• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinizin kıyafetlerine karışırmısınız

Değişime açık biriyse beğendiğiniz kiyafetleri hediye alarak yavaştan alıştırabilirsiniz ama eğer değişime açık biri değilse ve ben böyle seviyorum böyle rahatım diyorsa yapıcak bişey yok ya böyle kabullenmek lazım yada ayrılmak başka seçenek yok sanırım

burada giyime karışan erkek olunca birden esip gürleyen hanımlar konu tam tersi olunca niye ''ee yakışmıyorsa şöyle böyle'' moduna giriyorlar?
erkekler de desin o zaman sana yakışmıyor filan diye.
eşek kadar adam giyinmesini bilmiyor mu?
giyimini beğenmiyorsanız baştan başlamazsınız olur biter.

Kötüyse demode duruyorsa, yakışmıyorsa söylerim.
Çok ciks bir adam olmalı demiyorum ama kalkıp bol paça pantolon giyiyorsa atsın kendini bi yerden,o derece.

Sevgililiğinin ileriki aşamalarında,sevginiz oturdukça teklifte bulunursun ama başındayken erken bence. Gerçi sevgi oturduktan sonra da insanın gözüne her haliyle güzel geliyor. Ama illa her şeyini beğeneceksin diye bi şey yok. Ama başlarında uyarmak için bile erken zannımca.

Karışmak demeyelim ama yakışanı yakışmayanı söylerim. Bu gömleğin altına bu pantolon olmamış ya da bu kemer bununla daha iyi olur gibi... O da beni yorumlar yani karşılıklı olarak yaparız.
Ben şu sevdiğini olduğu gibi kabul etmek olayını pek anlamıyorum yani sonuçta insanlar tekamül halindedir zamanla değişeceksiniz zaten neden sevdiğinizi mutlu etmek için basit birkaç adım atmıyorsunuz ki ?

Esimin tarzini begeniyorum o yuzden hic karismiyorum.esim bana cok karisir ben yinede kendi tarzimdan odun vermem;) herkesin bi tarzi var bence sizde karismayin cok gozunuze batiyosa da guzel bi dille uyarin yada ona bi kiyafet alin.boyle seyler sana cok yakisir diyin

Ben niyeyse hic sevmiyorum bu tarz seyleri.
Kendi seçimiyle giyinsin gelsin ki tekrar dönüp bakiyim vay be ne güzel giyinmis diye.
Ne bileyim ya insan kendine yakisani nasil bilmez deneye deneye öğrenilir zaten. Ama erkekler alışverişi sevmiyor ondan olabilir.
Söyleyerek yapılan seyleri sevmiyorum .ben, ama arada şu yakışır şunu giy denir tabi

Karışmam ama beğendiğim şeyleri söylerim bunu git şöyle git çok güzel oluyo yakışır diye

Erkek arkadaşımın giyimini beğeniyorum karışmam da bazen saçları ve sakal konusunda fikrimi söyleyebiliyorum , böyle pek olmamış diğer türlü daha çok yakışıyor gibi , oda benim istediğim gibi yapıyor.
Kendisi benim kıyafetlerime karışmaz .

Eşime beraber alırız
O benim zevkime güvenir
Karışmak mı bilmem ama
bu bunla olmuş mu der

Back
X