sevgilinizin göbeği giderek artıyorsa?

Spor yapmaya hiç niyeti yok.dedim aslında spor yapmasını...çünkü kilosu göbeğe gidiyo özellikle...mekik filan çek istersen dedim üşeniyo...Spora meraj-kı yok hiç :S
sen beni nasıl kısa saçlı istiyorsan ben de seni göbeksiz görmek istiyorum de. mekik felan çek istersen değil spor kursu şurda şukadarmış gidelim de.

Spor yapmaya hiç niyeti yok.dedim aslında spor yapmasını...çünkü kilosu göbeğe gidiyo özellikle...mekik filan çek istersen dedim üşeniyo...Spora merakı yok hiç :S
aynen benimkinin de sırf göbeğe gidiyor
evde kendisi şınav mekik çekiyordu
sonra baktık yetmiyor spor salonuna yazdırdık
(bizim çocuğu okula yazdırdık der gibi oldu biraz)

Mesela geçen buluştuk göbeğimemi bakıyosun diyo alınıyo,suratını düşürüyo..

Ya hani oluyor ya uzun boylu, üst tarafı yapılı çok fit olmasa da olur ama yapılı olması gerek. Ben de öylelerinden çok hoşlanıyorum. İşin komiği bense olabildiğine ufağım, böyle bir adama sarılmak istesem kollarım gelişmez Ama zevk meselesi tabi.
Madem göbek sevmiyorsun, güzel güzel fakat ciddi bir konuşma yapma vaktin gelmiş. Teşvik edici şeyler kullanman gerekebilir.

Bahsettiğiniz kilo, boyuyla orantılıysa göbekte bir sorun yok bence.
Örneğin 180 boyunda bir adamın 90 kilo olması bence hiç ama hiç önemli değil, aksine kalıplı görünüyor.
Ama boyuna göre aşırı bir kilo ve sarkık bir göbekten bahsediyorsanız, sağlık açısından tehlikeli olacağı için endişelerimi anlatırdım.
Sizin derdiniz de sağlık değil, sevgilinizin fiziksel görüntüsünün kötüleşmesi.
Burada da siz kendinizi ölçeceksiniz, 5 yıllık sevginiz neyin üzerine kuruluydu diye...

tamam ama fiziksel görünümde hiç mühim değil mi sizce? tabiki bu yüzden onunla sorun yaşamıcam onu seviyorum ama işte nebilim...boyu uzun değil zaten

bende daha bikaç saat önce kilo aldın sen sanki dedim diye deliye döndü benimki
kabul ediyo ama icraat yok biraz benimde işime geliyo. kimse bakmaz diye düşünüyorum.

ben senin fit haline aşık oldum. bu göbeği yok et de
ben eşime diyorum. dün diyete girdi sporada başladı.

tamam ama fiziksel görünümde hiç mühim değil mi sizce? tabiki bu yüzden onunla sorun yaşamıcam onu seviyorum ama işte nebilim...boyu uzun değil zaten
Sevgili olmadan önce fiziksel görünümün elbet etkisi vardır fakat o insanı sevdikten sonra sizin gözünüzde silinen bir şey olması gerekir.
Sonuçta sevgililik döneminin devamı evliliktir.
Yaşlanacağız, yağ bağlayacağız, kırışacağız, kadın olarak çocuk doğurup belki de kütle olarak 2 katımıza çıkıp, eski formumuza bir daha dönemeyeceğiz.
Yaşayabileceğimiz hastalıklar ve bedenimize yapacağı olumsuz etkiler de cabası...
E o zaman eşler birbirini bırakmalı mı?
Bakımlı, temiz bir görüntü her zaman daha caziptir, kilo değeri ve kas yerine.
Siz sevgilinizi teşvik etmeye çalışabilirsiniz, buna sözüm yok fakat onu rencide etmek, durumun sevginizi ve ilginizini azaltacağını, ilişkinizi zedeleceyeceğini düşünmek kendi probleminiz.

onu rencide etmeden sölemek istiyorum bende işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…