Sevgilinizin/Eşinizin telefonunda hangi isim ile kayıtlısınız ?

ama insan kalbinde olduğunu hissetmek istiyooo mirmirmirmir

heralde en farklısı benimki

lily of the valley diye kayıtlıyımkaydirigubbakcemile2

hemen hikayesini de anlatıyım biz ikimizde okulun tiyatro topluluğundayız. o sene yaprak dökümünü oynamıştık (tabi o sıralar daha dizisi çıkmamıştı) ben leyla karakterini oynuodum o da abdulvahaptı ( yani dizideki oğuz) oyunda o bana prenses lili diodu leylanın lakabıydı bu. daha sonra bana normaldede böle seslenmeye başladı. internetten lili (lily) kelimesini araştırmış. karşısına lily of the valley (vadinin zambağı) adında bi çiçek çıkmış. çiçeğin özelliklerini okumuş bana çok benzetmiş falan böleylikle de rehberine o şekilde kaydetmiş senelerden beri de bu şekilde...

ne güzel herkesin bişeyler yazılı ciddi düşündüğüm bi insan var bende isminin baş harfi ve soyadı yazıyo onda okumuştum aşkım yazıyodu ama değiştirmişse bilmiyorum ayrı şehirlerdeyiz

Canim diye kaydetmis beni bendede askim diye kayitli.Artik degistirsekmi ne bayagi siradan oldu

onda "Aşkımmmm" diye kayıtlıyım
bende de "Burak" diye kayıtlı
değiştir diye söylenip duruyo, ben de isminle kaydedicem görüceksin diyoyerimseniben

ben onun telefonunda Gözlerin diye kayıtlıyım ayrıca ben aradığımda zülfü LİVANELİ nin gözlerin parçası çalıyor
o benm telefonumda Sebebim diye kayıtlı hakikaten ömrümün sebebisin hayatımmmm...

Heralde en enteresan benimki olacak siki durun kizlar evlenmeden once abi diye kaydetmistim sonra hayatim oldu simdi beni ismimle kaydetmis bende kizdim ona ne diye kaydettim biliyomusunuz aaaaaaaa :) oh canima degsin arkadsin dedigi gibi acaba ismimi unutmamak icinmi boyle kaydetmis.........

çıkarken sarı_çiçemm:) evlenince AŞKIM...:).. bende aaaa_ali diye kayıtlı gece göreve gidiyor ilk sırada olması için öyle kayıtlı... ama kızlan bence en garip olay benim kuzende... eniştemisde BENİM_AVRAT kuzenimde ise BENİM_HERİF EN İLGİNCİ BU

Ben onda bitanem diye kayıtlıyım,o bende canımıniçi!!!

bir tanesinde MYMOON diye kayıtlıyım diğerinde bebeim di ama ben onu ziyarete gitmiştim kendisi şehir dışında da dönerken SANA BAYILIYO diye değiştirdim hava alanından çıkar çıkmaz mesaj attım şaşkınlıktan ne yapacağını bilememiş kafası karışmış ama çok memnundu halinden, unnutmayın küçük sürprizler büyük heyecanları tetikler.hiç bir zaman vazgeçmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…