Sevgilinizin/Eşinizin telefonunda hangi isim ile kayıtlısınız ?

benim sevgilimde eger adımla hitap ediyosa kesin bana sinirlenmistir:))

tibki biz burada adimi elafuz edemedikleri icin yabancilar rose diye hitap ediyor,esim ve ben birbirimize (sinirli olmadigimiz takdirde) askim diye hitap ederiz yillardir ,bircok kisi benim ve esimin isminin askim oldugunu dusunmuslerdi :roflol::roflol:

benimkinde de aşk die kayıtlı zaten normlade de bizde aşk isimlerimiz gibi oldu en çok bunu kullanırız gün içinde de devamlı aşk asla isim geçmez :)

ay ben g.m.m meleğim diye kayıtlıyım:) açılımı ise şöyleymiş güzel mükemmel muhteşem meleğim

'' bebegim '' diye kayıtlıyım :asigim:
ve eşim asla bana ismimle hitap etmez bende ona.cok tuhaf oluyorum 2 yıllık evlıyız 3 yılda flörtümüz oldu ama toplasam 10 kere adımı duymusumdur agzından kaydirigubbakcemile3 hatta ilk evlendıgımiz yıllarda kalabalık ortamlarda oturrken (ailelerimizle falan) bana seslenırken ne dıyecegını kestiremez ve ''kızzzzzz'' diye cagırırdı benı kaydirigubbakcemile3 ama 1 senedır hatun diye seslenıyor büyüklerın yanında kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: benim dilim ercan demeye varmıyo valla ismine bi ısınamadım zaten niyeysee:roflol::roflol:

ikimizin telefonun da da aaaaşşkıım diye kayıtlı ... hatta ev tel bile asskıımev diye kayıt etmiş...

eşim beni çiçeğim diye kaydetmiş biz çıkmadan önce çiçek olarak kayıtlıydı çıkmaya başlayınca çiçeğim oldu evlenmeden önceki soyadımdan esinlenmiş bende canım aşkım diye kayıtlı başına aa koydum ki enbaşa gelsin diye

güsel bir konu......................bir arkadaşımızın telini görmüştük eşimle birlikte, tesadüfen karısı aramıştı, karısı adamın telinde adı soyadı şeklinde kayıtlıydı. demiştik ki insan karısını adıyla soyadıyla mı yazar.....ben eşimin telefonunda aşkım karım şeklinde kayıtlıydım ama sonra telini değiştirdi. (benim eski takozu kullanıyor idareten) kimseyi de kaydetme zahmetinde bulunmadı, şimdi kayıtlı bile değilim. yeni tel alacaz ona....o zaman bakalım ne yazacak? başkasına laf ederken ne hallere düştüm :)))))))))))))))) en azından adam adını soyadını yazmış, benim ki yazmamış bilem

eşimin telefonuna çocuklarım benim adımı aşkım diye kayıt etmişler,hemen sildim,ismimi yazdım ,benim telefonumdada eşim ismiyle kayıtlıdır.

benimki yeşil diye kaydetmiş ya:mymeka: ne dedim öyle eroin kaçakçısı ismi gibi
öyle seviyomuş beyfendi neyse dedim sevsin de:roflol::dance:

:roflol:prensesim die kayitliydim aslında... kavga edince "ömür törpüsü" die deiştirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…