- 9 Kasım 2013
- 4.368
- 4.371
- 198
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
No baskı yes sinsilikHayatta müdahale etmem. Ben de arkadaşlık ederim. Ama kızdan hoşlanmadıysam negatif elektrik aldıysam ince ince işlerim. Hiç hissettirmeden. :)
Haha yok ya günahımı aldınızSanırım mesajlarını okuyor
No baskı yes sinsilik
Turkiyede kadin erkek arkadas olamiyor mu
O zaman ben 30 yildir nerede
Ortak arkadaşlıklar olabilir yada iş arkadaşı ama sosyalliğe bağlamayın olayı biz türkiyede yaşıyoruz bizim ananelerimize adetlerimize göre aykırı bi durum art niyette aranır yani
Samimi kız arkadaşları olmasını yani beni ara dediği telefonda görüşmeler yaptığı kız arkadaşları varsa karışır mısınız, müdahale eder misiniz?
Bu konusmalar sadece askıda kalır olması gerekenden bahsediyosun kadın ve erkek bi arada olmalı ki oluyo aynı ortamda iş vs ama zihniyet aynı kalıyo bende bi kadın olarak kadının cinsel obje olarak algılanmasına karşıyım en çok saygıyı hakeden varlıktır kadın vs ama realde oyle değil o yuzden ona göre yaşamak gerekir.Bizim ananelere adetlere uygun yaşamasın kimse bence.
Adam kahveye gider, iyi kötü spsyalleşir ama kadını camdan baktırmaz 6 çocukla evde oturtur kadın çamaşırdı bulaşığıydı derken kafayı yer.
Adam pavyona gider gönül eğlendirir, elinin kiri ya hafif kadınlar! kadın çalışmak isterse o...u olur.
Daha da geriye giderseniz adam 4 kadın alır, yetmez harem kurmak ister.
Toplumumuz bacakarası zihniyetinde yaşıyor zaten, 1000 küsur sayfalık kutsal kitaptan ulemamız! kim kimle sevişsin, nikah düşsün başka konu yokmuş gibi gider bunu tartışır. Toplumumuzun her şeyi cinselliğe bağlamaktan vazgeçmesi gerek.
Okulda yanınıza oturan erkekle konuşun, arkadaş olun. Erkekler de aynısını yapsın. Erkekler kadınların mal değil insan olduğunu anlasın.
O yüzden kadın-erkek ilişkilerindeki geleneklerimiz toptan terk edilmeli bence. Büyüğe saygı gibi anlamlı gelenekler dursun, ataerkilliğe çanak tutan bacakarası kafalı gelenekler gitsin.
Konu sahibesi, insanın sağlıklı olabilmesi için sevgiliye de sosyal arkadaşa da ihtiyacı var. Arkadaşta da kadına da erkeğe de ihtiyaç var. Kendiniz bir sosyal drkek arkadaş edinin, erkek açısından olayları duymak bakın ne kadar farklı , zevkli oluyor.
Ortak arkadaşlıklar olabilir yada iş arkadaşı ama sosyalliğe bağlamayın olayı biz türkiyede yaşıyoruz bizim ananelerimize adetlerimize göre aykırı bi durum art niyette aranır yani
Ya hayır facebooktan falan da sık sık sohbet etmisler ara beni derken o sırada ara konuşalım demiş yani, şu an üni devam etse ordan arkadaşı olsa tamam da bana gereksiz geliyo yani ama karısmıyorumBen biz de Türkiye de yaşıyoruz sanıyordum ama
Anane nasıl olacak ya bu konuda arkadaş işte ha kız ha erkek sadece arkadaş
Konuda da atandığın yeri haber ver gidince ara bizi unutma anlamına gelir bu ne var bunda ki
Konu başlığına göre konuşuyorum bana göre eğer bi ilişki varsa ortada evlilik flort hiç farketmez kadın yada erkek ortak arkadaşları dışında bi üçüncü karşı cinsle arkadaş olamaz. Varsada ben görmedim benim eşimin var bayan arkadaşları ben evde yemek yapıyorum onlarda takılıyolar bende çok anlayışlı ileri görüşlü bi insanım diyen varsada samimiyetine inanmıyorum kapiş:)Ben biz de Türkiye de yaşıyoruz sanıyordum ama
Anane nasıl olacak ya bu konuda arkadaş işte ha kız ha erkek sadece arkadaş
Konuda da atandığın yeri haber ver gidince ara bizi unutma anlamına gelir bu ne var bunda ki
Kontrolümde derken, mesela?Aslında bende gayet normal karşılıyorum ama günümüz şartları ve toplumumuzun geldiği nokta çok ürkütüyor beni o yüzden benimde kontrolümde olmasını isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?