• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinizin evinde şifonu çekmeyi unutmak

Karanfilkokulu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2019
13
2
36
27
Kızlar geçenlerde erkek arkadaşımda kalmıştım. Sabah şifonu çekmeyi unutmuşum. Sonrasında fark ettiğimde geç oldu ve erkek arkadaşım lavaboya girdi şifonu çekti. Küçük tuvaletimi yapmıştım ama çok utandım yine de. O günden beri bana soğuk davrandığını hissediyorum. Sizce bu yüzden ayrılır mı benden

ahahah ya bunun için ayrılır mı insan :)
ha bundan soğuduysa o adamdan bi .ok olmaz, yahu insansın yarın öbür gaz da kaçacak onun yanında. benimki pembe pırt diyip geçiceksin. ohhoooo... :)
tabi gönül ister hep piremses gibi olalım ama ev hali yani.
Bu olaydan birkaç gün sonra acana ilişkimize kısa bir ara mı versek dedi de bende bundan başka bir neden bulamadım ve çok da utandım açıkçası

Kızlar geçenlerde erkek arkadaşımda kalmıştım. Sabah şifonu çekmeyi unutmuşum. Sonrasında fark ettiğimde geç oldu ve erkek arkadaşım lavaboya girdi şifonu çekti. Küçük tuvaletimi yapmıştım ama çok utandım yine de. O günden beri bana soğuk davrandığını hissediyorum. Sizce bu yüzden ayrılır mı benden
Ayrılmaz bu yüzden tabiki soğuk davranmıyordur sana öyle geliyordur .bi dahasına dikkatli ol .aynı evde kalıyorsun takıldığın şeye bak

Back