sevgilinizin eskiden sevdiği kızı bulsanız konuşurmusunuz?

SIKINTILI

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2009
85
0
86
Nevşehir
Ben sevgilimin benden ayrılmasına neden olan kızı buldum ve konuştum.sevgilimhakkında birşeyler sordum.ama o kız bizim sevgili olduğumuzu bilmiyordu.biçok şey öğrendim.doğrumu yaptım bilmiyorum ama siz olsaydınız böyle birşey yaparmıydınız?sevgilinizin eskiden sevdiği kızı bulsanız ? yoksa hiç aldırmazmısınız banane diyip geçermisiniz?

bana ne canım zaten ayrılmışım.değer mi ? hiç umurumda olmaz yoluma giderdim.bence sen de öyle yap.keşke gidip konuşmasaydın bile.unut ve kendi çizdiğin yolda mutlu bir şekilde ilerle.

ben olsam konuşmazdım heralde

hemde o bunu bilmiosa kötü olurdu o kız için.

sonuçta hem benm yüzümden terkedilmş hemde ben onu kandırıp ağzından laf almışım

yazık kıza yaa

canım , sevgilisi ayrılmış konu sahibi arkadaşımızdan, o kız yüzünden.doğru mu anladım.

tabiki konusurum.. aslinda sevgilimin benden once hayatina girmis ona o kadar deger vermis oldugu icin o kizi cok merak ediyorum.
arama tarama calismalarim cok uzun zaman surmustu. bir yerde karsilastik da aslinda. ama sevgilim birakmadi konusayim :)) korktu mu ne :))
neyse neticede evet konusmak isterim.. ama iliskilerinden cok kizla ilgili konusmak isterim.. psikolojisini durumunu merak ediyorum..

beni birisi için terk ettiyse gidip sizin yaptığınız gibi konuşurum.. ama benden öncesi beni ilgilendirmez benden önce kim vardı konuşayım demem. ama aldatıldıysam başkası için gittiysem elbette intikam alırım.

burdaki "bulsanız" hangi anlamda???gidipte kızı arayacağım yok tabi =) ama bi ortamda falan denk gelirse,tanıyorsam neden konuşmıyım ki??? ama ayrılmama neden olöuşsa,madem ayrılmışım oda sevgili olduğumuzu bilmiyormuş..o saatten sonra konuşup napıcam. ama konuşmuşsun sen canım.olan olmuş..hayırlısını dile boşver

Son düzenleme:
canım , sevgilisi ayrılmış konu sahibi arkadaşımızdan, o kız yüzünden.doğru mu anladım.

bi dakka ben yanlışmı anladım

arkadaştan ayrılmış ölemi?

o zaman genede konuşmazdım heralde yaa bırakırdım ikisini ne halleri varsa görsünler derdim

konu sahibi arkadaşım yorumlara cevap yazar mısın ? kendi aramızda yanlış anladık sanırım.

bi dakka ya

ya konu başlığı yanlış yada anlatığınız yanlış

sevgilimizin eskidn sevdiği kızmı yoksa şuan sevdiği kızmı???

işte hiç sevmediğim şey bu, konu sahibi gene çıktı.yazıp, okuyup, cevap yazmadan çıkıyorlar.

kız şeyle konusmus ya kızlar

sevgılısı varmıs, bı kız gelmıs elınden almıs sevgılısını
o kızı bulup konusmus

SIKINTILI bır sey sorucam
nisan mayıs aylarında baslıklar acmıssın sevgılımle ayrıldık msjlasıyoruz bı kz onla ılgılenıyor demıssın bu o cocuk mu ?

Kızlar;

bulsanız derken arayacak haliniz yok tabikide yani tesadüfen facebookta bulsanız , eklese sizi falan yani..

sevgilimle çıkarken beni terk etmişti ve beni terketmesine neden olan kızı buldum yani şimdi bahsettiğimiz kıza teklif edip benden ayrılmıştı

ben olsam yapmam umrumda olmaz ne konusucam beni zaten onun için bırakmıs bide kendimi kücük düşürüp konussum aman Allah ım ama eski sevgilimin kız arkadası beni bulup ayrılmamı istemişti benm yüzümden ayrıldıklarını hala sevdigini aradan cekilmemi istemişti cekilmiştimdeee

o kiz icin bittiyse neden konusacagiz kizla,adam onu tercih etmis..eski sevgilisi olsa onunla da ne konusacam?elime ne gececek moral bozuklugundan baska..
bulurum gorurum guzel mi diyee:delphin:orada biter muhatap olmaya gerek yok..

kız senın sen oldugunu bılıyor veya bılme ıhtımalı varsa konusma

ama sen baskasından ekledıysen ya da senı tanımıyrsa o zaman konus tanımıyormus gıbı konus vee mmm sevgılısı hakkında bır seyler sor onun guzel oldugunu ona bır erkek ayarlamak çöpcatanlık yapmak ıstedıgını soyle

ama oyle bariz sekılde konusma bosuna kucuk dusurme kendını
tercıh edılmeyen kız ımajını koyma ortaya

belkı ben de olsam konusurdum ama sana yararı ne olur kı bunun ya kızı seversen? yada sevmezsen ayrılması ıcın dua mı edıceksn
kaç aydır cıkıyorlar ?

Back
X