Sevgilinizin memleketi evlilik kararı almanızda etkenmidir?

Sevgilinizin nereli olduğu evlilik kararı almanızda etkenmidir?

• evet etkendir

OY: 231 61,3%
  • hayır etken değildir

OY: 146 38,7%

• Ankete Katılan
    377
  • This poll will close: .
hayır değildir. çünkü sevmişim ki evlenmek istiyorum. aşk bu sevgi bu
DİN, DİL, IRK, MEMLEKET DİNLEMEZ :lepi:

Ne alakası var.
Ben hiç öyle bir düşünceye sahip olmadım,
olsaydım zaten trakyalı biri olarak adanalı kocam olmazdı.
sonuçta adana erkeği zor derler, bunuda en çok adanalı bayanlardan duydum...

karşı da ki kişiye sevgime bağlı. genede etkendir diye düşünüyorum aileler açısından sıkıntılı olabiliyor mesafe. ama yakınsa sorun olmaz.

bence etkendir :) kültür farklılıkları mutluluğu evliliği etkiler.Çünkü iki kişiden ziyade aileler de evleniyo :) haa aynı kültürden insanlar çok mu iyi anlaşır birbiriyle? hayır, farklı kültürden insanlar hepmi anlaşamazlar? ona da hayır..
ama orantılarsak aynı kültürden gelen insanların anlaşma olasılığu çok fazla.

benim için etkendi..
önce nereli olduğunu öğrendim..
sonra onun ve ailesinin yapısını adetlerini,kültürünü öğrendim sonra sevgili oldum sonrada evlendim...

aynı benim yaptığım gibi :lepi:

ben kendi adıma mantıklı davranmak zorundaydım...
ailemin karşısına çıkaramayacağım birine baştan bağlanıp kendimi de onu da üzmeye hakkım yok diye düşünüyordum...mantıklı olarak herşeyi irdeledikten sonra deliler gibi aşık oldum..yani baştan gözümü aşkla kör edip sonra acı çekeceğime baştan aklıma mantığıma yatırıp uydururum sonra da aşkımı yaşarım..yaşadım...

benim için etkendir......kararımın kıyısında köşesinde bir yerde durur...olumlu da etki edebilir olumsuzda...belli olmaz...

bende öyleyim canım.Çok mantıklıyımdır.. mantığıma uymayan birine bağlanmam umut bağlamam kendimi de onuda üzmem..

bence değildir.evlenmeye karar verdiysen önemi yok.nişanlım kastamonu ben nevşehirliyim.ama ikimizde istanbulda doğduk büyüdük gelenek görenek yakın birbirine zorluk çekmiyoruz rahataız çok şükür.evlenıncede böyle olacağını biliyorum.uyumluyuz bizzemuszemus

önemli olup olmaması kişinin örf ve adetine ne kadar değer verdiği ile alakalı...
benim için önemsizdir ama karşımdaki için memleket herşeyse benim içinde önemli hale gelir, memleketi değil... memleketine olan bakış acısı...
kurallarla bağlı adam sıkar beni..

Etkendir, öğrenmek istediğim ilk sorulardandır hatta. Zıt bir kültürdense hadi ben alıştım uyum sağladım, aileler ne olacak. Ondan sonra oturup ortayol için didin dur. Önce mantık sonra aşk bana göre. Büyük konuşmaktan korksamda düşüncem bu.

değişik bir kültüre uyum sağlama problemim yok. hatta bence eğlenceli bile olabilir. olumsuz bakmamak gerekir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…