benim oduna ne demeli... :mymeka: beni DELİ KIZ diye kaydetmişti...1 yıl boyunca bişi demedim...en sonunda dedim niye daha düzgün bişey yazmıyorsun, en kötü ihtimal fato yaz bari... :1closedeyes: normalde fato veya fatom der bana...artık FATOM diye kayıtlıyım yoğun psikolojik baskılarımdan sonra... :dilcikar: sırnaşık şey
deli kızz haa:roflol::roflol: benimkide ilk başlarda aşkım diyee kaydetmişti sonra şekerim olarak değiştirdii:1hug:
odun işte... :dilcikar: şekerim ha...senin odun pek romantikmiş... :1rolleyes: sırnaşık şey
:roflol::roflol: zaten genelde bana şekerim diye hitap eder yada tatlım diyee:1hug:
tatlım, şekerim, aşkım, canım gibi güzel sözler söylemediği için telefonuna böyle kaydetmesini beklemiyorum...ya fato der ya fatom der bana...hiç değilse fatom diye kaydetmeyi akıl edebildi... :dilcikar:
benim sevgilimde eger adımla hitap ediyosa kesin bana sinirlenmistir:))
benimki bana adımı hiç söylemez geçenn bi mağazadayken esraa diye çağırdı çook tuhaff oldum:roflol::roflol:
aynen banada sinirlenince adımı söyleyince sanki bana küfür ediyo gibi geliyo nedense çokk zoruma gider adımı söyleyincee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?