okumakla adam olunsaydı keske..okulda insanlık dersimi veriyolarda sanki fark olsun..hic onemli degil benim icin ortaokul mezunu olsada lise mezunu olsada kendini yetistirmis olsun yeter
önemli olan sevgi, okumakla adam olunsaydı... ama işte aileler böyle şeyleri sorun yapabilirler canım
bu kisiden kisiye gore degisen bir durum bence
ben mesela kendimden daha az egitimli biri ile birlikte olmak istemezdim ben cok onemsiyorum bu konuyu
baska biri onemsemeyebilir , ben okuyabilmek icin bir cok seyden vazgectim calistim cabaladim karsimdaki insan da bunu yapmis olsun istiyorum ama sonucta herkes sansli da dogmuyor benim imkanim vardi yapti bunun da farkindayim
ama bir yandan da biliyorum ki okumakla hayatta basarili olmak adam olmak cok farkli kavramlar
benim kendi abimin egitimi benimkinin yaninda sifir kalir, cok iyi okullarda okudum ben ama abim is hayatinda bana 10 kat fark atmis bir insandir.
yani tamamenn karsindaki insana bagli bir sey .
iyi insan olmadiktan sonra isterse profesör olsun..neye yararki...seni mutlu edemedikten sonra
canım kesinlikle önemli
bi kere ailen istemicek büyük ihtimal başta bu da sevgilini üzücek ve hep beni istemiyorlar diye bi düşünce olcak aklında
ikincisi ilerde sen ondan fazla kazanırsan dominant taraf sen olucaksın erkekler de bunu kaldıramıyor (normalde dominant hep kadındır :)) ama böyle çok alenen olcak)
üçüncüsü bu kişisel bişi ama ben sevgilime hep aşık kalmak isterim bu nedenle de ona hayran olmam lazım hep. zekasına kişiliğine fiziğine vs. eğer ben daha yüksek konumda olursam sanki eş değilmişiz de ben daha iyimişim gibi hissederim bu da kendime onu yakıştırmama sebep olur.
sevgililik için sorun değil ama evlenme için bence olmaz bu iş
ayy çok uzun yazdım ama içimdekileri söliim dedim :)
ya canım senin boyle bir sorununmu var
erkekler ilerde sözle ifade etmeselerde davranışlarıyla bu durumdan rahatsız olduklarını iletirleraklinialirimsmile
ya benim babam ilkokul annemde lise mezunu..enistem ortaokul ablam lise mezunu..suana kadar aralarında hicbir problem yasanmadı hatta benim babam ilkokul mezunu ama gezmedigi gormedigi ulke kalmadı ogrendigi bildigi seyleride kac tane unvli biliyor acaba sormak lazım? ama annem ondan bir seviye daha uste ama babamın gordugu bildigi seyleri bilmiyor mesela babamla ben oturdugumda karsımda herseyden haberi olan surekli arastıran biri var..ve ben unv okudugum halde benden cok sey biliyor..sonuc su istersen hic okuma yazma bilme okul yuzu gorme senin icinde adam olma istedigi varsa her kosulda basarırsın bunu...benim sevdigim adamda lise mezunu ama ben onun insanlıgıyla olcuyorum gerisi bos ilerde bir bakarsan ogrenim seviyesi senden daha dusuk olan bir insan senden daha ust seviyede maddiyata ve mevkiye sahip..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?