- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
- 83
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
Konusmanın icerigine baglı, önemli bir seyse karısmamSamimi kız arkadaşları olmasını yani beni ara dediği telefonda görüşmeler yaptığı kız arkadaşları varsa karışır mısınız, müdahale eder misiniz?
Ben de karışmıyorum ama kıskanıyorumEvliyim ama sevgiliyken esimin kiz arkadaslari olsa ister istemez icim icimi yerdi kiskanirdim heralde.
Ya mesela erkek arkadaşım eski bi dershaneden arkadaşına beni ara falan demiş merak etmiş nereye atandıgını vs faceten sohbette etmisler bana gereksiz geldi yani sık gördüğü bi insan değil. Ama engellemek de ne kadar doğru olur bilmiyorumKonusmanın icerigine baglı, önemli bir seyse karısmam
Ama sacma sapan sebeplerle aramasını istiyorsa karısırım.
Samimi kız arkadası olsun istemem acıkcası ben biraz kıskancım
Sen bunu nerden biliyorsun?Ya mesela erkek arkadaşım eski bi dershaneden arkadaşına beni ara falan demiş merak etmiş nereye atandıgını vs faceten sohbette etmisler bana gereksiz geldi yani sık gördüğü bi insan değil. Ama engellemek de ne kadar doğru olur bilmiyorum
Bunda bir sey yok merak etmis, karsı tarafta bir artniyet görmediysen de karısman biraz sacma olurYa mesela erkek arkadaşım eski bi dershaneden arkadaşına beni ara falan demiş merak etmiş nereye atandıgını vs faceten sohbette etmisler bana gereksiz geldi yani sık gördüğü bi insan değil. Ama engellemek de ne kadar doğru olur bilmiyorum
Telefonunda gördüm buluştuğumuzda bir seyler gösteriyordu denk geldi, alıp karıştırmadım yani :)Sen bunu nerden biliyorsun?
Ortak arkadaşlıklar olabilir yada iş arkadaşı ama sosyalliğe bağlamayın olayı biz türkiyede yaşıyoruz bizim ananelerimize adetlerimize göre aykırı bi durum art niyette aranır yani
Samimi kız arkadaşları olmasını yani beni ara dediği telefonda görüşmeler yaptığı kız arkadaşları varsa karışır mısınız, müdahale eder misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?