genelleme yapmamak gerek tabi ama, belli de olmaz... :hulya:
al sözüne kulak tıkayan biriyse haklısınbuyrunnnnnnnnn
ilkokul lise, sorun olmaz. ilkokul üniversite evet sorun olur. çağ değişti artık. istekler beklentiler çok farklışakkıdı
bir de şöyle düşünüyorum... ilerde para kazanmaya başlayınca falan, sen okudun benden fazla kazanıyorsun diye sorun çıkarır mı ki, şimdi sorun çıkarmayan kişi ...
Sorun çıkarma ihtimali var canım.Hatta ben burda bi arkadaşın buna benzer bi sorun yaşadığını okumuştum.
Ama her erkek bunu sorun yaratır diye bir şey yok bence.. kimisi böyle şeyleri takmaz.Nasıl sen onun lise mezunu olduğunu takmıyosan; o da aynı senin gibi bunu önemsiz görüp sadece aşkına sevgisine bakabilir.
Açıkçası benim için önemlidir...
En azından disiplinli şekilde okuma alışkanlığı olması lazım...
Sosyal bilimlerde az çok bilgili olması lazım benim için. Yoksa anlaşmamız pek mümkün olmaz ne yazık ki...Mesleğim gereği, siyaset konuşabilmeliyim ama ortalamanın üzerinde olmalı...
Bu konuda biraz kuralcıyım ne yazık ki, yoksa anlaşamayız, anlaşamazsak ta mutlu olamayız...
:sinifsinif: evet malesef sorun oluyor..sevgilim ilkokul bense ünv mezunuyum..(aöf) ailem çok karşı olmazda olmaz diyorlar.. ama bir tanısalar fırsat verseler onun en az üniversiteli biri kadar kendini geliştirdiğini görücekler.. ama hep bir önyargı var.. eğitim cehaleti alıyor eşeklik baki kalıyor... okadar çok ünv mezunu tanıdığım arkadaş varkii insanlıktan bir haberler.. ama gelde anlatt mafoldumben
yaa.. önemli olan tabikide insanlık... çiftlerden biri sorun yapmıyorsa; diğerlerinin müdahale etmemesi gerek ... olumunekankayizsmile
keşke herkes böyle düşünse.. ama konu evlilik boyutuna taşınıldığında ciddiyete ve resmiyete döküldüğünde ilk başta kendi çevreniz denk olmadığınızı ima ediyor..yada direk söylüyorolmadı evlenmeden önce çiftler arasında bilgi yarışması filan yapsınlarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla iki insanın anlaşması lise miş üniversite miş onlara bakmıyor huyları meziyetleri önemli insanların ..mutlu olamadıktan sonra oturup adamın diplomasınıda yemicem herelde oda aynı şekilde...
sorun olmaz kafalar uyuşsun samanlıklar seyran olsun:roflol::roflol:
benim beyin kaydı galibakafamçokkarıştı
hehe ben üni okuyorum sevgilim ortaokul mezunu
ama benden daha olgun daha mantıklı düşünen birisi
benden her konuda daha yüksek
askerde
bakalım gelirse açıktan okuma konusunu bi konuşcam
bilirsiniz aileler =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?