Sevgilinizin kız arkadaşıyla tanışmak ?

perigunlugu

..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2012
6.379
10.803
298
Merhaba arkadaşlar, sizlerden bir konuda yardım almak istiyorum fikirlerinizi merak ediyorum. Lisede aynı sınıfta ve üniversitede de aynı bölüm ve sınıfta okuduğu haliyle uzun yıllardır görüştüğü bi bayan arkadaşıyla tanıştırmak istiyor beni. Sizce bunu hayra mı yormalıyım ? siz olsanız ne düşünürdünüz ?

Ne var bunda ? Asıl tanıstırmazsa kork ...

hergün görüştüğü bir kız olduğu için senide tanıştırmak istemesi normal
onunla biryere gittiklerinde sorun çıkartma diye tanıştırmak istiyor olabilir,
bu kızdan zarar gelmez anlamında,bence tanışmalısın,
kızın huyunu suyunu öğrenirsin.

aslında korkmak değilde, sonuçta onların uzun yıllar bir geçmişleri var anıları var haliyle konuşma oralardan açılacak ve ben kıskanıp yanlış birşey yapmaktan korkuyorum

sürekli görüşemiyormuş az ama öz görüşüyoruz demişti.

Son düzenleme:
hayra yorulmayacak ne var ki bunda.. sana değer veriyo ki , arkadaşıyla tanıştırmak istiyo.. he sorunun o arkadaşın cinsiyeti ile alakalıysa , problem tanışmak değil , kıskanmak gibi geldi bana.. erkek arkadaşıyla tanıştırsa aynı şekilde hayır , şer ararmıydın durumda..?

Tanışmadınız da bence de fayda var en azından huyu suyu nedir , nasıl biri görmüş olursunuz,

Ama ben böyle şeylere pek olumlu bakamam kıskanırdım yani , samimi olmalarına göz yummazdım

Son düzenleyen: Moderatör:
Tanışmadınız da bence de fayda var en azından huyu suyu nedir , nasıl biri görmüş olursunuz,

Ama ben böyle şeylere pek olumlu bakamam kıskanırdım yani , samimi olmalarına göz yummazdım

Arkime katılıyorum Ne kadar arkadaş olunur densede olunmuyor bir kızla bir erkek maalesef :26:
Erkek arkadaşında kötü niyet olmayabilir ama tanış yani ben olsam koşa koşa tanışırdım tam tersine kıskandığım için

ee ne güzel işte,değer verdiği bi arkadaşıyla seni tanıştırıyo. Kızın yanında gereksiz kıskançlıklar yapma kendini kabul ettirmek için sürekli canım aşkım vs modunda da olmazsan çok iyi olur. Kız arkadaş bide,ortak çevresine illa ki senden söz edicektir. Sohbetlerine katılmaya çalış,kıza gülümse erkek arkadaşın da mutlu olur.

işte asıl korktuğum o zaten benim yanımdaki samimiyetleri ve acaba onun yanında bana davranışları nasıl olacak ?

bencede kızlan tanış ard niyet arama.belki sende seversin kızı.tanışmanda fayda var düşündüğün gibi olmaya bilir.kimse kimseyi tanımadan önce şöyle bir insan diyemez ön yargı olur.bence oda sizn tepkinizi merak ediyordur bana karşı soğukmu olacak diye.

işte asıl korktuğum o zaten benim yanımdaki samimiyetleri ve acaba onun yanında bana davranışları nasıl olacak ?

Evet işte sırf bunu görmek için gitmelisin tanışmaya ,

kız arkadaşı zaten normal arkadaş edasında o düşünce de biriyse olması gerektiği mesafeyi korur diye düşünüyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Sevgilin guzel bir sey yapmis.
Benim de 17-18 yillik bir arkadasim var. Sevgilimle tanistirmak istedim cunku iletisimi koparmayi dusunmuyorum onunla. Banane dedi tanismak istemedi, simdi arkadasimin en ufak bir mesajina bile bozuluyor, hosuna gitmiyor ve tanismadigi icib huyunu suyunu bilmiyor bana ilgisi oldugunu zannediyor.
Tanismazsan sen zararli cikarsin ayrica kendine de simdiden bir bahane bul, baktin el ele kol kolalar asiri bir samimiyet var yanlia bir sey soylemeden o buldugun bahane ile kalk:)

bencede tanışmalısın kızın davranışlarını daha net görürsün ben pek erkekle kadının arkadaşlığını onaylamasamda yenı nesil belki bunu başarıyordur belkide kızın erkek arkadaşı vardır tanışmanda fayda var gözlem yapabılmek için

ben iki ayrı şehirden evime davet etmiştim,çoook sevdiği iki ilkokul arkadaşını,kaç gün de evimde ağırlamıştım.
He ayrıldığımızı duyar duymaz beni faceden silerek göstermişlerdi teşekkürlerini,ama olsun :)
bence sen de tanış,ne var ki bunda???
normal şeyler bunlar..

Kanka ayağı şey ayağıdır :) tanış kız zaten ilk günden belli eder kendini konuşma laf sokma kıskançlık vs anlarsın yani. ona göre tamam yada devam dersin :)

Bir kızla erkek neden arkadaş olamazmış anlamıyorum,nasıl bir zihniyet ben çözemiyorum,kıskanmaktan korkuyorum ne demek,bence önce kafanı değiştir sen güzelim,sonra kiminle istersen tanışırsın.

Tanışmak bence çok daha iyi, tanışın, arada buluşmalarda daha da samimileşirsiniz, zaten sevmeyeceğiniz bir tip ise ona göre davranırsınız, ama şirin bir arkadaşı varsa kötü düşünmek gereksiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…