Sevgilinizin/eşinizin ne tür kıskançlıklarına dayanıyorsunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

MeDuSa

Ziyaretçi
????????

Son düzenleyen: Moderatör:
benimki patronumun kardeşinden çok kıskanıyor deli ediyor beni

şuanki sevgilim kıskançlık konusunda dozajında bir tavır sergilemekte
yalnız kıskançlık yapıcağı zmanları tutturamıo
kıskanmasını beklediğim yerde kıskanmıo
bazen hiç kıskanılmicak şeyleri kıskanıo
bi garip:bbo:

aynen benimkide öyle kıskanılması gereken yerde kıskanmıyor:mymeka:

kedicim opuyorumnanaktan

öle canımdan bezdiricek kadar bi kıskançlığı yok şükür, hani derler ya "her kadının hoşuna gidicek ölçüde" aynen öle kıskanılıorum diyim..

tabi kısıtladığı şeyler var, daha doğrusu "benim hoşuma gitmio hayatım ama yine sen bilirsin" dediği şeyler var.. bende orta yol bulmaya çalışarak, yada benim için çok önemli bişe değilse yapmayarak durumu kurtarıorum.. çünkü herhangi bi dayatması yok, sadece rahatsızlığını anlatır..

tek bi konuda fazla sert "göğüs çatalı gözükmesin" kaydirigubbakcemile3 onada ben zaten normaldede dikkat ederim..

kıskançlıktan ve kıskanç insanlardan nefret ediyorum bazen kendimden bile(bazen ben bile abartıyorum)kaydirigubbakcemile3eşimin yanındayken gayet açık bir kıyafet giymem eşimin çok hoşuna gitmesine ama o yanımda değilken kalçamı biraz örtecek(biraz derken eğilmedikçe kalçam açıkta değil:) bir tunikle tayt giymemi kıskanmasına gıcık oluyorumklava:

nerdeyse evliligimizin 3. yilina girecegiz ama esim hala psikopat gibi kaydirigubbakcemile teker teker saymama gerek yok cunku herseyi kiskaniyor!!! cok abartiyor bunaltiyor beni kiskancliklari!

bence seven insan kıskanır bundan şikayet etmemek lazım

Seven insan kıskanır tabiki cnm biz ondan söz etmiyoruz
Bazen psikopat derecesinde sebepsiz yere kıskanan sorun çıkaran erkekler olabiliyor
Konuda ona değinmek istedimhihoyyyt

kıskançlık çok çok az olunca güzel birşey
ilk başlarda biz de sevglmle kıskançlık yapıyorduk
zamanla bir baktık hayatlarımızı kısıtlaya kısıtlaya
birbirimizin hayatı biz olmşz sadece
ki bu da anlaşmazlıkları getirdi ki inan biz aşırı kıskanç bir çift de değildik,ben kıskançtım aslında
şimdi onun hayatı var,benim hayatım var ve bizim arıca bir hayatımız var
onu arkadaşlarıyla gezmesini ben artık problem etmiyorum
bana zaten o pek karışmazdı
bu şekilde daha mutlu olduk

erkek arkadaşlarımdan son derece rahatsız oluyor,bende bu durumdan rahatsız oluyorum..
bana görücü geldiğini duyduğu an deliye dönüyor
aşırıya kaçmadığı sürece bende sorun yok..ama aşırı olduğu zaman ayrılığa gider ilişki

eşim beni ne sevgiliyken nede evlendikten sonra kıskanmadı ....içimden kıskanıyorum tabi ama dile dökmem huzursuzluğa gerek yok der...yani sorun olmadı hiç bende ona aynı şekilde zaten diğer türlü katlanamam....eğer sorun yaratılıyosa kıskançlıktan ve çileye dönüyosa kişinin kendine güveni yoktur karşıdakine güvenmemek değil......

Eşim askere gidene kadar hayatı bana zindan etti flört ederken..
Hiç hatırlamak istemiyorum o günleri.
Ayrılamadım çok sevdiğim için,bilemiyorum kıskanılmak kısıtlanmak hoşuma gitti belkide.
Askerden sonra ama tamamen düzelmiş olarak geldi.
Şimdi herşey dozunda.Eskiden herşeye tepkili herşeyi kıskanan bir adamdı.
Ha yine var kıskançlığı ama bende de var:asigim:
Yanımda uyuyan adamı çok seviyrum ben..Herşeyine eyvallah

bence bu kıskanılmanın boyutuna bağlı bişey tatlı kıskanmalar herkezin hoşuna gider ama aşırıya kaçıldığı zaman ilişki sorunlar dogurmaya başlar bugun olmasa yarın mutlaka olur bu.mesela benim kocam onun gibi bi tane daha kıskançlık konusunda paranoyaklık seviyesine ulaşmış bir deli daha tanımadım yanii.keşke hiçç kıskanmasa...

cok sacma ama abisinden kiskanir beni, oysaki abiside cana yakin biri, yani merhabalastigimizda kontakt olmiycak, el vermek, sarilmak gibi, bide enistemden kiskanir.. onunla derin konulara girdimmi.. kendini kötü hisseder... belli olur. ama disarda da fazla kiskandirmamya calisrim, yoksa, yanlz basima disari gitmek zorlasir diye korkarim.. hic sevmem baskiyi

benimkide cok asiri kiskanc kiyafetlerime arkadslarima gidicem yerlere denize gitmeme hayatim monotonlasmaya basladi hayattan sIKILmaya basladim artik alisverise giderken once hevesle yapardim simdi giresim yok magazalara sirf onun yuzunden..keske birsey olsada kiskancligi azalsa ve ben biraz huzur bulsam bunaltiici derecede sIKIldim artik cok sevdigimden ayrilamiorumda hayir da diyemiorum istediklerine

oooooooooo herşeyimeeeee..
kıyafet saç makyaj arkadaşlarım yolda yanımızdan geçenler ama hak veriyorum canım bende benim gibi bi güzeli kıskanırdım hahahaha :jeyyar:

canım allaha şükür şu anki erkek arkadaşımın öyle bi problemi yok ama eski erkek arkadaşım tam bir manyaktı haziran sıcağında hırkayla gezdiriyordu beni neymiş üstümdeki darmış göğüslerim belli oluyormuş herşeyide farkederdi göz kalemi biele sürdürmezdi tam bir manyaktı kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…