Sevgilinizin karşı cinsten arkadaşları olmasını nasıl karşılıyorsunuz?

Iyi de eşi kadınlarla gezip kadın neden yemek yapsın ki o da gezer

Konuda da tel ile konuşup faceden sohbet diyor yani ne var diyoruz biz de

Ben evli iken ofiste online yazışma programı vardı başka şehirdeki erkek arkadaşım da vardı ordan yazışırdık gün içinde mesela

Eşin bunu bilir ki yukarıda onun maceralarını da anlattım

Bu olayların üzerinden de 10 yılı aşkın zaman geçmiş bizde sıkıntı yok

Son düzenleme:
Ama kadının erkek arkadaşı olmaz diyerek tam olarak karşı olduğunuz şeyi yapıp kadını cinsel bir obje olarak yansıtıyorsunuz. Çünkü nasıl ki dişi olan arkadaşlarınızla öpüşmez sevişmezseniz, cinsiyeti erkek olan arkadaşlarınızla da öpüşmez sevişmezsiniz.

Kontrolümde derken, mesela?
Benimde tanıdığım karakterinden kişiliğinden emin olduğum eşimi saçma salak konulardan arayıp fikir almayacağını bildiğim biri mesela...Ve bunların yanında aramalardan konuşmalardan mesajlaşmalardan vs haberdarda olmam gerekiyor.Ama ne yapalım gerçekten ortam çok bozuk eeee erkektede libidolar yükselişte ne sıkıcan ne koyvericen.

Belkide kadını cinsel bi obje değilde erkekleri güvenilmez bir varlık olduğunu düşünüyorumdur.

Ortak arkadaş ortak gezme kısmını anlayamadın sanırım ben ayrı gezip takılmaktan bahsediyorum bana göre aykırı olan bu.Eşiniz anlayışlı bir insan demekki çok şanlısınız ozaman.

Kız -erkek arkadaşlığı güzel bir şey evet ama Türkiye'de bu ne kadar geçerli buna bakmak lazım.
Bizim de ortaokuldan vardı bir grubumuz ,mesela hepimiz "kankiydik" ama gruptaki erkek arkadaş bir kız arkadaştan hoşlanıyormuş mesela.Yani ne bileyim lisede de buna rastladım,üniversitede de.
Bence bu dediğimiz şey pek fazla olmuyor,iki taraftan biri mutlaka hoşlanıyor bir süre sonra.Tabi herkes böyle değil ,kabul ama nadir olduğunu düşünüyorum ben .
Ayy bilmiyorum ya ,ben Tr standartlarında düşünüyorum

eşinize sevgilinize güveniyorsunuz tamam da karşıdaki kızın güvenilirliği sorgulanır. mesela ben sevgilime karışmaya başlamadan önce bi kız arkadaşı vardı, çok samimi bile değillerdi ara ara mesajlaşır araşırlardı. ben kıskanırdım ama yeniyiz diye karışmakta istemezdim. üstelik kız benim varlığımdan haberdardı beni tanıyordu benle de ara sıra konuşurdu.

buna rağmen sevgilime ondan hoşlandığını söylemişti. mesajları gördüğümde beynimden aşağı kaynar sular akmıştı sinir şey

Ya sonradan edinirse
Birisi aldatıyorsa sadece kadını suçlayamayız ki çok anlamsız, eğer normal bir ilişkiyse zaten arkadaşlıklarının seviyesinden de her daim haberdar olursun. Lakayıt bir adamla zaten ben sevgili olamam. O yüzden cıvık arkadaşlıkları olan adam benim sevgilim olamaz :)

Sevgiliniz ne yaptı?

Benim kendimin samimi olduğum hatta pek çok kız arkadaşımdan daha canım ciğerim erkek arkadaşım olduğundan normal karşılıyorum.
Eşimin de samimi olduğu üç kız arkadaşı var, benim de.
Birbirimizi sıkmıyoruz. Kız arkadaşları beni tanır sever ben onları. Çoğu görüşmelerine ben de giderim.
Eşim de benim en yakın erkek arkadaşımı kıskanmaz. Evimize gelip kalmışlığı var. Hatta sevdiği bir yemek var ne zaman pişirsek ararız (başka şehire atandık ne yazık ki) aynı şehir de olsan gelirdin der.
Sevgilinizi ve kızları tanıyorsanız durduk yere de kıskanmamak lazım.
Sizden önce bir yakınlaşma olsa olurdu neticede değil mi? Demek ki olmamış sizi sevmiş.

Ortak arkadaş ortak gezme kısmını anlayamadın sanırım ben ayrı gezip takılmaktan bahsediyorum bana göre aykırı olan bu.Eşiniz anlayışlı bir insan demekki çok şanlısınız ozaman.

Ortak değil ayrı ayrı demek istedim

Adam gezsin kadın yemek yapsın demişsiniz ya o da gezer neden yemek yapsın evde koca beklesin ki dedim

Eşim anlayışlı değil bence olması gerektiği gibi zaten ilk yorumumda da karışılmamalı dedim ben de karışmam diye olay da anlattım mesela

Bırakın gitsin dönerse sizindir dönmezse zaten hiç sizin olmamıştır felsefesi ile büyüdük biz

Ama şimdi yaşlandık galiba zira gençler fazla kıskanç

Hemfikiriz fakat maalesef hayat konuştuklarımızdan, düşüncelerimizden,yada yaşam felsefemiz diye maddelediğimiz listeden ibaret değildir.Bir bakarsın yaşamam dediğin bir durumun içerisindesin bir bakarsın yapmaz dediğin kişi yapmışta arsız arsız duruyo karşıda.Yani hayat önümüze neler sunacak bilemeyiz.O yüzden temkinli davranmakta fayda var diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…