Sevgilinizin/eşinizin eğitim durumu sorun olur mu ?

genelleme yapmamak gerek tabi ama, belli de olmaz... :hulya:

al sözüne kulak tıkayan biriyse haklısınbuyrunnnnnnnnn

ilkokul lise, sorun olmaz. ilkokul üniversite evet sorun olur. çağ değişti artık. istekler beklentiler çok farklışakkıdı

al sözüne kulak tıkayan biriyse haklısınbuyrunnnnnnnnn

ilkokul lise, sorun olmaz. ilkokul üniversite evet sorun olur. çağ değişti artık. istekler beklentiler çok farklışakkıdı

=) lise, üniversite'yi kastettim daha çokk ... kaydirigubbakcemile

bir de şöyle düşünüyorum... ilerde para kazanmaya başlayınca falan, sen okudun benden fazla kazanıyorsun diye sorun çıkarır mı ki, şimdi sorun çıkarmayan kişi ...

Sorun çıkarma ihtimali var canım.Hatta ben burda bi arkadaşın buna benzer bi sorun yaşadığını okumuştum.
Ama her erkek bunu sorun yaratır diye bir şey yok bence.. kimisi böyle şeyleri takmaz.Nasıl sen onun lise mezunu olduğunu takmıyosan; o da aynı senin gibi bunu önemsiz görüp sadece aşkına sevgisine bakabilir.

=)) evet, sevgi... güzel şeydir, çok şey aşılabilir sevgi sayesinde ... opuyorumnanaktan

şahsen sorun yapmazdim..ama karsimdaki insan boş degilse sorun yapmazdim..kendini geliştirdiyse benim için problem değil..
benim için kendini geliştirmiş olması,çalışkan olması,vicdanli olması,sevgisi,saygısı önemli..
okumakla adam olunsaydı keske diyicem bende :)
ben karsindakiyle ama sevgilimle ama arkadaşımla ama ailemle,herseyi konusabilmeyim,herseyi seviyeli bir sekilde tartisabilmeliyim,haber izlemeleyim,kitap konuşmalıyım,kose yazarı yazarı konusmaliyim,siyaset,din konuşmalıyım..bunlar önemli..
insanı insan yapan üniversite değil..

Açıkçası benim için önemlidir...
En azından disiplinli şekilde okuma alışkanlığı olması lazım...
Sosyal bilimlerde az çok bilgili olması lazım benim için. Yoksa anlaşmamız pek mümkün olmaz ne yazık ki...Mesleğim gereği, siyaset konuşabilmeliyim ama ortalamanın üzerinde olmalı...
Bu konuda biraz kuralcıyım ne yazık ki, yoksa anlaşamayız, anlaşamazsak ta mutlu olamayız...

aynen. benim için de önemlidir.
zaten genel anlamda erkeklerin de bunu içten içe problem ettiklerini
eziklik hissettiklerini düşünmüşümdür hep.

İnce şeyler bunlar. Standardı yok. Çok iyi bir eğitim almıştır ama adam olamımıştır. Çok iyi bir eğitimi yoktur ama adamdır. Bazen de eğitim almamıştır ve gerçekten almadığını anlarsınız. Aslında sıkıntı. Bunu iyi ayırt etmek lazım. Okumakla insan olunmuyor elbet ama bazen o kadar farkediliyor ki.

Ben üniversite mezunuyum ve bir zamanlarki sözlüm lise mezunuydu. Bizim aramızda ciddi sıkıntılar yaratıyordu bu, çünkü temelden ,aileden sıkıntı vardı en başta. Mesela şöyle örnek vereyim, 2 tane kız kardeşi vardı, 2 sinide okutmamışlar zaten 18 yaşındada evlendiler ikiside. Onlara göre kızların okumasına gerek yoktu. Sonra oğullarına akrabalardan, köylerinden kız almak istiyorlardı. Böyle çok dar fikirleri vardı. Çok şükür ki böyle bir insanla olmadı.

Şimdiki eşim ise üniversiteden arkadaşım ve ortak noktalada çok daha rahat buluşuyoruz.

Bu herkes için aynı olmayabilir dediğim gibi. Ayrıntılar ve hayata bakış önemli.

Kişiden kişiye göre de değişebilen bir konu tabiii.. Sağolun arkadaşlar fikirleriniz için:)

:sinifsinif: evet malesef sorun oluyor..sevgilim ilkokul bense ünv mezunuyum..(aöf) ailem çok karşı olmazda olmaz diyorlar.. ama bir tanısalar fırsat verseler onun en az üniversiteli biri kadar kendini geliştirdiğini görücekler.. ama hep bir önyargı var.. eğitim cehaleti alıyor eşeklik baki kalıyor... okadar çok ünv mezunu tanıdığım arkadaş varkii insanlıktan bir haberler.. ama gelde anlatt mafoldumben

yaa.. önemli olan tabikide insanlık... çiftlerden biri sorun yapmıyorsa; diğerlerinin müdahale etmemesi gerek ... olumunekankayizsmile

yaa.. önemli olan tabikide insanlık... çiftlerden biri sorun yapmıyorsa; diğerlerinin müdahale etmemesi gerek ... olumunekankayizsmile

keşke herkes böyle düşünse.. ama konu evlilik boyutuna taşınıldığında ciddiyete ve resmiyete döküldüğünde ilk başta kendi çevreniz denk olmadığınızı ima ediyor..yada direk söylüyor olmadı evlenmeden önce çiftler arasında bilgi yarışması filan yapsınlarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ehehh olumunekankayizsmile aman yaa... aklinialirimsmile

valla iki insanın anlaşması lise miş üniversite miş onlara bakmıyor huyları meziyetleri önemli insanların ..mutlu olamadıktan sonra oturup adamın diplomasınıda yemicem herelde oda aynı şekilde...

valla iki insanın anlaşması lise miş üniversite miş onlara bakmıyor huyları meziyetleri önemli insanların ..mutlu olamadıktan sonra oturup adamın diplomasınıda yemicem herelde oda aynı şekilde...

mutluluk, sevgi bunlar önemli evet=)

Her şeyin hayırlısı inşAllah cümlemiz için...

sorun olmaz kafalar uyuşsun samanlıklar seyran olsun:roflol::roflol:
benim beyin kaydı galibakafamçokkarıştı

hehe ben üni okuyorum sevgilim ortaokul mezunu
ama benden daha olgun daha mantıklı düşünen birisi
benden her konuda daha yüksek

askerde
bakalım gelirse açıktan okuma konusunu bi konuşcam
bilirsiniz aileler =)

hehe ben üni okuyorum sevgilim ortaokul mezunu
ama benden daha olgun daha mantıklı düşünen birisi
benden her konuda daha yüksek

askerde
bakalım gelirse açıktan okuma konusunu bi konuşcam
bilirsiniz aileler =)

Evet canım, kendini geliştirmek önemli olan zaten ... ama herkes böyle düşünemiyor =)
bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…