sevgilinizin kankisi sizi begeniyor hatta sarkıyorsa?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evde kalmak başına vurmuş...kaydirigubbakcemile3O kendi haline baksın..Ben hamile kalabiliyorum ama o kendini alacak adam bulabilicek mi bu kafayla acaba...sositososito

Ne koca ne bebek....

bebek yapmak için resmi bir kocaya bile gerek duymaz yaa neysee...

vaşşş konu hala kapanmamışmı...
bir yaşıma daha girdim 29 dum şimdi 30 a bastım,kolonya sayesinde...

vajina ve bölgesindeki ilişki sonrası şişlik ve balon oluşumu Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

Merhaba arkadaşlar uzun süredir aynı durumu yaşıyorum forumu karıştırıyorum ama uygun durumu bulamadım belki sizlerden bilen vardır. Durum şöyle ; ilişki sonrasında vajınamın ust bölgesı de dahil olmak üzere girişiyle arasında boylu boyunda minik baloncuklar oluşuyor alt kısımda da yıne balon oluşuyor içi su dolu oluyor ve ilişkiden bır kaç saat sonra kendiliğinden iniyor, balonun buyuklugu tırnak büyüklüğünde yani her sefer 3 tane balon oluşuyor diyebilirim bazen farklı bölgelerde, kondomla korunuyoruz bundan mı net bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
kolonyadan alıntıdır yukarıdaki parafraf onunla bunun la ilşkiye girersen hastalık kaparsın kızım sonra vajinamda yara çıkıyo diye aranırsın

belliki kız ortalık malı lütfen açtığı konuları dikkate almayınız eğlenmesine izin vermeyelim

badem cim senin ve kolonyanın arası iyiydi neden böyle kırıldınız birbirinize?

anladığım kadarıyla kolonyanın insanlarla samimiyet kurmasının nedeni zayıf noktalarını keşfedip vurmak..sanırım hayattada kimseye tutunamamasının sebebi bu kaydirigubbakcemile5

Ona tavsiyeler vermek istedim..Ama baktım msn de farklı burada farklı..Mazlumu oynuyor..Herkesi kandırmaya çalışıyor..Ben de böyle birine taviz vermem...lmaz:

eee kolonya gitti kaldıkmı yine bir başımıza...

manço kardeş çok agır yazıyon banlanırsın he...

geçmişi okuyarak canım çıktı
bu gece serapmı yaşıyorum acaba dedim
arkdaşlar bence bu kız bir hayalperest
evlense iyi fantazi kurar yani

Amann boşverin yaaa..Çok ta tın..ınanın hiç kafama takıp üzülmem ben onun dedikleriyle....

Sevgilisinin kankileriyle cevizler kıran,burada bunu itiraf eden,sevgilimi aldatıyordum diyen,başka erkeklerin de seks te nasıl olduğunu merak ediyorum diyen bir şahıs anca kendini küçük düşürür,alay konusu olur...

Ben Allah nasib ederse bebek sahibi olucam..Hamile kalamama gibi bir sorunum yok..

Ama o önüne gelenle yatmaktan ...................neyse yazmıyım....:dilcikar:

adaege canım ya msn de konuşulanlara hala inanamıyorum ben

ayrıca canım badem senin eski nikin miydi
bu badem olayını pek anlayamadım da

ya birde neden bu arkadaşı eksi repe boğmadınız ki
artık sevilmediğinin farkına kırmızılar sayesinde varsaydıya

ya birde neden bu arkadaşı eksi repe boğmadınız ki
artık sevilmediğinin farkına kırmızılar sayesinde varsaydıya

Ben üstüme düşeni yaptım...:kedi:

Malum mesajı yüzünden....Şu rep meselesini konu etmeyelim yanlız...

kızlar bir misafirimiz var sakın o olmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…