Sevgilinizin/Eşinizin telefonunda hangi isim ile kayıtlısınız ?

Önceden EYVAH KARIM! diye kaydetmiş.Son 1 yıldır YaŞaMaSeBeBiM diye kayıtlıyım.Bende de KALBİMMM diye kayıtlı.

ben onun isminide söyleyemem aşkım diyemediğim yerlerde piişştt baksana filan derimm..
çok garibime gidiyo yaa ismini söylemek

aynen yaa... doğru düzgün daha ismiyle seslenmemişimdir eşime. eşimde aynen öle..
aşkım deriz en çok.. bitanem , hayatım , gelir arkasından.. hiç söylemeyiz birbirimize ismimizi.bazen arada ismimi söylemesi gerektiği yerde, sanki yabancı birisi sesleniyormuş gibi geliyor. okadar alışmışız yani..:1hug:

telefonuna ise canımkarıcım yazmış, ben de de canımkocam. :asigim:
evlenmeden önce bitanem yazardı ikimizde de..

siz onlara romantik değil klasik diyosunuz ama benimki damlaaaa diye kaydetmiş güleyimmi ağlayayımmı bilmiyorum şutarafagitti

ben kocıskomu telımde nısana kadar ısmıyle kayd etmısdım.benı ıstemeye geldıkde aılesını aramaqcın telımı ona verdım .(benı ıstemeye BAKU ya gelmısdı.onun telı AZERBAYCANDA calısmıyordu)ve o telde onu ısmıyle kayd etdıyımı gorunce uzuldu .benı bır yabancı gıbı kayd etmısın ama ben senı ASKIM deye kayd etmısım dedı.bense ona bensenı ASKIM deye kalbıme ,aklıma kayd etmısım.gerısı formalıte dedım .bence boyle seylere takılmamaq lazım.onemlısı kalbıne önemlı yerı tutmaqdı.sımdı kocıskom telımde kendını CANIM ASKIM deye kayd etmıs.benıde kendı telınde CANIM ASKIM deye kayd etmıs.

daha beyim olamadı ama ben yinede cvp vermek istiyorum:icecream:
''hatunum'' die kayıtlıyım:asigim:

onun telefonda ben =**Meleğim**
benim telefonda o = **Prensim**

koyulan yıldızlarda ilk sırada olsun diye

:asigim::asigim: beraberken, nişanlıyken ve evlilik hep 'AŞKISI' olarak kayıtlıyım tatlişim benim seviyorum ya bu adamı zaten evdede bana böle hitap ediyo :1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…