Ben de sevgilimin annesiyle geçen hafta tanıştım, 5. ayımızda. Benim ki hep şakayla karışık derdi bize gidelim, annemi çağırayım vs. Ben de gülüp geçerdim çok istekli değilmişim gibi yapardım. Geçen hafta görüştükten sonra, beni otogara götür geç kalmadan eve gideyim dedim, akşam saat 22:00 oluyordu. O sırada o da birine telefon etti aşağıya in beni bekle dedi. Ben de arkadaşı zannettim. Sonra arabayla onların sokağına girdik (annesi olmadığında onların evine gidiyoruz bazen
) Dedim ki; niye buraya girdik şimdi? Sonra o da annem bizi bekliyo dedi. Ben de ilk başta şaka yapıyor zannettim, aklımdan da geçmiyor değildi. Dönelim yaaa korkuyorum ben dedim. Artık dönemeyiz geldik, annem bekliyor dedi. Şaşkın halime bakıp bakıp gülüyor deli
Sonra annesi bize doğru yaklaştı. Sevgilim, benim camı açtı, annesi de bana yakından dikkatli dikkatli baktı. Annesi bana bakıyor ben annesine bakıyorum kimse de konuşmuyor. Sonra ben nasılsınız diye başladım, o da iyiyim sen nasılsın dedi, ben de iyiyim dedim. Sonra arabanın arka koltuğuna oturdu. Benim ki bizi otogara götürdü beni bırakmak için. 15-20 dk otobüs beklerken sohbet ettik havadan sudan. Çok samimi muhabbetimiz olmadı, çok fazla resmi de değildik. Herşey normaldi. Sonra arabadan indiler beni geçirmek için önce sevgilimi öptüm sonra annesini öptüm memnun oldum iyi akşamlar dedim. Otobüse bindim, otobüsteyken de el salladılar bana
Sonraki hafta da yakın akrabalarıyla tanıştırmaya götürdü beni. Onlarla tanışmak için hazırlıklı gittim, daha kolay oldu
Sevgilimin annesiyle bidaha ne zaman karşılaşırız çok merak ediyorum