- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
sen beni nasıl kısa saçlı istiyorsan ben de seni göbeksiz görmek istiyorum de. mekik felan çek istersen değil spor kursu şurda şukadarmış gidelim de.Spor yapmaya hiç niyeti yok.dedim aslında spor yapmasını...çünkü kilosu göbeğe gidiyo özellikle...mekik filan çek istersen dedim üşeniyo...Spora meraj-kı yok hiç :S
aynen benimkinin de sırf göbeğe gidiyorSpor yapmaya hiç niyeti yok.dedim aslında spor yapmasını...çünkü kilosu göbeğe gidiyo özellikle...mekik filan çek istersen dedim üşeniyo...Spora merakı yok hiç :S
ay aman o da yaniMesela geçen buluştuk göbeğimemi bakıyosun diyo alınıyo,suratını düşürüyo..
keşke espriyle karışık inceden laf soksaydınMesela geçen buluştuk göbeğimemi bakıyosun diyo alınıyo,suratını düşürüyo..
ay aman o da yani
hem suçlu hem güçlü
sevmem üşenen adamları
madem alınıyor kaldırsın azcık poposunu
keşke espriyle karışık inceden laf soksaydın
ay allahım yasoktum ama işine geliyosa diye güldü oda espirisine.
Bahsettiğiniz kilo, boyuyla orantılıysa göbekte bir sorun yok bence.
Örneğin 180 boyunda bir adamın 90 kilo olması bence hiç ama hiç önemli değil, aksine kalıplı görünüyor.
Ama boyuna göre aşırı bir kilo ve sarkık bir göbekten bahsediyorsanız, sağlık açısından tehlikeli olacağı için endişelerimi anlatırdım.
Sizin derdiniz de sağlık değil, sevgilinizin fiziksel görüntüsünün kötüleşmesi.
Burada da siz kendinizi ölçeceksiniz, 5 yıllık sevginiz neyin üzerine kuruluydu diye...
aa yüzsüzsoktum ama işine geliyosa diye güldü oda espirisine.
ay allahım ya
beni böyle sev seveceksen
olduğum gibi göreceksen olayına bağlamış seninki
Merhaba uzun süreli bi ilişkim var 5 yıl olucak..önceden zayıftı hatta biraz alması lazım dı..şimdi çok kilo aldı 5 yıl içinde. Söylüyorum bunu ona kırmadan ama önlemini almıyo giderek göbeği öne doğru gidiyo.Ben hoşlanmıyorum bu durumdan onu çok seviyorum yanlış anlaşılmasın ama fiziki görüntüde önemli ya bu genç yaşımızda.Ne yapmalıyım?
bende güldüm baya "göbegi artmak"Gobegin artmasi?
Sevgili olmadan önce fiziksel görünümün elbet etkisi vardır fakat o insanı sevdikten sonra sizin gözünüzde silinen bir şey olması gerekir.tamam ama fiziksel görünümde hiç mühim değil mi sizce? tabiki bu yüzden onunla sorun yaşamıcam onu seviyorum ama işte nebilim...boyu uzun değil zaten
Sevgili olmadan önce fiziksel görünümün elbet etkisi vardır fakat o insanı sevdikten sonra sizin gözünüzde silinen bir şey olması gerekir.
Sonuçta sevgililik döneminin devamı evliliktir.
Yaşlanacağız, yağ bağlayacağız, kırışacağız, kadın olarak çocuk doğurup belki de kütle olarak 2 katımıza çıkıp, eski formumuza bir daha dönemeyeceğiz.
Yaşayabileceğimiz hastalıklar ve bedenimize yapacağı olumsuz etkiler de cabası...
E o zaman eşler birbirini bırakmalı mı?
Bakımlı, temiz bir görüntü her zaman daha caziptir, kilo değeri ve kas yerine.
Siz sevgilinizi teşvik etmeye çalışabilirsiniz, buna sözüm yok fakat onu rencide etmek, durumun sevginizi ve ilginizini azaltacağını, ilişkinizi zedeleceyeceğini düşünmek kendi probleminiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?