- Konu Sahibi castleinthesnow
-
Konu başlığına göre konuşuyorum bana göre eğer bi ilişki varsa ortada evlilik flort hiç farketmez kadın yada erkek ortak arkadaşları dışında bi üçüncü karşı cinsle arkadaş olamaz. Varsada ben görmedim benim eşimin var bayan arkadaşları ben evde yemek yapıyorum onlarda takılıyolar bende çok anlayışlı ileri görüşlü bi insanım diyen varsada samimiyetine inanmıyorum kapiş:)
Ama kadının erkek arkadaşı olmaz diyerek tam olarak karşı olduğunuz şeyi yapıp kadını cinsel bir obje olarak yansıtıyorsunuz. Çünkü nasıl ki dişi olan arkadaşlarınızla öpüşmez sevişmezseniz, cinsiyeti erkek olan arkadaşlarınızla da öpüşmez sevişmezsiniz.Bu konusmalar sadece askıda kalır olması gerekenden bahsediyosun kadın ve erkek bi arada olmalı ki oluyo aynı ortamda iş vs ama zihniyet aynı kalıyo bende bi kadın olarak kadının cinsel obje olarak algılanmasına karşıyım en çok saygıyı hakeden varlıktır kadın vs ama realde oyle değil o yuzden ona göre yaşamak gerekir.
Benimde tanıdığım karakterinden kişiliğinden emin olduğum eşimi saçma salak konulardan arayıp fikir almayacağını bildiğim biri mesela...Ve bunların yanında aramalardan konuşmalardan mesajlaşmalardan vs haberdarda olmam gerekiyor.Ama ne yapalım gerçekten ortam çok bozuk eeee erkektede libidolar yükselişte ne sıkıcan ne koyvericen.Kontrolümde derken, mesela?
Belkide kadını cinsel bi obje değilde erkekleri güvenilmez bir varlık olduğunu düşünüyorumdur.Ama kadının erkek arkadaşı olmaz diyerek tam olarak karşı olduğunuz şeyi yapıp kadını cinsel bir obje olarak yansıtıyorsunuz. Çünkü nasıl ki dişi olan arkadaşlarınızla öpüşmez sevişmezseniz, cinsiyeti erkek olan arkadaşlarınızla da öpüşmez sevişmezsiniz.
bence kadınlar daha tehlikeli:)Belkide kadını cinsel bi obje değilde erkekleri güvenilmez bir varlık olduğunu düşünüyorumdur.
Ortak arkadaş ortak gezme kısmını anlayamadın sanırım ben ayrı gezip takılmaktan bahsediyorum bana göre aykırı olan bu.Eşiniz anlayışlı bir insan demekki çok şanlısınız ozaman.Iyi de eşi kadınlarla gezip kadın neden yemek yapsın ki o da gezer
Konuda da tel ile konuşup faceden sohbet diyor yani ne var diyoruz biz de
Ben evli iken ofiste online yazışma programı vardı başka şehirdeki erkek arkadaşım da vardı ordan yazışırdık gün içinde mesela
Eşin bunu bilir ki yukarıda onun maceralarını da anlattım
Bu olayların üzerinden de 10 yılı aşkın zaman geçmiş bizde sıkıntı yok
Tabi oda varbence kadınlar daha tehlikeli:)
Ya sonradan edinirseHayır karışmam oda bana karışamaz. O kız arkadaşlardan onun sevgilisi olma ihtimali olsaydı onla olurdu benimle değil.
Birisi aldatıyorsa sadece kadını suçlayamayız ki çok anlamsız, eğer normal bir ilişkiyse zaten arkadaşlıklarının seviyesinden de her daim haberdar olursun. Lakayıt bir adamla zaten ben sevgili olamam. O yüzden cıvık arkadaşlıkları olan adam benim sevgilim olamaz :)Ya sonradan edinirse
Ve buna rağmen bir erkekle evlisiniz/evleneceksiniz, neden? Güvenmediğiniz bir insana niçin kocam diyesiniz ki? Ben güvenmediğim insanı hayatıma almam.Belkide kadını cinsel bi obje değilde erkekleri güvenilmez bir varlık olduğunu düşünüyorumdur.
Sevgiliniz ne yaptı?eşinize sevgilinize güveniyorsunuz tamam da karşıdaki kızın güvenilirliği sorgulanır. mesela ben sevgilime karışmaya başlamadan önce bi kız arkadaşı vardı, çok samimi bile değillerdi ara ara mesajlaşır araşırlardı. ben kıskanırdım ama yeniyiz diye karışmakta istemezdim. üstelik kız benim varlığımdan haberdardı beni tanıyordu benle de ara sıra konuşurdu.
buna rağmen sevgilime ondan hoşlandığını söylemişti. mesajları gördüğümde beynimden aşağı kaynar sular akmıştı sinir şey
Nasıl işlenir dans allah aşkına bana da öğretir misin ben kıskançlıktan gebermek için yaratılmışım da.Hayatta müdahale etmem. Ben de arkadaşlık ederim. Ama kızdan hoşlanmadıysam negatif elektrik aldıysam ince ince işlerim. Hiç hissettirmeden. :)
Ortak arkadaş ortak gezme kısmını anlayamadın sanırım ben ayrı gezip takılmaktan bahsediyorum bana göre aykırı olan bu.Eşiniz anlayışlı bir insan demekki çok şanlısınız ozaman.
Birisi aldatıyorsa sadece kadını suçlayamayız ki çok anlamsız, eğer normal bir ilişkiyse zaten arkadaşlıklarının seviyesinden de her daim haberdar olursun. Lakayıt bir adamla zaten ben sevgili olamam. O yüzden cıvık arkadaşlıkları olan adam benim sevgilim olamaz :)
Bana kalırsa büyük konuşma çünkü insan asla yapmam dediği ne varsa yapıyo.. İlk başta güvenirsin zaten mesele sonrasıVe buna rağmen bir erkekle evlisiniz/evleneceksiniz, neden? Güvenmediğiniz bir insana niçin kocam diyesiniz ki? Ben güvenmediğim insanı hayatıma almam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?