Sevgilinizin/Eşinizin telefonunda hangi isim ile kayıtlısınız ?

benım askımda benı prensesim diye kaydetmıstı degıstırmıs askım dıye kaydetmıs. ben de o canım diye kayıtlı. sırket hattı var onu da askım dıye kaydettım.

bende ilk basta ismimle kayıtlıymısım.. ben bılmıordum ama o bana sormustu ilk sende ne die kayıtlıyım dıe o zamnlar askım dıe kayıtlıydı bende askım dıe kayıtlısın dedım. pekı ben sende nsı kayıtlıyım dedım o da adımı söledı. hımm... neden ben senın askın değil miyim dedım adımı istemıorum askımı istıorum dedım oda evet haklısın sen benim askımsın hatta herseyımsın deyıp herseyım yapmıstı ama sımdı yıne değiştirmiş daha gusel seyler yazmıs buraya neler oldugunu yazmıstım zaten. bence sende konusmayı dene canım:-Dkaydirigubbakcemile

bu arada hıtap ederken bıle bız yanımızda aılelerden bırı olmadıgı sürece ismimizi kullanmıoruzsırnaşık şey

meleğim,bitanem,boncugum,ömrüm diye kayıtlıyım...
ee birden fala hat kullanırsan öyle olur tabii :)
ama herşeyi demesi güzel ara ara hatırlatıyorum ben onun meleği,bitanesi,boncugu,ve ömrü oldugumu unutmasın diye sırayla hat degiştiriyorum :roflol: :roflol: sırnaşık şey

aynen bizde ismimizi kullanmıyoruz geçen gün oyuncakcıdaydık biri esra diye sesleniyoduu tabi ben pek üstüme alınmadım meğer benimki sesleniyomuş:roflol::roflol:

aynen bizde ismimizi kullanmıyoruz geçen gün oyuncakcıdaydık biri esra diye sesleniyoduu tabi ben pek üstüme alınmadım meğer benimki sesleniyomuş:roflol::roflol:

muhahaha süper yaaakaydirigubbakcemile3 benım ismim pek kullanılmadğı için dırek ben sırıtıom orta yerde öle bişi oldugundakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:

ben onun isminide söyleyemem aşkım diyemediğim yerlerde piişştt baksana filan derimm..
çok garibime gidiyo yaa ismini söylemek

evdekiler görür mazallah daha karısı olmadım ama inşalh olucm 2 yıl sonra ben aşkımı çok seviom ya profilime bakarmısınız aşkımla bana lütfennn

2 hattım var birini bebişim, diğerini hayatım diye kaydetmiş aşkım.
msn de de çikolatam diye kaydetmiş:asigim:

kızlar bırakın adımı ben bi erkek ismiyle kayıtlıydım -tatlicadiarzu- Sinir oluyordum beyimizin ailesinden biri görüp beni aramasın diye öyle kaydetmişti... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ahhh ahhh maziiii kafamçokkarıştı

angel diye kayıtlıyım tam tamına 5 yıldır değiştirmedi çıktığımızda kaydetti hala öyle kalıyor insan değiştirir beee bu ne sıradanlıkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…