sevgilinizin/eşinizin neyini sevdiniz nesine aşık oldunuz?

galiba özlemişsiniz............

tamı tamına dört yıl gözümün içine eriye eriye bakmasına ve o kadar süre sevgili olmadığımız ve uzak olduğumuz halde asla vazgeçmemesine, bana olan güvenine, rahmetli anneme annesi gibi bakıp ilgilenmesine ki daha sevgili bile değilken, beni her an özlemesine, beklemediğim bir anda telefon edip piyano eşliğinde benim için yazıp bestelediği bir şarkıyı söylemesine ya da şiir okumasına.... daha çok sayabilirim ama yeter herhalde

ben bu adaımın ne b..na a sevdım bılmıyorum.sevıyormuyum boşlugu mu dolduruyorum bılmıyorum.2.yıla gırdık evlılıkde ama hala karrar veremedım. umarım bu yıl karar verırım ne olduguna

maşallah valla Allah bozmasın

ben bu adaımın ne b..na a sevdım bılmıyorum.sevıyormuyum boşlugu mu dolduruyorum bılmıyorum.2.yıla gırdık evlılıkde ama hala karrar veremedım. umarım bu yıl karar verırım ne olduguna

şaşırdım doğrusu sevgili olsanız anlarımda evlendiğiniz halde anlayamamanız sizin açınızdan kötü sanki insanın ne hisssettiğini bilmeden evlilik sürdürmesi değişik olsa gerek...(asla yargılamıyorum yanlış anlaşılmasın sadece şaşırdım :)... )

ilk görüşte aşktı

zamanla ilk saçları etkiledi görsel açıdan ve minik elleri :)

Son düzenleme:
ben onda ilk huzuru sakınlıgı sevdım..
olaylar karsıında sakin duruşunu..benım verdıgım tepkılerden cok farklıydı tepkıleri
tanıdıkca vicdanlı merhametli yanını sevdim..
zekasına hafızasına aşık oldum
ben yeşil gozlerıne dalarken onun bukadar guzel huyunun farkında degılmıs gıbı davranmasını sevdim...
şimdimi bilmesede hala çok seviyorum huzurumdu huzursuzum artık:2::2::2:

ayrıldınız mı.... ne kadar güzel anlatmışsınız çok üzüldüm sizin adınıza

Fiziksel olarak saçlarına, kıvır kıvır saçları var. Hastasıyım:)

Neye ne kadar kızmış olsam da bir iki lafıyla beni sakinleştirmesine, moralim ne kadar bozuk olursa olsun güldürebilmesine ve dürüstlüğüne vuruldum. Vurgunum, aşığım, seviyorum uleyn

fiziksel olarak burnuşuna kulaklarına dişlerine gülüşüne boyuna posuna.. bir bütün olarak seviyorum
karakter olarak olgunluğuna zamana bırakabilmesine aklına hükmedebilmesine hayranım ve bir de neşesi tabiki güzel vakit geçiyor onla ama çok rhat keşke bu kadar olmasaydı...

Kendine ve bana olan guvenine, ahlakina, tertemiz yuzundeki o sicacik gulusune,
ask dolu bakislarina, dogalligina, ben heyecanli heyecanli ona bsyler anlatirken sacmada olsa, alakasizda olsa
beni ayni heyecanla dinlemesine, her kosulda bana destek olmasina, vede yasadigimiz butun zorluklar karsisinda yilmayip
bizi guclendirmesine
cok seviyorum onu , ve cok ozledim brz belli oluyo sanirim

Son düzenleme:

kkiimm tutar siziiii

her güzelin bir kusuru vardır olur o kadarcık

evet oluyor :) ne güzel anlatmışsın aşk dolu...

gülüşüne
bakışına
o neşeli, kıpır kıpır haline
dünyadaki en anlayışlı, en iyi, en yakışıklı erkek sanırım O

Herşeyden Önce Çok Anlayışlı Bir Eş Oluşuna,
Hiç Bir Şeye Karışmamasına,
Kendine ve Bana Güvenmesine,
Ailemi ve Ailesini Sevmesine,
Açık Sözlülüğüne,
Flört - Nişanlılık - Evlilik Dönemlerinde Değişmedi İçin,
Sıcaklığına,
Bir Arkadaş Gibi Saatlerce Moralim Bozukken Beni Dinlediği İçin,
Boyu Boyuma, Huyu Huyuma Olduğu İçin,
Aynı, Meslekte Olup Birbirimizi Anlayabildiğimiz İçin,
Hayata Bakış Açısı,
Sürekli Benim Gibi Sırıtması Herşeye,

Kocamı Çookk Seviyorum...
Tüm Bekarlara da Evlenmeyi Tavsiye Ediyorum

maşallah Allah nazardan saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…