• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinizin kıyafetlerine karışırmısınız

Sadecesen2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2013
3.104
1.638
133
Yeni sevgili oldugunuz bırı var ve giydıklerını yakıştıramıyorsunuz degıstırmeye calışırmısınız yoksa oldugu gıbı kabullenırmısınız ? Seven ınsan her halıyle begenmez mi ? Onu giyim olarak istedıgınız kalıba sokmak kişiyi degıstırmek karsıdakini incitmez mi ? Seven ınsan herhalıyle kabullenır derler bu yanlış mı yoksa sizin durumlar nasıl ?

Karışmıyorum, bana göre gayet düzgün giyiniyor. Ayy bu ne giymiş böyle ya dediğim biri olsaydı hiç yanaşmazdım sanırım.

Evlenmeden once esimin her giydigine karistim, sikayetcide degildi. Hani cokta kotu giyinmiyodu ama nebilim yakisani giyiyodu kendince. Yeni tarz yaptim ona kendiside gayet mutlu simdi bensiz ayakkabi bile almaz. Kisiden kisye degisiyo bence karsindaki rahatsiz olmuyosa bi sakinca olmazki.

Herkesin kendi tercihi sadece öneride bulunabilirsin
Evet ama begenmıyorsa eger arkadaslık etmesın degıl mi bana da cok sacma gelıyor bu sana yakışmıyor demesi ve baska kıyafetler alması istedıgı gıbı gıydırmeye calışması bu kız yada erkek hıc farketmez.

Evlenmeden once esimin her giydigine karistim, sikayetcide degildi. Hani cokta kotu giyinmiyodu ama nebilim yakisani giyiyodu kendince. Yeni tarz yaptim ona kendiside gayet mutlu simdi bensiz ayakkabi bile almaz. Kisiden kisye degisiyo bence karsindaki rahatsiz olmuyosa bi sakinca olmazki.

Hahah çok şeker ya aferin valla uslu, sakin adammış :)

Bastan bana stili uymayan kisiyle birlikte olmam.
Cok ayip bunlara karismak

Arada esime farkli seyler oneririm. Bu sanki sana daha iyi olur diye. Ama karar onundur. Ben sadece fikir olsun diye soylerim.

Asla karismam tabi ki.. kendini hangi kiyafetle mutlu hissediyorsa o sekilde giyinsin. O cocuk degil ben de ebeveyni degilim sonucta..

Yeni sevgili oldugunuz bırı var ve giydıklerını yakıştıramıyorsunuz degıstırmeye calışırmısınız yoksa oldugu gıbı kabullenırmısınız ? Seven ınsan her halıyle begenmez mi ? Onu giyim olarak istedıgınız kalıba sokmak kişiyi degıstırmek karsıdakini incitmez mi ? Seven ınsan herhalıyle kabullenır derler bu yanlış mı yoksa sizin durumlar nasıl ?
Valla benim yakın arkadaşım var çocuğu ne halde aldı ne hale soktu, valla helal olsun dedim çocuk umutsuz bi vakaydı sadece kareli baba gömleğiyle gezen bi tipten şuan coolluk akıyo saçlar desen o biçim.. bu nedenle karışmayı mantıklı buluyorum ha tabi bu arkadaşımın sevgilisi karışmasını sorun etmiyordu, senin sevgilin istemiyordur o ayrı. Farklı yollar denemek lazım o zaman

Mesela benimki sorsan karışmamı istemez, alttan alttan fikir verip değiştiriyorum bende:KK48:

Kendiside giyim konusunda yeteneksiz oldugunu biliyor ben bu ne zevksizlik diyince aynen ya beceremiyorum demisti.yillardir ben secerim herseyini.

Karışmam ama yakışacağını düşündüğüm bir tarz varsa öneririm kendisine. Alışverişe çıkınca denemesini isterim. Sonrası kendi kararı olur.

Back
X