DAHA18-19 YAŞLARIMDAYDIM
EŞİM ANTEPDE BEN ANKARADA OTURUYORDUM. HERZAMAN eşim ankaraya gelıyordu bende kuzenımın yanına bır yaz izmire gıtcekdım kendı anneme yalan soyleyerek antepe geldım 2gunlugune..eşıme de ozaman calıstıgım ıcın dedımkı bn otelde kalırım sızde kalmam dedm esımde dedıkı yok babam dedıkı o bızım namusumuz olck otelde kaldırmayız dedı .bızde cocuguz ddaha ınandık..
kaynanam anteplı oldugu ıcın bızden farklı geleneklerı goreneklerı vardı acıkcası onun gelın profılıne ben pek uymuyordum
1gun pek bırsey olmadı asıret gıbı 1 anası 4de kızı 5 kısı bırlestı kahvaltı hazırlandı oturuldu benı suzuyorlar esımde ıse gıttı oglene kadar calıscak oglen gezıcez..eşım geelene kadar bu kaynana ve gorumceler kaldık.geldı ve cıktık evden bıran once .
ertesı sabah artık ben ızmıre gıtcem sabah kahvaltı yapcaz evden cıkcaz aksama kadar gezıcez aksam ben bıncm otobuse ızmıre.
eşime dedılerki gitti ekmek al eşim ekmek almya gitti o gelene kadar kaynana yanıma geldı ,
-sen bızım aıleye gore degılsın
-sen kısmetını baska yerde ara
-bız ogluma halasının kızını alcaz
-oglumada bunları soyleme dedı
ben aglamaya basladım
esım geldı neoldu dedı bende dedım boyle boyle o arada sınırlendı elımden tuttu cıkcaz evden zannettılerkı esımde evı terkedıyor
gorumcenın bırı bana vuruyo baba bagırıyo anne bvagırıyo kendımızı zor attık evden dısarı
kızlar benden sıze abla tavsıyesı sakın nısanlanmadan gıtmeyın baska bır kaynanayla tanısmaya asla gun gelıyor bu laflar gerı donuyor sıze.gercı sonra allah yazmıs ayagıyla 2kere geldı benı ıstedı babamdan o ayrı konu hey buyuk allahım ıste sen buyuksun benı begenmeyıp evden kovduydu gerı kapıma muhtac oldu