sevgilinizin göbeği giderek artıyorsa?

Ben de arada karıştırıyorum, hangimiz hamileyiz diye
Hamişliğimle birlikte adam kendini saldı. "Bu pantolon da olmuyor" diye ayıklamaya başladı pantolonları.
Ama sözleştik, çocuğu çıkartayım birazcık dinleneyim, birlikte spora başlayacağız.
Siz de spor yapın birlikte.

onu rencide etmeden sölemek istiyorum bende işte.
O zaman sağlığı için endişelendiğinizi ve artık hayatlarınıza sporu katarak sağlıklı bir yaşam biçimi edinmek istediğinizi söyleyin.
Beraber spora, koşuya gidip, eşlik edin.
Ve bu konuşmaları şahsına değil, kendinizi de dahil ederek yapın.

Mesela geçen buluştuk göbeğimemi bakıyosun diyo alınıyo,suratını düşürüyo..
Göbeğine bakarken alnıp suratı düşüyorsa direk söyle rahatsız olduğunu.
Bakmayla surat düşüyorsa, söylemekle de kesin o göbeği küçültür kanımca

surekli soylerseniz itici ve kirici olursunuz hicbir isede yaramaz, biraz daha az pastane, tatlici fastfood cu ve donerci bulusmasi yaparsaniz birlikte ciktiginizda belki daha az kalori almasina katkida bulunmus olursunuz. Belki sizin bunyeniz kilo almayan bir bunyedir veya yasam tarzinin onunkine gore daha duzenlidir. Birlikte spor salonuna yazilmayi teklif edin, yada birlikte hafta sonu yuruyusleri, kosulari duzenleyin, birlikte dans kursuna yazilin, yada birlikte havuza yuzmeye gidin. Ona yardimci olun.
Sismansin, kilo aldin dikkat et diyerek bir yere varamazsiniz ancak karsinizdakini kirarsiniz, muhtelemen oda farkindadir kilosunun, son 5 yilda hayat tarzindaki degismeler neler onlari gozden gecirin, ornek veriyorm araba mi aldi ? , masa basi bir ise mi girdi ?
Madem 5 yillik sevgiliniz madem sizin icin degerli bu sekilde yardim edin sikayet etmek yerine.

Reactions: KV_
sende spora yazıl yanlız gitmek istemiyorum beraber gidelim de hem birbirimizi daha fazla görme
imkanımız olur diye ekle

sende spora yazıl yanlız gitmek istemiyorum beraber gidelim de hem birbirimizi daha fazla görme
imkanımız olur diye ekle

şimdi ben spora başlıcam ama öle kursa gidemicem bizim burda sahilde çok güzel yer var koşu için spor için.Beraber gidelim dedim...ben hafta sonları izinliyim oda hafta sonları çalışıyo...devamlı beraber spor yapma imkanımız olsaydı hep alır götürürdüm..Geçenlerde evde mekik çek filan istersen demiştim yorgun argın oluyorum zaten dedi alıp götürmeye uğraşıcam

Söyledim evet. ama sadece alındı.
O zaman dah çok sık dile getireceksin.
Sen kırmamak için gelişi güzel söylüyorsan senin bu denli rahatsız olduğunu tahmin etmemiştir belki
En güzeli direk ''göbeğin beni rahatsız ediyor'' diyeceksin başka çaren yok.
Bazen anladıkları dilden konuşmakta fayda var...

Birlikte spor yapmayi teklif edin, şaka yollu dile getirin, kirmadan ama rahatsizliginizi belli ederek konusun.
Ben de hic sevmem erkekte göbek, saglik sorunu yoksa bahanesi olamaz.

Erkekler bu konuda rahat. Bir kadinin hayati sürekli kiloyu kafasina takarak geçiriyorsa erkeklerde bir gram yok. Ayrıca göbekli erkek can falan denmis. Bir kadin kilo alininca 30 kilo laf yiyorda erkekler niye laf yemiyor. bence acil önlem alsin. Hem genetik hemde 114 kilo dedin sanırım ciddi bir kilo. Biraz sert konuş. sert ol tavrını takın.

kendi istemeden söylesen de boş.

benim kocamda göbüşlü... zayıflamak istiyor ama yemeğe hayır demiyor. yemekten sonra da pişman oluyor.

Bizimki ilk zamanlar zayıftı,gitgide kilo aldı.Askere gitti iğne ipliğe döndü. Sonra evlendik,yine kilo almaya başladı, spora yazıldı büyük oranda verdi.Sporu bırakınca yine aldı...Ayy onca seneyi anlatınca benim gözler böyle oldu
Son duruma gelirsek, kızını düşündüğü için sağlığı için yine rejimdeymiş(miş!)
Evlenince dikkat etmemeye başlıyorlar çünkü yiyorlar da yiyorlar.

kıyafetlerine sığamayınca çark eder yakındır
yeni kıyafetler almaktansa kilo vermeye başlar
belki de şu aralar üstünde stres vardır ya da kışın verdiği bir rehavettir yaz yakın bence zayıflar

Erkeğin göbeği evin balkonu gibidir. Yalniz bazı erkekler teras gibidir. Hah iste ona diyecek bisey yok.

Ya benımkınde 1.74 boylarda kılosu 90 larda cok kavga edıyorum bende sevmıyorummm bazen aşırı ya mı gidiyorum dıyorum ama bende afadersınız atlet le görünce tiksiniyorum sarılmak ta istemıyorum . Kilo ıyı degıl kadın zayıflıyorsa erkek Te zayıflamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…