok iyi olmuştu yaklaşımı....

bir yaz günü sevdiğim aldı götürdü beni ablamla annemle tanışcaksın diye ben tir tir titriyorum açık mı giyindim begenirler mi ay çok heyecanlıyım diye diye neredeyse asansörün aynasına yapışacaktım sonra bir karşıladılar hoşgeldin beşgittin derken sohbet muhabbet şimdi habire görüşüyoruz telefonla. arada bir de ziyaret tabiki kayınvaliceğime. ay seviyorum onları

tam bi felaketti benim için sevgilim akşam yemek yiyelim diye beni aradı ben restauranta gittiğimde sadece sevgilimi beklerken meğer yanında babası ve anneside varmış bana süpriz yapmak istemiş ama bundan benim haberim yoktu işten biraz geç çıktım ben biraz gecikicem dedim ben gitmeden 5 dk öncede sevgilim bi arkadaşına rastlamış kız oturmuş meraba diyip sevgilimle konuşmaya başlamış o kızı ben sanmışlar ve kız çok hoşlarına gitmiş benim tam tersime kız kapalı ve gayet hanım hanımcık bulmuş (kayınvalidem kapalı gelin istiyo ) kız ordayken ben gittim ben gidince kız kalktı sevgilim beni göstererek gelininiz dedi ikiside şok olmuş bi halde beni inceliyolardı bende onları tabi inceleme sebepleride bende kısacık bi elbise ve yaz oldugu için askılı üst tarafıda hayatta istemedikleri gelin tipi ve onlarla tanışmaya o şekilde geliyodu ama benim haberim yoktu o yemekte onların olacağından bütün yemek boyunca kayınvalidem beni inceledi ve istemediğini gösterdi çok gergin bi yemek olmuştu hayatımda öyle bi gerginliği hiç yaşamadım daha

ben isteme gecesi tanıştım hepsinle uzakta oldukları için malesef tanışamadım.zaten eşimin evlilik kararını söylemesiyle istemeye gelmeleri 2 hafta falandı.ama kayınvalidem eltime daha düşkün olduğu için o gece benle en fazla 10 kelimekonuşmuştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…