sevgilinizin göbeği giderek artıyorsa?

Sağlıklı şeyler yemeye yönlendirin bunlar sağlığa zararlıymış gibisinden sürekli söylerseniz belki anlar azaltır o yağ büyük ihtimal sağlıksız yiyeceklerden olmuştur bir de spora yönlendirmek güzel olur tabi içinde varsa erkekler genelde spora meraklıdır belki bu şekilde durumu düzeltebilirsiniz

Bende de ayni sorun vardi. Sevgilim gittikce sismanliyordu. en son 114 kilo olmustu. Sonra israrlarim ve cevremiz sayesinde spora gidip gelmeye basladi. Simdi? Kafayi kaslariyla bozmus, benmerkezci biri oldu cikti. Sisko halini daha cok seviyormusum megersem. Bu halini cok seksi bulsamda, karakterindeki degisimi hazmedemiyorum

O mesela beni kısa saçlıyken tanımıştı saçlarım baya uzundu hep eskisi gibi kısa yap diyodu yeni kestirdim..onun görüşünüde önemsediğimden...Yani bakımıma da dikkat ediyorum buluşucağımız zaman..oda giyimine kuşamına özenirde bu konuyu kaale almıyo..zaten ailesi hep kilolu yani genlerde var baştanda dikkat etmezse git gide artacak gibi

benimkinde de çok olmamakla birlikte biraz göbek var
spor salonuna yazdırdım onu

Spor yapmaya hiç niyeti yok.dedim aslında spor yapmasını...çünkü kilosu göbeğe gidiyo özellikle...mekik filan çek istersen dedim üşeniyo...Spora merakı yok hiç :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…