sevgilinizin/eşinizin neyini sevdiniz nesine aşık oldunuz?

o kadar çok yıl geçti ki ilk zamanlaarı unutmasamda hatırlamakda zornalnıyorum sanırım
hmm bi düşünim
ilk olarak sıcak kanlı oluşu,sonra istediğim erkek kriterine uyması düşünceleri falan
bir de beni güldürmesineyağuşukluuuuuuuuuuuuu şeyyy
birde insan gibi insan
kısacası onu o olduğu için seviyorum anamm herşeyine aşık olmuşum sanırım daha saysam neler çıkıcaktı kimbilir

valla ben eşimin zorluğunu sevmiştim, tavlayana yani kıvama getirene kadar 2 sene beklemiştim:)
Başak burcu olduğum için zor, uğraştırıcı şeylere bayılırım, o da o zamanlar 1 numaralı uğraşım olmuştu.

evet valla kimbilir daha neler çıkıcak :)

zoru bulup başarmak daha ayrı bir zevk verir insana :)

sevgilinizin/eşinizin neyini sevdiniz nesine aşık oldunuz?

bi bilsem

Aynı sınıftaydık. Bebek gibi yüzü vardı. Saçları çok güzeldi. Bakışları da öyle.

Şimdi suratında çok çeşitli şeyler var. Saçları sürekli dökülüyor. Gözleri de çöktü.:26:

hayata karşı duruşuna sanırım..herşey hakkında bi bilgisi var, olmasa da bi şekil çözüm yolu buluyor

aynen öyle oldu :) zoru başardım, başardıktan sonra da hani hedefine ulaşınca bir boşluk olur ya, bir ara öyle oldu, kendimi geri çektim bu sefer o peşimden koşmaya başladı sonrada evlendik işte:))

aynen ya elde edince bi kıymet bi heyecan kalmıyor ya bazen sizde de o olmuş ama Alllahtan kısa sürmüş ki evlenmişsiniz :.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…