sevgilinizin kankisi sizi begeniyor hatta sarkıyorsa?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
özledın mı kız, merak etme arabnın alltına atmam senı, badem atlayabılır ama ona sözum yok, malum sevılmeyen bırı. -tatlicadiarzu-

Anket aç bakalım..cesaretin varsa...delikafadulden :roflol:
badem mi yoksa ben mi diye ...

Son düzenleyen: Moderatör:

allah bazı seylerı ınsanlara haketmedıgı ıcın vermıyor olabılır, bu konu ıcın de anket açılmaz. allah acısın veya acımasın. gerek yok.

özledın mı kız, merak etme arabnın alltına atmam senı, badem atlayabılır ama ona sözum yok, malum sevılmeyen bırı. -tatlicadiarzu-

özledim yaaa burnumun ucudunda koktun ay tüttün:sinifsinif::sinifsinif:

badeeeem yapma böyleeee:umursamaz:
kız bunun anketi bilme olmaz bee:sinifsinif:

allah bazı seylerı ınsanlara haketmedıgı ıcın vermıyor olabılır, bu konu ıcın de anket açılmaz. allah acısın veya acımasın. gerek yok.

Allahın acımasıyla bu anketin ne alakası var kolonya ya.
Bazen ()ne bazeni hep) lafları garip yerle çekmekte üstüne yok hee

Doğru..Allah bazı şeyleri insanlara haketmediği için vermiyor olabilir..
Doğru düzgün bir ilişkiye sahip olabilmek gibi.....
İyi bir evlilik yapabilmek gibi...

kendini sevmek gibi, dolayısıyla sahip olduklarını sevmek gibi, ailesini ve hayatındaki erkeği sevmek ve onlara bağlı olmak gibi...

kolonya belden aşağı vurma terbiyesizlik yapıyorsu.
Bu kndi biyerine kapatmaya çalışırken başkasının acısıyla dalga geçmektir.
bırakta insanlar acısını unutsun etinden et koparmaya gerek yok.
Aklınca can acıtıyorsun ama bl ki saçmalıyorsun

ve değer verilmek gibi
istenmek gibi.
paspas olmak yerine baş tacı olm gibi

Bu benim bebeklerimi ,hamileliğimi mi kastediyordu ?

:1shok:

Bu yaptığın ayıptır, günahtır kolonya!

Dua et de Allah seni bu şekilde imtihan etmesin!

Ada_Ege, lütfen takılma bu mesaja.. Sen de biz de neyin ne olduğunu biliyoruz.. Bunun bu şekilde buraya yazılmasının da terbiyesizlikten başka bir şey olmadığını da biliyoruz.. Lütfen ciddiye alıp üzülme olur mu a.s.

Kolonya insanlığını kaybetmiştir bulan veya gören editör varsa lütfen kendisine başvursun!...

terbiyesizligin had safhasi da heralde ki budur.
cok yazik cok.

Evde kalmak başına vurmuş...kaydirigubbakcemile3O kendi haline baksın..Ben hamile kalabiliyorum ama o kendini alacak adam bulabilicek mi bu kafayla acaba...sositososito

Ne koca ne bebek....

sen kolonya değil pis bir kokarcasın ve etrafa mikrop saçıyorsun işin gücün erkek ler erkek manyağı zavallı sın

nasıl ucuz bir harekettir bu böyle bi insan kendine nasıl yakıştırır bu lafı

badem yavrum doğru söze ne denir
bu sözün sütne boğzında düğümlenip kalmasın diye bir bardak su içmek gerekiropuyorumnanaktan

Arkadaşlar boşverin ben onun sözünü takıp üzülecek değilim..:1hug:

Kaale almaya değer hiç bir lafı yok benim gözümde...hihoyyyt

Çünkü zavallı..Acaba beni alan bir erkek olcak mı diye debelenip duruyor..Allah layığını verir nasılsa :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…