- Konu Sahibi hayatbubellimiolur
-
Her ne olursa olsun evleneceğim adamda olmaması gereken bi nitelik.ben kesinlikle karşıyım.şimdi burada geri görüşlü olarak kınanabilirim.bir erkeğin tabiki kız arkadaşları olur,ama kankası ,dostu olamaz .erkeğin erkek kankası kızın da kız kankası olur.neden mi cinsler arası her türlü yakınlaşma tehlikelidir.duyguları bir kenara geç ,bu tamamen fizyolojik birşey.benimde erkek arkadaşlarım var tabiki erkek arkadaşımızda kız arkadaşı olmalı.ama samimiyet asla , el kol hareketleri, kendi aralarknda sırlar, birlikte bi yere gitmeler...tehlike sinyalleridir..neler duyduk neler okuduk buralarda da..
Kesinlikle hayır! Kendi cinsinin soyu mu tükenmiş,...
:))
yanlış anlama ama seni o kadar seviosa neden o kadar çok kızla muhattap ki ? o zaman bir günlüğüne facebook şifresini al bak . yoksa böyle sustukçça üzülen sen olcaksın .
iki gün öncede bana napıyosn dedi arkadaşmla konuşuyorm dedim hangi arkadaşn dedi ne yapıcksn ben sana soruyomuyum kimle konuşuyosn diye seninde bana karışmaya hakkın yok dedim bana biliyorm kız arkadaşta ismini söyle dedi bende söylemiyorm ben sana karışamıyorsam sende bana karışamazsın dedim bana lan kafanmı güzel sordm sadece ddedilan demesi beni çok sinirlendirdi sen bana lan diyemezsn en sinir oldğm şeylerden biri bir erkeğin bayana lan demesidir dedm sonra oda ben seni denemk için söyledm dedi sanki bende inandm da normal çok esprili iyi biri ama sinirlenince değişiyor ne yapacağmı bilemiyorm
daha çok yeni birbirmizi tanımaya çalışıyoruz facebook şifresini isteyemem ki ama ben baştan söyledim benim en katlanamayacğm şeylerden biri senin normal kız arkadaşlarının olması dedim istmeiyorm herkes farklı düşünebilir dedm kızmaya başlıyo hemen
anlaşılan ilişkiniz çok yeni ve erkekler yeni başlayan ilişkilerde fazla umursamaz dururlar ama ilerledikçe bağlanır dediklerinizi yapmaya başlarlar fakat senin ki biraz farklı nasıl desem bilmiorum ama sadece ilişki gözüyle bakıo belki de geleceğinde görmüoda sen ve onun yaşı kaç ki ?
20 yaşındayız ikimizde
arkadaşlar --günaydın ben biriyle tanıştım herşey iyi gidiyor fakat bir konuda anlaşamıyoruz onun birsürü kız arkadaşı var kanka dediği ben istemiyorm görüşmesini ama hepsiyle görüşüyor kanka dediği haricinde de bir sürü kız arkadaşı var facesnde falan silmesini istiyorm ama kabul etmiyor önceki ilişkisinde herkesi silmiş ama yaptıklarına deymemiş eski sevgilisi için diyor ben diyorum belki bana değecek. ve yakışıklıda gerçek anlamda o yüzden kıskanıyorum bide bana sen görüşmeyeceksin kimseyle diyor kendi kabul etmiyor sinir oluyorm ama kavga da çıkarmak istemiyorum sinirleniyor ne yapacağımı bilemedim fikirlernizi alabilrmiyim
hmmmm anladım ... sen onu sevion mu yoksa denemek amaçlı mı nasıl desem bu ilişkiye başalaıdn ama mutlu olursam devam etcen gibi mi ?
Yaşınız kaç ki?? Bence saçma sevgilim neden bir kıza kankaa kankaa desin.. Bence Sözünü dinlet yoksa zaten yeni
başlamışsın mesafe koy arana... Yenisin sonuçta nazın geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?