sevgilinizin/eşinizin neyini sevdiniz nesine aşık oldunuz?

uzun bacak kısmına şaşırdım sanki uzun boyu duymuştumda uzun bacağı ilk defa duyuyorum bu arada nazar değmesin sizede

kocişimin bana olan büyük aşkına

dürüstlüğüne

güvenilirliğine

en büyük destekçim olmasına

kıskançlığına

bitmek bilmeyen iltifatlarına

sorumluluk sahibi oluşuna

gülüşüne

gözlerine

sayfalarca yazabilirim
sevgi pıtırcığım o benim

iyi ki evlenmişim

çok ama çok aşığız biz birbirimize

bilmem, anlamadım ki hiç öyle bi anda aşık oldum
daha sonra da özelliklerini davranışlarını gördükçe sevgi başladı işte..

maşallah maşallah

Aynı özellikler benim nişanlımda da var ve bende bunlara vuruldumMaşaallah en zor durumlarda bile çok güçlü durur,çok çalışkan,sorumluluk sahibi.Hata yaptığım zaman benimle güzellikle konuşur,nasihat eder,bağırıp çağırıp kırmaz beni,hep güzellikle anlatır.Ahlak sahibidir,harama asla göz dikmez ve tüm bu güzel karakterle birlikte Rabbime hamd olsun çok yakışıklı,boy bos her şey yerinde maşaallah

Kokusuna:31
Babama benzeyişine
Espirik kişiliğine
Çalışkanlığına
Dürüstlüğüne
Sadakatine
Samimiyetine
Kısacası karakterine aşık oldum:103::127:

Son düzenleme:
Çok güçlü bir karakteri var. Adam gibi adaam.Ona hayatımın sonuna kadar " GÜVENEBİLİRİM" biri bana gelip seni aldatıyo dese + elime kanıtta sunsa. Giderim ona sorarım dogrumu derim. o hayır diyorsa hayırdır. 2 yıldır beraberiz ve bana bir kez yalan söylemedi. Yalandan nefret eder.Onu sev oksa yeter o sana dünyaları verir... Kısacası karakteriine aşık oldum.

tatlı dille her şey hallediliyorsa ne güzel Allah bozmasın

İlk başta etkileyen şey tabii ki dış özellikler oluyor.
Sonrasında kişiliği, karakteri, huyları tanıma imkanı buluyoruz ve aşkımız katlanıyor.
Beni ilk etkileyen gamzesi, neşeli, serseri halleri olmuştu.

bız ılk başlarda arkadaştık :) ama kardeş gibi degıldık hep bırbırımıze ılgımız vardı bı gun aniden beni öptü :) o günden bugüne 4sene gectı hala bırlıkteyız ve suan onun anlanlayısına sağlam kişiliğine Dürüstlüğüne aşığım :) ve en onemlısı cok ıyı bı dost

hayattaki tüm olumzuluklara rağmen dimdik ve olumlu duruşu.bana göre geçmez bu acı dediğim anlarda gün doğmadan neler doğar diyerek bana verdiği moral ve her seferinde haklı çıkışı.insanların bana sen bu adamla yaşlanmazsın dediği lafları her defasında doğrularcasına beni karnım ağrıyana kadar güldürüşü.6 senelik evli olmamıza rağmen ilk günkü heyacanımızı korumadaki en önemli etken olması,çocuk olduktan sonra da artarak buna devam etmesi.ama en önemlisi bana ve oğluşumuza düşkün bana göre dünyanın en iyi babası ve eşi olması..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…