- Konu Sahibi hayatbubellimiolur
-
haklısnız arkadaşlar şidmi konuştmda bi kız mesaj atmş naber diye buda iyi senden diye cevap atmş onu seven bi kızmş okuldan habern olsn diyo bana çıldırdm ama belli etmedm bozuntuya vermedm
denedim kıskanıyor aşırı derece de hemde ağzımı bozdurmaya falan diye sinirlemeye başlıyor ama onun arkadaşlarına gelince karıştırmıyor
arkadaşlar --günaydın ben biriyle tanıştım herşey iyi gidiyor fakat bir konuda anlaşamıyoruz onun birsürü kız arkadaşı var kanka dediği ben istemiyorm görüşmesini ama hepsiyle görüşüyor kanka dediği haricinde de bir sürü kız arkadaşı var facesnde falan silmesini istiyorm ama kabul etmiyor önceki ilişkisinde herkesi silmiş ama yaptıklarına deymemiş eski sevgilisi için diyor ben diyorum belki bana değecek. ve yakışıklıda gerçek anlamda o yüzden kıskanıyorum bide bana sen görüşmeyeceksin kimseyle diyor kendi kabul etmiyor sinir oluyorm ama kavga da çıkarmak istemiyorum sinirleniyor ne yapacağımı bilemedim fikirlernizi alabilrmiyim
arkadaşlar --günaydın ben biriyle tanıştım herşey iyi gidiyor fakat bir konuda anlaşamıyoruz onun birsürü kız arkadaşı var kanka dediği ben istemiyorm görüşmesini ama hepsiyle görüşüyor kanka dediği haricinde de bir sürü kız arkadaşı var facesnde falan silmesini istiyorm ama kabul etmiyor önceki ilişkisinde herkesi silmiş ama yaptıklarına deymemiş eski sevgilisi için diyor ben diyorum belki bana değecek. ve yakışıklıda gerçek anlamda o yüzden kıskanıyorum bide bana sen görüşmeyeceksin kimseyle diyor kendi kabul etmiyor sinir oluyorm ama kavga da çıkarmak istemiyorum sinirleniyor ne yapacağımı bilemedim fikirlernizi alabilrmiyim
salla gitsin..bu adam tam kız düşkünü..adınıda hemen koyuyorlar ..kanka..bunu dört bi tarafı kadın kız ayol cenete düşmüş..sende kıskançsın seni üzer bence..zaten iyi olsaydı bu adam diğer kız kıymetini bilirdi ayrılmazlardı..
o kızlada kız onun ilgisinden sıkılmş sürekli ayrılıp barışmak istiyomş oynuyomuş bununla o yüzden ayrılmş kız terketmiş bunu ben sevdmmi çok seviyorm bağlanıyorm ama hakettiğim değeri göremedim diyo o kızada hala siniri geçmemiş acaba unutamamışıdır ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?