Sevgilinizin karşı cinsten arkadaşları olmasını nasıl karşılıyorsunuz?

Ben malesef kıskanç bi yapidayim rahatsız olurum istemem. Zaten benimki de benle aynı kafada kıskanç olduğu için bunu anlayışla karşılıyor kendisinin kız arkadaşı yok, benim de erkek arkadaşım yok..

En azından kafamız rahat. Ben zaten kızla erkeğin arkadaş olabileceğini düşünmüyorum bi zaman sonra bi taraf biseyler hissediyor tecrübeyle sabit. Kaç senelik kankalarin evlendiğini gördüm. Kankasina kız ayarlamaya çalışan kiz, 3-5 sene sonra kendisi evlendi çocukla. Halbuki o zamanlar kız, kiskanan sevgilisine hep derdi ki "ay ne alakası var kardeşim gibi o"

Ama kardeşim gibi dediği şahıs şimdi kocası. Kısacası ben müdahele ederdim, ettim de, mutluyum.

Ortak arkadaşlıklar olabilir yada iş arkadaşı ama sosyalliğe bağlamayın olayı biz türkiyede yaşıyoruz bizim ananelerimize adetlerimize göre aykırı bi durum art niyette aranır yani

Bizim ananelere adetlere uygun yaşamasın kimse bence.
Adam kahveye gider, iyi kötü spsyalleşir ama kadını camdan baktırmaz 6 çocukla evde oturtur kadın çamaşırdı bulaşığıydı derken kafayı yer.
Adam pavyona gider gönül eğlendirir, elinin kiri ya hafif kadınlar! kadın çalışmak isterse o...u olur.
Daha da geriye giderseniz adam 4 kadın alır, yetmez harem kurmak ister.

Toplumumuz bacakarası zihniyetinde yaşıyor zaten, 1000 küsur sayfalık kutsal kitaptan ulemamız! kim kimle sevişsin, nikah düşsün başka konu yokmuş gibi gider bunu tartışır. Toplumumuzun her şeyi cinselliğe bağlamaktan vazgeçmesi gerek.

Okulda yanınıza oturan erkekle konuşun, arkadaş olun. Erkekler de aynısını yapsın. Erkekler kadınların mal değil insan olduğunu anlasın.

O yüzden kadın-erkek ilişkilerindeki geleneklerimiz toptan terk edilmeli bence. Büyüğe saygı gibi anlamlı gelenekler dursun, ataerkilliğe çanak tutan bacakarası kafalı gelenekler gitsin.

Konu sahibesi, insanın sağlıklı olabilmesi için sevgiliye de sosyal arkadaşa da ihtiyacı var. Arkadaşta da kadına da erkeğe de ihtiyaç var. Kendiniz bir sosyal drkek arkadaş edinin, erkek açısından olayları duymak bakın ne kadar farklı , zevkli oluyor. Erkeklerle hem çok benziyoruz, hem çok farklıyız. Hele duygularından içdünyasından bahseden bir erkek varsa kaçırmayın arkadaş olun :)

Son düzenleme:
Şahsen ben evliyim bir yıl kadar bir flort her iki donemdede eşimle ortak arkadaşım dışında erkek arkadaşım olamadı.Bilmiyorum varmı eşini yada sevgilisini erkek arkadaşlarıyla görüşmesini hoş gören varsada ben çevremde hiç görmedim.Okul döneminde olabilir tabiki ama ortak görüşülür bi ilişki varsa nacizane fikrim

Samimi kız arkadaşları olmasını yani beni ara dediği telefonda görüşmeler yaptığı kız arkadaşları varsa karışır mısınız, müdahale eder misiniz?

Hayır

Benim sevgilim başka şehirde iken onun kız benim erkek arkadaşlarım vardı araşır konuşurduk vs evli iken de vardı

Hatta kızın birine merhaba vs demiş sonra Napıyorsun demiş kız da yarın mi demiş yooo genel olarak sordum demiş

Kız yarın sesin birlikte bir şeyler ağalım istemiş muhtemelen

O kızla görüşmeye devam etti hatta düğünümüze de çağırdı hala da görüşür mesela karşılaşınca muhabbet boyutunda da ben de konuşurum meslektaş zaten

Bırakın normal arkadaşı Bu kız ile dahi tek gün konuşma demedim zaten adam onu istese ona giderdi

Bu konusmalar sadece askıda kalır olması gerekenden bahsediyosun kadın ve erkek bi arada olmalı ki oluyo aynı ortamda iş vs ama zihniyet aynı kalıyo bende bi kadın olarak kadının cinsel obje olarak algılanmasına karşıyım en çok saygıyı hakeden varlıktır kadın vs ama realde oyle değil o yuzden ona göre yaşamak gerekir.

Ortak arkadaşlıklar olabilir yada iş arkadaşı ama sosyalliğe bağlamayın olayı biz türkiyede yaşıyoruz bizim ananelerimize adetlerimize göre aykırı bi durum art niyette aranır yani

Ben biz de Türkiye de yaşıyoruz sanıyordum ama

Anane nasıl olacak ya bu konuda arkadaş işte ha kız ha erkek sadece arkadaş

Konuda da atandığın yeri haber ver gidince ara bizi unutma anlamına gelir bu ne var bunda ki

Ya hayır facebooktan falan da sık sık sohbet etmisler ara beni derken o sırada ara konuşalım demiş yani, şu an üni devam etse ordan arkadaşı olsa tamam da bana gereksiz geliyo yani ama karısmıyorum

Konu başlığına göre konuşuyorum bana göre eğer bi ilişki varsa ortada evlilik flort hiç farketmez kadın yada erkek ortak arkadaşları dışında bi üçüncü karşı cinsle arkadaş olamaz. Varsada ben görmedim benim eşimin var bayan arkadaşları ben evde yemek yapıyorum onlarda takılıyolar bende çok anlayışlı ileri görüşlü bi insanım diyen varsada samimiyetine inanmıyorum kapiş:)

Genellikle her gördüğü dişinin üzerine atlamaya hazır şekilde dolaşan erkeklerle birlikte olmadığımdan cinsiyeti dişi olan kadın arkadaşları olmasını garipsemem. Ayrıca o kadın arkadaşınla görüşme demeyi de kendimde hak olarak görmem, o erkekle görüşmeyeceksin deme hakkını da kimseye vermem.
Çok rahat bir hayat tavsiye ederim.

konuşmalarına bağlı. ona bakarsanız kuzenim benle çok sıkı fıkı. kuzenimin sevgilisi bana laf atsa derim ki sanane. o benim kuzenim. senden önce ben vardım derim. gibi... biraz da ben de şu durum var. bir arkadaşımın sevgilisi olsa ben bir kere rahatsız oluyorum kız benden rahatsız olmasın araları açılmasın diye biraz mesafe koyuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…