Sevgilinizin karşı cinsten arkadaşları olmasını nasıl karşılıyorsunuz?

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
83
Samimi kız arkadaşları olmasını yani beni ara dediği telefonda görüşmeler yaptığı kız arkadaşları varsa karışır mısınız, müdahale eder misiniz?

Samimi kız arkadaşları olmasını yani beni ara dediği telefonda görüşmeler yaptığı kız arkadaşları varsa karışır mısınız, müdahale eder misiniz?
Konusmanın icerigine baglı, önemli bir seyse karısmam
Ama sacma sapan sebeplerle aramasını istiyorsa karısırım.
Samimi kız arkadası olsun istemem acıkcası ben biraz kıskancım

Benimkinin facebookta kiz arkadasi 70 kisinin icinden 22 tane felan. Nasil bir kiskancliksa onu bile saymisim. Ama belli etmem. Kiz arkadasi olabilir. Arkadas gruplariyla birlikte gezebilirler ama teke tek gezmesini yada cok samimi olmasini istemem.

Ortak arkadaşlıklar olabilir yada iş arkadaşı ama sosyalliğe bağlamayın olayı biz türkiyede yaşıyoruz bizim ananelerimize adetlerimize göre aykırı bi durum art niyette aranır yani

Konusmanın icerigine baglı, önemli bir seyse karısmam
Ama sacma sapan sebeplerle aramasını istiyorsa karısırım.
Samimi kız arkadası olsun istemem acıkcası ben biraz kıskancım
Ya mesela erkek arkadaşım eski bi dershaneden arkadaşına beni ara falan demiş merak etmiş nereye atandıgını vs faceten sohbette etmisler bana gereksiz geldi yani sık gördüğü bi insan değil. Ama engellemek de ne kadar doğru olur bilmiyorum

Belli şartlara bağlı olmakla birlikte elbette...
Mesela samimiyet derecesine göre, o kızı ben de tanımalıyım, tanıştırılmış olmalıyız.
Benle de arkadaş olabilmeli, ya da gıyabında tanımış olmalıyım.

Ama akşam arayıp muhabbet açacak şekillerde filan değil, iş ortamında, medeni saatlerde, belirli konularda konuşulabilen bir arkadaşlık...
Bu biraz civcivli, uzun bir konu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunda bir sey yok merak etmis, karsı tarafta bir artniyet görmediysen de karısman biraz sacma olur
Bence bu kadarını engelleme, erkek arkadasın zaten duracagı yeri biliyordur.

Ortak arkadaşlıklar olabilir yada iş arkadaşı ama sosyalliğe bağlamayın olayı biz türkiyede yaşıyoruz bizim ananelerimize adetlerimize göre aykırı bi durum art niyette aranır yani

Turkiyede kadin erkek arkadas olamiyor mu
O zaman ben 30 yildir nerede yasiyorum

Hayatta müdahale etmem. Ben de arkadaşlık ederim. Ama kızdan hoşlanmadıysam negatif elektrik aldıysam ince ince işlerim. Hiç hissettirmeden. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…