Sevgilinizin/Eşinizin telefonunda hangi isim ile kayıtlısınız ?

eşim değil sevgilim ama onun telefonunda prensesim diye kayıtlıyım :)) bende onu çikolatamm diye kaydettim

bendee kumralım diye kayıtlıyım
kocimide bademim diye kaydettim
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

ilk zamanlarımızda ben onu karaelmasım diye kayıt etmiştim valla o da nefesim falan yazıyordu sanırım hatırlayamıyacağım şimdi onda da bende de Aaskim şeklinde ... ilk sıra muhabettinden ama sordum sen ilk sıra sorunuun olmasa beni
ne diye kaydederdin aşkım dedim:roflol: çocuk da ders açlışıyo tabi beyni sulanmış gecenin bu saatii ee doğla olarah dedi canım ben seni hasta diye kaydederdim bebeğim dedi..... ben de tamam dedim:roflol:

mrb kızlar benim eşiminde iki hattı var birinde aşk birinde bidenem diye kayıtlıyım bende birinde aşkım birindede kocacık diye kaydettim

adımla kayıtlıyım. bütün numaralarım bütün telefonlarında hem de...yazılanları okudukça hüzünlendim. ben onun aşkı değilim galiba

ahhh ahh kızlarrr walla yazılanları okuyunca hüzünlendim walla :a015:
sizinkiler ne kadar romantik
benim öküzzz bana normal hayatta bile aşkım demiyo telefonunda da ismimle kayıtlıydım bi gün kafam attı klava: bağırdım çağırdımmm aşkım diye değiştirmiş zahmet etmiş beyefendi bendede ne kadar aşk ifadesi varsa sürekli değiştirirdim aşkımı ifade etmek için ama baktım karşılık yok klava: ben ismiyle kaydettim :teytey: onda aşkım kayıtlı hihoyyyt
aslında çok ii bi insan ama ağır abi :jeyyar:

aşkım die kayıtlıyım eşimin telefonun da.O da benim telefonum da aşkım die kayıtlı

ikimizde birtanem diye kayıtladık hele bir değiştirsin delerim beynini vallaa[/Bsüprizzzzz:smiley-cool:]

erkek arkadaşım beni ulaşılmazım diye kaydetmişş demekki ileride evlenebileceğimizi düşünmüyooo:1no2:

canım askım benım dıye kayıtlıyım.canım benımya ben kocısımı cok sevıyorumŞeniz

ben onda ballı kekim o bende üzümlü kekim kaydirigubbakcemile3 çizgi filmde duymuştuk beraber izlerken naniknanik

Aaaşkım diye kayıtlıyım , ve tabi rehberde en başta ben varım , benim tlf numdada o aynı şekilde kayıtlı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…