Sevgilinizin/Eşinizin telefonunda hangi isim ile kayıtlısınız ?

bende .kocişim.
onda .canım karım. yazıyo..
ailesinin yanında canım diye sesleniriz birbirimize...

ben eşimin telefonunda miniş diye kayıtlıyım o da ben de isminin kısaltılmış hali ile kayıtlı

6 yıldır dünyasın diye kayıtlıydım.tatile gittim iki ay sadece hafta sonları görüşebildik.şimdi aşkım diye kayıtlıyım.bi de ilk sırada olayım diye aaskımm diye kaydedtmiş.bu adamı çok seviyorum ben ya

düzeltme yapıyorum kızlar m harfi çıkmamış.dünyamsın diye idi.

nişanlılıgımızdan beri Aydınlığım diye kayıtlı 8 yıllık evliyiz ama artık onu aydınlatmasamda değiştirmiyor...

Karıcığım diye kayıtlı.
İlk yıllarda sadece adım kayıtlıydı.
Benimkinde daha önce bitanem kayıtlıydı, bir buçuk yıl önce beni çok acıttı.O gün değiştirip adıyla kaydetmiştim,hala öyle kayıtlı.
Demiyor ki neden böyle kayıt attin?Eh işte kibar olmak herkesin harcı değil,ne yapalım?

eşimin 2 hattı var birinde aşkım birindede 1bitanem yazıyo rehberin ilk başında olsun die 1 yasmış :bbo: ve sadece samımı arkadaşlarının yanında hatun :CüvCüv: buyuklerin yanındada canım falan derŞeniz sadece kızınca bana sinirlenirse ismimle hitap eder kötükedihüso

aşkımbenim ona aşkım dememe bayılıyor..beraberliğimizde benim bi aşkım lafımla başladı zaten özel bizim için o kelime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…